Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejdere til Sæsonen 2019 for Henne Mølle Å Badehotel

Henne Mølle Å Badehotel søger et antal friske og serviceminded medarbejdere til sæsonen 2019.

Vi kan tilbyde vores kommende kollegaer forskellige jobsfunktioner f.eks fremstilling af mad i vores køkken, anretning af morgenbuffet, servering og rengøring.

Timeantallet for de enkelte stillinger kan varieres fra deltid op mod fultid, og selve fastlæggelsen af arbejdstiden kan aftales med den enkelte ansøger. 

Kunne du tænke dig, at være en del af driften i teamet, omkring et fantastisk hotel, smukke omgivelser, og aktiv medvirke til via spændende arbejdsopgaver, og kvaliteten af udførelsen af disse, så det giver positiv respons i  kundetilfredsheden fra vores mange gæster. Ja så vil vi meget gerne snarest høre fra dig.

Du kan kontakte Allan Jyllov på tlf. 42 12 55 01 i tidsrummet fra kl. 10.00 - 12.00 (man. - fre. ). 

Indkommende ansøgninger vil blive behandlet fortløbende. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329944267Phoenix-dfe325b012019-01-17T00:00:00Medarbejdere til Sæsonen 2019 for Henne Mølle Å Badehotel

Henne Mølle Å Badehotel søger et antal friske og serviceminded medarbejdere til sæsonen 2019.

Vi kan tilbyde vores kommende kollegaer forskellige jobsfunktioner f.eks fremstilling af mad i vores køkken, anretning af morgenbuffet, servering og rengøring.

Timeantallet for de enkelte stillinger kan varieres fra deltid op mod fultid, og selve fastlæggelsen af arbejdstiden kan aftales med den enkelte ansøger. 

Kunne du tænke dig, at være en del af driften i teamet, omkring et fantastisk hotel, smukke omgivelser, og aktiv medvirke til via spændende arbejdsopgaver, og kvaliteten af udførelsen af disse, så det giver positiv respons i  kundetilfredsheden fra vores mange gæster. Ja så vil vi meget gerne snarest høre fra dig.

Du kan kontakte Allan Jyllov på tlf. 42 12 55 01 i tidsrummet fra kl. 10.00 - 12.00 (man. - fre. ). 

Indkommende ansøgninger vil blive behandlet fortløbende. 

2019-03-15T00:50:50.850 Henne Mølle Å Badehotel søger et antal friske og serviceminded medarbejdere til sæsonen 2019. Vi kan tilbyde vores kommende kollegaer forskellige jobsfunktioner f.eks fremstilling af mad i vores køkken, anretning af morgenbuffet, servering og rengøring. Timeantallet for de enkelte stillinger kan varieres fra deltid op mod fultid, og selve fastlæggelsen af arbejdstiden kan aftales med den enkelte ansøger. Kunne du tænke dig, at være en del af driften i teamet, omkring et fantastisk hotel, smukke omgivelser, og aktiv medvirke til via spændende arbejdsopgaver, og kvaliteten af udførelsen af disse, så det giver positiv respons i kundetilfredsheden fra vores mange gæster. Ja så vil vi meget gerne snarest høre fra dig. Du kan kontakte Allan Jyllov på tlf. 42 12 55 01 i tidsrummet fra kl. 10.00 - 12.00 (man. - fre. ). Indkommende ansøgninger vil blive behandlet fortløbende.11Jobnetdfe325b0100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-14T00:00:000000https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details/49323640EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVarde3437807Hennemølleå Badehotel11Hennemølleåvej 66854HenneDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent695688JobNet493236449323641000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dfe325b0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=dfe325b0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dfe325b0&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dfe325b0&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Hennemølleå Badehotel er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale935270Hotelmedarbejder18Hotel og restauration360169184Allannoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330007936BlæksprutteRobot Vi søger en morgenfrisk blæksprutte til vores lille team J Her er dine overordnede fokusområder Sikre at gæsterne føler sig meget velkomne, når de kontakter os, og at de oplever en høj grad af service, når de er her. Lave morgenmad, sætte morgenmadsbuffeten op, samt udtjekning af gæster og ander receptionistarbejde, hjælpe til i det kolde køkken og gøre rent på værelserne. Sikre en professionelt udseende af vores arbejdsplads. Det gælder bl.a. lettere opvask, rengøring af restauranter, indgangsarealer, værelser, toiletter osv. Der vil selvfølgelig være en grundig oplæring, sammen med Inger, for at sikre dig en så god start i jobbet som overhovedet muligt. Stillingen er på ca. 37 timer om ugen(kan også være en deltidsstilling). Arbejdstiden vil primært ligge fra kl. 5.00 til 14.00. (der vil dog være undtagelser, hvis vi er ekstra presset) Du har fri weekend hver tredje weekend. Vi forestiller os At du har tidligere erfaring med servicering af gæster og er en udadvendt energibombe, som tændes af at gøre en forskel for andre. Erfaring inden for hotel branchen er et plus, men ikke et krav. Du skal have en alm. god fysik. Dine evner til at holde mange bolde i luften på samme tid og din høje stresstærskel sætter vi enorm pris på. Vi glæder os til at blive smittet af din generelt glade og energiske attitude og opleve en opsøgende, selvstændig blæksprutte i arbejde! Vi ser gerne, at du kan tale og skrive dansk samt engelsk, da du kommer til at betjene gæster fra flere nationaliteter. Lønnen er efter aftale og vi sigter på en ansættelse snarest mulig. Men vi venter gerne på den rette. Send din ansøgning straks, vi læser de ansøgninger vi modtager løbende, og denne annonce bliver lukker når den rette er fundet. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra DIG!

Vi søger en morgenfrisk blæksprutte til vores lille team J

Her er dine overordnede fokusområder

Sikre at gæsterne føler sig meget velkomne, når de kontakter os, og at de oplever en høj grad af service, når de er her.

Lave morgenmad, sætte morgenmadsbuffeten op, samt udtjekning af gæster og ander receptionistarbejde, hjælpe til i det kolde køkken og gøre rent på værelserne.

Sikre en professionelt udseende af vores arbejdsplads. Det gælder bl.a. lettere opvask, rengøring af restauranter, indgangsarealer, værelser, toiletter osv.

Der vil selvfølgelig være en grundig oplæring, sammen med Inger, for at sikre dig en så god start i jobbet som overhovedet muligt.

Stillingen er på ca. 37 timer om ugen(kan også være en deltidsstilling). Arbejdstiden vil primært ligge fra kl. 5.00 til 14.00. (der vil dog være undtagelser, hvis vi er ekstra presset) Du har fri weekend hver tredje weekend.  

Vi forestiller os

At du har tidligere erfaring med servicering af gæster og er en udadvendt energibombe, som tændes af at gøre en forskel for andre. Erfaring inden for hotel branchen er et plus, men ikke et krav. Du skal have en alm. god fysik. Dine evner til at holde mange bolde i luften på samme tid og din høje stresstærskel sætter vi enorm pris på. Vi glæder os til at blive smittet af din generelt glade og energiske attitude og opleve en opsøgende, selvstændig blæksprutte i arbejde!

Vi ser gerne, at du kan tale og skrive dansk samt engelsk, da du kommer til at betjene gæster fra flere nationaliteter.

Lønnen er efter aftale og vi sigter på en ansættelse snarest mulig. Men vi venter gerne på den rette.

Send din ansøgning straks, vi læser de ansøgninger vi modtager løbende, og denne annonce bliver lukker når den rette er fundet.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra DIG!

SDR. OMME HOTEL & KRO ApSSønder Omme2019-04-15T00:00:002019-06-02T00:00:00
330020933ReceptionistRobot Vi har rigtig travlt på Saxildhus og søger derfor en deltids receptionist til at betjene vores dejlige gæster. Opgaverne er naturligvis mangeartede, men omfatter typisk receptionist arbejde - bookinger i systemet, modtagelse af gæster, servicering af boende gæster osv. Jobbet er fyldt med forskellige opgaver og kræver, at man kan holde tungen lige i munden - der er ofte mange bolde i luften. I alt ca. 10 - 20 timer pr uge. Evt. flere igennem sommeren. Fungerer fint som studiejob. Du vil være en del af et godt og velfungerende team, hvor alle hjælper hinanden. Lidt om dig: Vi forestiller os at du er: Fleksibel og serviceminded - har nemt ved at tale med gæsterne og at hygge om dem Kan se den gode forretning. Har let til smil - servicering falder dig naturligt Udfordret af det meget selvstændige job. God til at have mange bolde i luften - der er ofte mange opgaver i spil Er du interesseret, så send en ansøgning med CV til: Saxildhus@millinghotels.dk

Vi har rigtig travlt på Saxildhus og søger derfor en deltids receptionist til at betjene vores dejlige gæster. Opgaverne er naturligvis mangeartede, men omfatter typisk receptionist arbejde - bookinger i systemet, modtagelse af gæster, servicering af boende gæster osv.

Jobbet er fyldt med forskellige opgaver og kræver, at man kan holde tungen lige i munden - der er ofte mange bolde i luften.

I alt ca. 10 - 20 timer pr uge. Evt. flere igennem sommeren. Fungerer fint som studiejob.

Du vil være en del af et godt og velfungerende team, hvor alle hjælper hinanden.

Lidt om dig:

Vi forestiller os at du er:

Fleksibel og serviceminded - har nemt ved at tale med gæsterne og at hygge om dem

Kan se den gode forretning.

Har let til smil - servicering falder dig naturligt

Udfordret af det meget selvstændige job.

God til at have mange bolde i luften - der er ofte mange opgaver i spil

 

Er du interesseret, så send en ansøgning med CV til:

Saxildhus@millinghotels.dk

 

HOTEL SAXILDHUS A/SKolding2019-05-09T00:00:002019-06-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Blæksprutte

SDR. OMME HOTEL & KRO ApS

Sønder Omme
Vi søger en morgenfrisk blæksprutte til vores lille team J Her er dine overordnede fokusområder Sikre at gæsterne føler sig meget velkomne, når de kontakter os, og at de oplever en høj grad af service, når de er her. Lave morgenmad, sætte morgenmads...
Indrykket:15. april 2019
Udløbsdato:2. juni 2019

Receptionist

HOTEL SAXILDHUS A/S

Kolding
Vi har rigtig travlt på Saxildhus og søger derfor en deltids receptionist til at betjene vores dejlige gæster. Opgaverne er naturligvis mangeartede, men omfatter typisk receptionist arbejde - bookinger i systemet, modtagelse af gæster, servicering a...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:1. juni 2019