Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorassistent med flair for bogholderi til KISS Development, Vordingborg

Er du en engageret og arbejdsom kontorassistent, og har du erfaring med bogholderi? Har du lyst til at indgå i en mindre virksomhed med højt til loftet?

 
 
 
KISS Development er et selskab, der udvikler og sælger ejendomme primært på Sjælland både til privatboligbyggeri og erhverv. KISS Development varetager projektet og kører hele processen fra køb af grund eller ejendom, projektering, styring af byggeriet frem til ejendommen er klar til salg. KISS Development forestår enten salget eller beholder og lejer ejendommen ud. 
 
JKS CAREER søger på vegne af KISS Development en stærk kontorassistent med flair for og erfaring med bogholderiopgaver til at assistere den nuværende bogholder. Der er travlt, ikke to dage er ens og man skal trives med en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver.  
 
Om stillingen  
Du kommer til at arbejde tæt sammen med virksomhedens bogholder, som du i det daglige refererer til, og du får ansvar for egne opgaver i bogholderiet som bl.a. følgende:  
 • Back-up på lønadministration 
 • Behandling af kreditorfakturaer 
 • Debitorfakturaer og bogføring i Visma/e-conomic 
 • Mængdeopgørelser 
 • Sekretærfunktioner, herunder personlig assistance og sparring med bogholderen og direktør, indkøb af kontorartikler mv.  
 • Diverse ad hoc opgaver  

 
Kvalifikationer 
 • Uddannet bogholder, regnskabsassistent, kontorassistent eller lignende  
 • Har minimum 2 års erfaring med bogholderi  
 • Gerne erfaring fra en ejendomsudviklingsvirksomhed, advokatkontor, revisorkontor, ejendomsmægler eller lignede  
 • Du er erfaren bruger af Office-pakken, herunder særligt Excel, og du er vant til at arbejde med E-conomic. Derudover vil det vær en fordel at kende db Retail. 
 • Struktureret og kan bevare overblikket 
 • Du har gode kommunikationsevner, både mundtligt og skriftligt 
 
Du tilbydes
En attraktiv stilling i en spændende virksomhed med fuld fart på og en særdeles flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du indgår i et team af dygtige og kompetente medarbejdere, hvor der hersker en god og uformel tone. Løn og øvrige forhold vil matche dine kvalifikationer. 
 
Ansøgning og kontakt 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Lotte Sø Nielsen på 30 85 13 03 eller på lsn@jks.dk
 
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så send din ansøgning og CV allerede i dag.  
 
Vi holder samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, når den rigtige kandidat er fundet. 
 
KISS Development er et dansk selskab, der udvikler og sælger ejendomme primært på Sjælland. Vi udvikler og udfører mange typer boligprojekter. Vi har et solidt og godt kendskab til markedet. Vores koncept er super simpelt: Vi investerer i en grund eller i en bygning, som vurderes har markedspotentiale. Herefter startes projektet og vi klarer alt omkring myndighedsbehandling, projektering, byggeri mv. indtil byggeriet er opført. Gennem aktiv deltagelse og integreret projektudvikling har KISS Development bidraget til værdiskabelse for sine kunder. En målrettet deltagelse fra ide til overlevering er KISS Developments varemærke. 
 
KISS Development mål er at levere kvalitetsprojekter, og vores ambition er, dette gentages hver gang. Dette opnås bl.a. gennem risikobaseret kvalitetssikring, ved at afdække risiko så tidligt som mulig, risikoreducerende projektering, risikoreducerende udførelse og kontrol ved forhøjet risiko. For yderligere at underbygge dette, har vi styrket egen kompetence med vores tilpasning af i forvejen kendte kvalitetsprincipper. Se mere på www.Kissdevelopment.dk  
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.