Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: Dagtilbudsleder til børnehaven Mopælappen

Følg drømmen om ø-livet: Søg stillingen som dagtilbudsleder på Ærø  
 
Drømmer du om en spændende lederstilling i en børnehave hvor der er tid til omsorg, leg og udeliv, engagerede medarbejdere og aktive forældre?  
Drømmer du om ø-livet, hvor der er tid og nærvær. Kig til havet og en unik natur?  
Så har vi måske stillingen til dig.   
 
Ærø Kommune søger en dagtilbudsleder til Mopælappen, der kan videreudvikle institutionen i samarbejde med forældre og medarbejdere. Der er fokus på høj kvalitet og udvikling af en styrket pædagogisk læreplan med et klart pædagogisk fokus.  
 
Mopælappen er det største dagtilbud på Ærø. Vuggestuen er normeret til 14 børn og børnehaven har aktuelt 50 børn.  
 
Forældrebestyrelsen ønsker en tryg hverdag for deres børn, med tid, omsorg, struktur og kvalitet i kerneydelsen, hvor natur og ude-liv prioriteres. Fællesskab, anerkendelse, udvikling og forældresamarbejde er nøgleord i Mopælappen. Der må ses med friske øjne og foretages de nødvendige omstillinger. 
 
Vi har på hele børne- og ungeområdet fokus på tidlig forebyggelse og konkrete indsatser overfor børn og deres familier med særlige behov gennem tværfaglige indsatser.  
 
Der er et godt og stærkt samarbejde mellem lederne på dagtilbudsområdet, med et fælles fokus på at skabe større sammenhæng, tydelige overgange og udnyttelse af de samlede ressourcer. En udvikling, der vil fortsætte.  
 
Din profil 
Du inspirerer: Du er drevet af gejst og formår at skabe følgeskab og resultater gennem din ledelse 
 
Du involverer og leder med tillid: Forældre og medarbejdere involveres i udviklingen med en åben og empatisk lederstil, understøttet af gennemsigtige processer. 
 
Du er systematisk: Dit overblik og din evne til at følge op og afslutte sikrer stabil drift og gode processer i dagtilbuddet. 
 
Du sætter retning: Du har fokus på at holde det pædagogiske fokus i Mopælappen og skabe fælles fodslag mellem dagtilbuddene på Ærø. 
 
Du har en relevant faglig baggrund, solid ledererfaring og pædagogisk uddannelse. Som person er du samarbejdende, strategisk tænkende og har blik for timing. Og så forvalter du dine kompetencer med en god portion selvindsigt. 
 
Derfor skal du vælge Mopælappen og Ærø Kommune 
Legepladsen og de fysiske rammer i Mopælappen rummer i sig selv store muligheder, der styrkes af mulighederne på hele øen: nærvær og nære relationer, hjælpsomhed og en helt unik natur. 
 
Vi arbejder målrettet med at udvikle det pædagogiske arbejde på dagtilbudsområdet, bl.a. i samarbejde mellem lederne og Praksiskonsulenter fra Socialstyrelsen.  
 
Som leder får du et stærkt fundament i en personalegruppe, der rummer nye og mere erfarne medarbejdere, mænd og kvinder. Du får også en ambitiøs og aktiv forældrebestyrelse, der arbejder for det fælles bedste. 
 
Du kan høre mere om beskæftigelsesmuligheder for ægtefælle, boligmuligheder med videre hos vores bosætningskonsulent som du kan træffe på tlf: 6352 5003.  
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår følger af gældende overenskomst. Lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation. 
 
Tiltrædelse 1. marts 2019 eller snarest derefter.
 
Ansøgningsfrist: Fredag den 15. februar 2019 kl. 09.00.
 
Samtaler gennemføres den 22. februar 2019.
 
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Børn og ungechef Jes Jørgensen, mobil 20288677 og ved besøg i Mopælappen. 
 
Ærø – Et godt sted at være – et godt sted at leve  
 
 
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.