Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Anlægsstruktørelev til Munck Forsyningsledninger

Til Munck Forsyningsledninger i Århus søger vi en engageret og motiveret anlægsstruktørelev. 
 
MUNCK er en succesfuld og dynamisk ejerledet entreprenørvirksomhed, som er internationalt orienteret med aktiviteter i Danmark, Norge, Polen og Island. Hos os bliver du en del af en ekspanderende virksomhed med gode arbejdsforhold, dygtige kolleger og optimale rammer for udvikling, udfordringer og muligheder.    
 
Vi giver dig den nødvendige støtte og opbakning under hele uddannelsen. Vi har uddannet flere anlægsstruktører, som efter endt uddannelse, er fastansat hos Munck. 
 
Du skal have hænderne skruet godt på og have lyst til et aktivt liv med en blanding af teori og praktik. Det vil være en fordel, hvis du har kørekort til alm. personbil. 
 
Vi læser ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. 
 
Yderlig oplysning kan fås ved henvendelse til Tobias Fogh, tlf. 25478486. 
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning via knappen "Send ansøgning". 
 
Anlægsstruktøren har et varieret udendørs arbejde og arbejder med at etablere fortove, pladser, betonbelægninger, bygger veje og jernbaner, samt udfører alt arbejde med etablering af kloak og forsyningsledninger. Der bruges store og små gravemaskiner, dozere, rendegravere og andre maskiner. Uddannelsen tager ca. 4½ år, og der er rigtig gode beskæftigelsesmuligheder bagefter.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her