Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nat Bager/ ovn passer.

Nat bager/ovn passer søges.

 

Vi søger en erfaren bager/ovn passer til vores nat hold.

Du skal dele ovn pasningen med en anden bager svend med en fordeling på 4 dage med ovn pasning og 6 dage med produktion på en 14 dags periode.

Arbejdstiden starter ca. kl. 22.00 når du skal passe ovn og ca. kl. 23.30 når du skal være i produktionen.

Du skal passe ovn torsdag til søndag den ene uge og den anden uge har du fri torsdag til søndag. (dette kan muligvis ændres en anelse)

Vi forventer at:

- du er fleksibel omkring ferie og fridage.

- du er indstillet på at yde dit bedste hverdag.

- du sætter en ære i at levere et professionelt stykke arbejde hverdag.

- du går op i at kvaliteten er ens artede.

- du er møde stabil.

- du er omgængelig og en god kollega.

- du har et godt overblik og kan lide at have mange bolde i luften på engang.

Vi tilbyder:

- ordnede løn og ansættelse forhold.

- løn efter kvalifikationer.

- nye udfordringer.

- gode kollegaer.

- en travl arbejdsdag.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329811822Phoenix-40dee97a12018-05-14T00:00:00Nat Bager/ ovn passer.

Nat bager/ovn passer søges.

 

Vi søger en erfaren bager/ovn passer til vores nat hold.

Du skal dele ovn pasningen med en anden bager svend med en fordeling på 4 dage med ovn pasning og 6 dage med produktion på en 14 dags periode.

Arbejdstiden starter ca. kl. 22.00 når du skal passe ovn og ca. kl. 23.30 når du skal være i produktionen.

Du skal passe ovn torsdag til søndag den ene uge og den anden uge har du fri torsdag til søndag. (dette kan muligvis ændres en anelse)

Vi forventer at:

- du er fleksibel omkring ferie og fridage.

- du er indstillet på at yde dit bedste hverdag.

- du sætter en ære i at levere et professionelt stykke arbejde hverdag.

- du går op i at kvaliteten er ens artede.

- du er møde stabil.

- du er omgængelig og en god kollega.

- du har et godt overblik og kan lide at have mange bolde i luften på engang.

Vi tilbyder:

- ordnede løn og ansættelse forhold.

- løn efter kvalifikationer.

- nye udfordringer.

- gode kollegaer.

- en travl arbejdsdag.

 

2018-07-09T00:50:56.973 Nat bager ovn passer søges. Vi søger en erfaren bager ovn passer til vores nat hold. Du skal dele ovn pasningen med en anden bager svend med en fordeling på 4 dage med ovn pasning og 6 dage med produktion på en 14 dags periode. Arbejdstiden starter ca. kl. 22.00 når du skal passe ovn og ca. kl. 23.30 når du skal være i produktionen. Du skal passe ovn torsdag til søndag den ene uge og den anden uge har du fri torsdag til søndag. (dette kan muligvis ændres en anelse) Vi forventer at: - du er fleksibel omkring ferie og fridage. - du er indstillet på at yde dit bedste hverdag. - du sætter en ære i at levere et professionelt stykke arbejde hverdag. - du går op i at kvaliteten er ens artede. - du er møde stabil. - du er omgængelig og en god kollega. - du har et godt overblik og kan lide at have mange bolde i luften på engang. Vi tilbyder: - ordnede løn og ansættelse forhold. - løn efter kvalifikationer. - nye udfordringer. - gode kollegaer. - en travl arbejdsdag.11Jobnet40dee97a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-08T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejen3246813Vejen Bageri ApS11Søndergade 156600VejenDKDanmark0
job.kb.vejen@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent571218JobNet48238031000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=40dee97ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=40dee97ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=40dee97a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=40dee97a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgEr du den nye Bager i Vejen Bageri ApS?12007991Dansk3Læse/ tale741201Bager18Hotel og restauration354985098Uffe Georgsenjob.kb.vejen@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330020660Bagersvend søgesRobot KonditorBager er en kæde af 57 butikker fordelt over hele landet. Bagerkæden blev startet i 1977 af konditorer og bagere, der ville hæve kvaliteten og slå et ekstra slag for det smagfulde håndværksbagte. Lyder det som noget for dig og vil du være med på holdet, så søger vi lige nu 2 bagersvende til KonditorBager i Vejen. Arbejdstiden er som udgangspunkt om natten, men da vi også laver mange opgaver om dagen, kan det for rette kandidat være en mulighed, med ansættelse på daghold. Hvad kan du forvente? Vi bager brødet helt fra bunden. Vi vælger de bedste og reneste råvarer fra de bedste leverandører. Rugbrød bages af gammeldags surdej og nøje udvalgte malt- og meltyper. Innovative koncepter og nye, spændende opskrifter skaber større smagsoplevelser. Vi bager løbende så kunden får helt frisk brød med hjem. Hvad forventer vi? Du er uddannet bagersvend Du sætter hygiejne og egenkontrol i højsædet Du kan arbejde selvstændigt Du er god til at samarbejde Hvad tilbyder vi? Et afvekslende job med rigtig gode kolleger. Mulighed for både personlig og faglig udvikling. En attraktiv lønpakke med pension og gode forhold. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Erik Kvistgaard på tlf.: 2845 7983 Du skal søge stillingen som følgende: Jobcenter Vejen formidler ansøgningen videre til arbejdsgiver. Vi passer på dine data og du skal derfor sende din ansøgning via linket: https: vejen.dk kontakt find-medarbejder Arbejdsmarked Vælg Pernille Aagaard Friis - under Grp. Rekruttering Serviceberedskab. Du vil modtage en mail med bekræftelse på modtagelse af din ansøgning. Er du ikke blevet kontaktet senest 14 dage efter, er stillingen besat til anden side. Send gerne ansøgningen hurtigst muligt mærket Bagersvend Rekrutteringsprocessen afsluttes når rette kandidat er fundet. Vi glæder os til at høre fra dig.

KonditorBager er en kæde af 57 butikker fordelt over hele landet. Bagerkæden blev startet i 1977 af konditorer og bagere, der ville hæve kvaliteten og slå et ekstra slag for det smagfulde håndværksbagte. Lyder det som noget for dig og vil du være med på holdet, så søger vi lige nu 2 bagersvende til KonditorBager i Vejen. Arbejdstiden er som udgangspunkt om natten, men da vi også laver mange opgaver om dagen, kan det for rette kandidat være en mulighed, med ansættelse på daghold.

Hvad kan du forvente?

 • Vi bager brødet helt fra bunden.
 • Vi vælger de bedste og reneste råvarer fra de bedste leverandører.
 • Rugbrød bages af gammeldags surdej og nøje udvalgte malt- og meltyper.
 • Innovative koncepter og nye, spændende opskrifter skaber større smagsoplevelser.
 • Vi bager løbende så kunden får helt frisk brød med hjem.

Hvad forventer vi?

 • Du er uddannet bagersvend
 • Du sætter hygiejne og egenkontrol i højsædet
 • Du kan arbejde selvstændigt
 • Du er god til at samarbejde

Hvad tilbyder vi?

 • Et afvekslende job med rigtig gode kolleger.
 • Mulighed for både personlig og faglig udvikling.
 • En attraktiv lønpakke med pension og gode forhold.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte
Erik Kvistgaard på tlf.: 2845 7983

Du skal søge stillingen som følgende: Jobcenter Vejen formidler ansøgningen videre til arbejdsgiver. Vi passer på dine data og du skal derfor sende din ansøgning via linket: https://vejen.dk/kontakt/find-medarbejder/#Arbejdsmarked
Vælg Pernille Aagaard Friis - under Grp. Rekruttering / Serviceberedskab. Du vil modtage en mail med bekræftelse på modtagelse af din ansøgning. Er du ikke blevet kontaktet senest
14 dage efter, er stillingen besat til anden side.
Send gerne ansøgningen hurtigst muligt mærket ”Bagersvend” Rekrutteringsprocessen afsluttes når rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

KB - Vejen 25-02-19 ApSVejen2019-05-09T00:00:002019-07-04T00:00:00
330022522Bagersvend søgesRobot Søger Bagersvend, som er kvalitetsbevist, det er inden for dejprodution.

Søger Bagersvend, som er kvalitetsbevist, det er inden for dejprodution.

Nr. Nebel Bageri ApSNørre Nebel2019-06-03T00:00:002019-07-07T00:00:00
330016466vi søger en bagersvend til ovnpasingRobot P.A Andersen Sønner, Vejle Vi søger endnu en faglig dygtig bagersvend til vores Bageri på Frostvej i Vejle. Vi mærker, som mange af vores dygtige kollegaer, at der er travlt i branchen og vi har derfor brug for yderligere en dygtig håndværker i vores bageri. Brænder du for dit fag. Er du teamplayer og befinder dig godt i et produktionsbageri? Kan du bevare roen under når det, til tider, bliver lidt hektisk. Kan du levere varen og sætte kvalitet over alt andet? Hvis ja Så kan vi tilbyde en arbejdsplads med frihed under ansvar En arbejdsplads med medarbejderindflydelse Et bageri der håndterer sine kunder og butikker meget seriøst og proffesionelt. Vi har et mål om at levere de bedste varer of for at gøre det har vi brug for de bedste medarbejdere. Du vil blive en del af et team på 10 dygtige kollegaer der arbejder i et nyt bageri fra 2017. Vi kan tilbyde gode arbejdsvilkår med Løn og arbejdstider efter overenskomst med NNF og er en fleksibel arbejdsplads. Hvis du kan se dig selv som vores nye bagersvend så send en ansøgning til Dan@pa-broed.dk eller ring til 61552059 for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

P.A Andersen & Sønner, Vejle

Vi søger endnu en faglig dygtig bagersvend til vores Bageri på Frostvej i Vejle.
Vi mærker, som mange af vores dygtige kollegaer, at der er travlt i branchen og vi har derfor brug for yderligere en dygtig håndværker i vores bageri.
Brænder du for dit fag.
Er du teamplayer og befinder dig godt i et produktionsbageri?
Kan du bevare roen under når det, til tider, bliver lidt hektisk.
Kan du levere varen og sætte kvalitet over alt andet?

Hvis ja
Så kan vi tilbyde en arbejdsplads med frihed under ansvar
En arbejdsplads med medarbejderindflydelse
Et bageri der håndterer sine kunder og butikker meget seriøst og proffesionelt.
Vi har et mål om at levere de bedste varer of for at gøre det har vi brug for de bedste medarbejdere.

Du vil blive en del af et team på 10 dygtige kollegaer der arbejder i et nyt bageri fra 2017.
Vi kan tilbyde gode arbejdsvilkår med Løn og arbejdstider efter overenskomst med NNF og er en fleksibel arbejdsplads.
Hvis du kan se dig selv som vores nye bagersvend så send en ansøgning til Dan@pa-broed.dk eller ring til 61552059 for yderligere oplysninger.
Vi ser frem til at høre fra dig.

P. A. Andersen & SønnerVejle2019-05-06T00:00:002019-06-28T00:00:00
330040479MESTERSVEND TIL BAGERI I UDVIKLING - SØGESRobot Da vi har rygende travlt og fortsat vækster, søger vi snarest en MESTERSVEND på fuld tid til produktion af brød og kager Du vil indgå i et ungt team med mester og vores voksenlærling, chauffører, butikspersonaler og vaskedrenge... Du vil få frihed under ansvar i et hyggeligt og uformelt arbejdsmiljø... Erfaring som mestersvend er en fordel men du vil selvfølgelig få en grundig oplæring af vores produktion og arbejdsmetoder... Mødetiderne vil være fra kl 02.00 eller 03.30 mandage til fredage og på helligdage fri hver weekend Alternativ fra kl 02.00 eller 03.30 på hverdage og fra kl 03.30 hver anden weekend og på helligdage Du har så selvfølgelig fri hver anden weekend samt en ugentlig fridag... Du skal: * Brænde for og være passioneret omkring bagerfaget* Ønske at levere den ultimative kvalitet hver dag * Være mødestabil og fleksibel * Være ærlig og udadvendt * Fremvise straffeattest Vi tilbyder: * Ordnede forhold * Løn efter kvalifikationer * Fantastiske kunder * Engagerede kollegaer Lyder det som dig og noget for dig, kan du ringe til bagermester Lars Nørgaard på telefon 2544 4501 eller sende en kort beskrivelse af dig selv mrk Mestersvend gerne med foto pr mail til: hjertebageriet.vejle@gmail.com... Ansøgningsfristen udløber, når vi har fundet vores mestersvend...

Da vi har rygende travlt og fortsat vækster, søger vi snarest en MESTERSVEND på fuld tid til produktion af brød og kager… Du vil indgå i et ungt team med mester og vores voksenlærling, chauffører, butikspersonaler og vaskedrenge... Du vil få frihed under ansvar i et hyggeligt og uformelt arbejdsmiljø...

Erfaring som mestersvend er en fordel – men du vil selvfølgelig få en grundig oplæring af vores produktion og arbejdsmetoder...

Mødetiderne vil være fra kl 02.00 eller 03.30 mandage til fredage og på helligdage – fri hver weekend…

Alternativ fra kl 02.00 eller 03.30 på hverdage og fra kl 03.30 hver anden weekend og på helligdage… Du har så selvfølgelig fri hver anden weekend samt en ugentlig fridag...

Du skal:

* Brænde for og være passioneret omkring bagerfaget
* Ønske at levere den ultimative kvalitet hver dag
* Være mødestabil og fleksibel
* Være ærlig og udadvendt
* Fremvise straffeattest

Vi tilbyder:

* Ordnede forhold
* Løn efter kvalifikationer
* Fantastiske kunder
* Engagerede kollegaer

Lyder det som dig og noget for dig, kan du ringe til bagermester Lars Nørgaard på telefon 2544 4501 eller sende en kort beskrivelse af dig selv mrk ’Mestersvend’’ gerne med foto pr mail til: hjertebageriet.vejle@gmail.com...

Ansøgningsfristen udløber, når vi har fundet vores mestersvend...

Hjertebageriet ApSVejle2019-06-13T00:00:002019-06-30T00:00:00
330039583Bagersvend søgesRobot Brogaards bageri Tinglev, søger en bagersvend Hvad kan du forvente? Vi bager brødet helt fra bunden. Vi vælger de bedste og reneste råvarer fra de bedste leverandører. Innovative koncepter og nye, spændende opskrifter skaber større smagsoplevelser. Hvad forventer vi? Du er uddannet bagersvend Du sætter hygiejne og egenkontrol i højsædet Du kan arbejde selvstændigt Du er god til at samarbejde Hvad tilbyder vi? Et afvekslende job med rigtig gode kolleger. Mulighed for både personlig og faglig udvikling. En attraktiv lønpakke med pension og gode forhold. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Thomas Brogaard på tlf.: 22 26 54 18 Du skal søge stillingen som følgende: send dig ansøgning til Thomas@brogaards-bageri.dk

Brogaards bageri  Tinglev, søger en bagersvend

Hvad kan du forvente?

 • Vi bager brødet helt fra bunden.
 • Vi vælger de bedste og reneste råvarer fra de bedste leverandører.
 • Innovative koncepter og nye, spændende opskrifter skaber større smagsoplevelser.

Hvad forventer vi?

 • Du er uddannet bagersvend
 • Du sætter hygiejne og egenkontrol i højsædet
 • Du kan arbejde selvstændigt
 • Du er god til at samarbejde

Hvad tilbyder vi?

 • Et afvekslende job med rigtig gode kolleger.
 • Mulighed for både personlig og faglig udvikling.
 • En attraktiv lønpakke med pension og gode forhold.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Thomas Brogaard  på tlf.: 22 26 54 18  

Du skal søge stillingen som følgende: send dig ansøgning til Thomas@brogaards-bageri.dk

 

Brogaards bageri Centerpladsen TinglevTinglev2019-06-07T00:00:002019-08-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Bagersvend søges

KB - Vejen 25-02-19 ApS

Vejen
KonditorBager er en kæde af 57 butikker fordelt over hele landet. Bagerkæden blev startet i 1977 af konditorer og bagere, der ville hæve kvaliteten og slå et ekstra slag for det smagfulde håndværksbagte. Lyder det som noget for dig og vil du være me...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:4. juli 2019

Bagersvend søges

Nr. Nebel Bageri ApS

Nørre Nebel
Søger Bagersvend, som er kvalitetsbevist, det er inden for dejprodution.
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:7. juli 2019

vi søger en bagersvend til ovnpasing

P. A. Andersen & Sønner

Vejle
P.A Andersen Sønner, Vejle Vi søger endnu en faglig dygtig bagersvend til vores Bageri på Frostvej i Vejle. Vi mærker, som mange af vores dygtige kollegaer, at der er travlt i branchen og vi har derfor brug for yderligere en dygtig håndværker i vore...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:28. juni 2019

MESTERSVEND TIL BAGERI I UDVIKLING - SØGES

Hjertebageriet ApS

Vejle
Da vi har rygende travlt og fortsat vækster, søger vi snarest en MESTERSVEND på fuld tid til produktion af brød og kager Du vil indgå i et ungt team med mester og vores voksenlærling, chauffører, butikspersonaler og vaskedrenge... Du vil få frihed u...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:30. juni 2019

Bagersvend søges

Brogaards bageri Centerpladsen Tinglev

Tinglev
Brogaards bageri Tinglev, søger en bagersvend Hvad kan du forvente? Vi bager brødet helt fra bunden. Vi vælger de bedste og reneste råvarer fra de bedste leverandører. Innovative koncepter og nye, spændende opskrifter skaber større smagsoplevelser. ...
Indrykket:7. juni 2019
Udløbsdato:2. august 2019