Anlægsstruktør lærling søges

Anlægsstruktør lærling søges

Vi søger endnu en medarbejder og vi vil gerne have ansat en ny lærling, til at indgå i vores faste stab af medarbejdere.Er du dygtig til at bruge din hænder, og har lyst til at prøve en ny branche. Så er det måske dig vi står og mangler. Du vil få en uddannelse som anlægsstruktør, den teoretiske del sker via erhvervsskolen.Du vil få en grundig oplæring i det praktiske i virksomheden, hvor dygtige kollegaer hjælper dig i den rigtige retning.

Din profil:

Det er en fordel, at du har arbejdet som rørlægger, har været igang med lirnende opgaver, eller har lyst til at arbejde med kloak. Du har evt.  kendskab til entreprenør arbejde med kloak.

Det er en fordel hvis man kender til mekanik / hydraulik / landbrugs maskiner mm.

Du kan have arbejdet på landet og ved hvad det kræves af mødetid mm.

Uddannelsestiden afhænger af den baggrund du møder op med. Samtaler afholdes løbende.

Lidt om os:

Borgen Kloakservice A/S er grundlagt af Allan Borgen Christensen i 2001. Pt beskæftiger virksomheden 9 medarbejdere. Borgen Kloakservice A/S er medlem af Dansk Byggeri.Vi klarer alt fra spuling og rens af kloak, slamsugning, udgravning til renovering og ny anlæg samt TV-inspektion til lokalisering af problemer i kloaknettet.Hos os er ingen opgaver for store eller små og med en moderne maskinpark og et erfarent mandskab, så har vi ekspertisen, som sikrer et slutresultat med fuld tilfredshed og uden kompromisser.Vi hare en stor tilfredsheds rate hos kunder og søger en der vil være med til at fast holde dette. For den rette er der tale om en fast fuldtidsstilling. Kørekort:

Min. B (Bil)Eller C (Lastbil)

? Leverance til virksomhed (Beskrivelse af krav til materiale til virksomheden):


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.