Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til Room4, Århus

Du får et spændende job i et exclusivt miljø med kendte internationale brands og du skal være med til at sætte dit præg på butikken mht. salg, indretning, merchandising og markedsføring. Vi forventer du er 100% sælger, serviceminded, initiativrig, fleksibel og smilende.

Skriv et par ord om dig selv, og send ansøgningen til:

Henrik Gundtoft

Torvegade 6

7100 Vejle

mail: hg@gundtoft.dk

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330000868Phoenix-0e9ab28712019-04-04T00:00:00Medarbejder til Room4, Århus

Du får et spændende job i et exclusivt miljø med kendte internationale brands og du skal være med til at sætte dit præg på butikken mht. salg, indretning, merchandising og markedsføring. Vi forventer du er 100% sælger, serviceminded, initiativrig, fleksibel og smilende.

Skriv et par ord om dig selv, og send ansøgningen til:

Henrik Gundtoft

Torvegade 6

7100 Vejle

mail: hg@gundtoft.dk

 

 

 

2019-05-23T19:50:51.570 Du får et spændende job i et exclusivt miljø med kendte internationale brands og du skal være med til at sætte dit præg på butikken mht. salg, indretning, merchandising og markedsføring. Vi forventer du er 100 sælger, serviceminded, initiativrig, fleksibel og smilende. Skriv et par ord om dig selv, og send ansøgningen til: Henrik Gundtoft Torvegade 6 7100 Vejle mail: hg@gundtoft.dk11jobnet0e9ab287100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-30T00:00:0000000EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3501675Henrik Gundtoft Aps11Østergade 28000Aarhus CDKDanmark0
hg@gundtoft.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent739767JobNet4970322497032210004-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0e9ab287https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0e9ab287https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0e9ab287&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0e9ab287&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/4.jpgMedarbejder til Room4, Århus12008001Dansk3Læse/ tale522009Butiksassistent2Salg361311899Henrikhg@gundtoft.dkDKDanmarkDKDanmark330108632Butiksassistent - morgenopfylder - 20 timer om ugen - SkejbyRobot Vil du have en masse gode og engagerede kollegaer? Vil du arbejde på en dynamisk arbejdsplads med højt humør og fart over feltet? Er du A-menneske, og ser du en fordel i at arbejde om morgenen frem for sene aftentimer? I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Vareopfyldning Din arbejdstid er placeret mellem 06.00-09.00, mandag til fredag eller efter aftale Om dig Du er A-menneske og kan lide at arbejde om morgenen Du tager initiativ, og du kan lide, at der er styr på detaljerne Du trives i et tempofyldt job Du er mødestabil og pligtopfyldende Du er eventuelt studerende, og kan se en fordel i at arbejde om morgenen inden studiet Vi tilbyder Et uformelt arbejdsmiljø med en masse engagerede kolleger En grundig og målrettet oplæring God løn og pension Rabatordning hos flere hundrede udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. Er du interesseret i denne stilling? Tryk på Send ansøgning for at komme videre til vores online ansøgningsportal. Husk at vedhæfte din motiverede ansøgning og CV. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Send ansøgning https: karriere.lidl.dk da jobsearch Butiksassistent-morgenopfylder-20-timer-om-ugen-Skejby-3915?rdeLocaleAttr da

Vil du have en masse gode og engagerede kollegaer? Vil du arbejde på en dynamisk arbejdsplads med højt humør og fart over feltet? Er du A-menneske, og ser du en fordel i at arbejde om morgenen frem for sene aftentimer?

I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold.

 

Om jobbet

 • Vareopfyldning
 • Din arbejdstid er placeret mellem 06.00-09.00, mandag til fredag eller efter aftale

 Om dig

 • Du er A-menneske og kan lide at arbejde om morgenen
 • Du tager initiativ, og du kan lide, at der er styr på detaljerne
 • Du trives i et tempofyldt job
 • Du er mødestabil og pligtopfyldende
 • Du er eventuelt studerende, og kan se en fordel i at arbejde om morgenen inden studiet

 Vi tilbyder

 •  Et uformelt arbejdsmiljø med en masse engagerede kolleger
 • En grundig og målrettet oplæring
 • God løn og pension
 • Rabatordning hos flere hundrede udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m.

Er du interesseret i denne stilling?

Tryk på "Send ansøgning" for at komme videre til vores online ansøgningsportal. Husk at vedhæfte din motiverede ansøgning og CV. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Send ansøgning

https://karriere.lidl.dk/da/jobsearch/Butiksassistent-morgenopfylder-20-timer-om-ugen-Skejby-3915?rdeLocaleAttr=da

Lidl Danmark K/S AdministrationAarhus C2019-10-17T00:00:002019-12-01T00:00:00
330112051Butiksassistent - 12 timer om ugen - HasleRobot I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr. Jensen på hans daglige besøg i butikken, og give den travle småbørnsfamilie et smil med på vejen. Dine opgaver bliver blandt andet at: Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse Betjene kunderne ved kassen Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren Fylde varer op på hylderne Om dig Når du starter i Lidl, får du et grundigt oplæringsforløb, og vi slipper dig ikke løs i butikken, før du har styr på vores processer. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du: Er smilende og glad for kundekontakt Tager initiativ og er hjælpsom Holder af faste rammer og har fokus på detaljen Trives i en travl hverdag Vi tilbyder I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. Og det gælder for alle i Lidl uanset om du arbejder fuldtid eller deltid. 5 gode grunde til at blive butiksassistent i Lidl: Branchens bedste sammenhold Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder Garanteret udvikling og uddannelse Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene Søg her: https: karriere.lidl.dk da jobsearch Butiksassistent-12-timer-om-ugen-Hasle-3954?rdeLocaleAttr da

I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold.

Om jobbet

Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr. Jensen på hans daglige besøg i butikken, og give den travle småbørnsfamilie et smil med på vejen. Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse
 • Betjene kunderne ved kassen
 • Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren
 • Fylde varer op på hylderne

Om dig

Når du starter i Lidl, får du et grundigt oplæringsforløb, og vi slipper dig ikke løs i butikken, før du har styr på vores processer. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du:

 • Er smilende og glad for kundekontakt
 • Tager initiativ og er hjælpsom
 • Holder af faste rammer og har fokus på detaljen
 • Trives i en travl hverdag

Vi tilbyder

I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. Og det gælder for alle i Lidl – uanset om du arbejder fuldtid eller deltid.

5 gode grunde til at blive butiksassistent i Lidl:

 1. Branchens bedste sammenhold
 2. Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder
 3. Garanteret udvikling og uddannelse
 4. Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere
 5. God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene

Søg her:

https://karriere.lidl.dk/da/jobsearch/Butiksassistent-12-timer-om-ugen-Hasle-3954?rdeLocaleAttr=da

Lidl Danmark K/S AdministrationAarhus V2019-10-30T00:00:002019-11-21T00:00:00
330123639Sales AssistantRobot Vi søger en dygtig S LGER, der vil være en del af butikkens medarbejderteam. Vi leder efter teamplayers og servicemindede kolleger, der brænder for salg og god kundeservice. Drømmer du om en karriere i verdens største sportskæde? Er du udadvendt, dygtig til at kommunikere og en god kollega? Er du vild med sport og lever en aktiv livsstil? Så er det måske dig vi leder efter. Vi har høje forventning til vores kommende sælgere: Du har erfaring med kundekontakt og verdensmester i god Kundeservice. Du har kendskab til sportsudstyr og har sandsynligvis arbejdet i en sportsforretning. Du opsøger salg og har fokus på mersalg. Du er en dygtig rådgiver og brænder for at skabe god dialog med kunder. Du har overblik og trives med at have mange bolde i luften Du er imødekommende og har et smil på læben og en altid positiv indstilling. Du har let ved at samarbejde med forskellige typer af kollegaer og ledelse. Du kan arbejde i butikkens åbningstider, hvilket også indebærer weekender og aften. Du trives i en branche hvor der konstant er krav til at du er fleksibel og omstillingsparat. Som sælger vil dine opgaver være mange, blandt andet: Servicering og ekspedering af kunder Fokus på salg, mersalg og god kunderådgivning. Opfyldning af varer i butikken Håndtering af kundereklamationer, returvarer og ombytninger Håndtering af diverse varebestillinger Følge butikschefens retningslinjer for butikkens aktiviteter Vi tilbyder dig: Et job som sælger i INTERSPORT, verdens største sportskæde Et stort INTERSPORT netværk med mange kolleger over hele landet Løbende intern uddannelse En travl og begivenhedsrig hverdag Engagerede og professionelle kolleger Kontakt til masser af sportsglade kunder Tiltrædelse hurtigst muligt Er det er dig, vi leder efter? Send hurtigst muligt en kortfattet ansøgning inkl. cv og foto. TIL: ansoegning@intersport.dk Skriv City Vest i emnefeltet. Vi glæder os til at høre fra dig. Yderligere spørgsmål til stillingen kan rettes til Bent Josephsen på Mob. 45 20 72 45 02 OBS! Dato for ansøgningsfrist er foreløbig - stillingen kan være besat inden - så søg nu!

Vi søger en dygtig SÆLGER, der vil være en del af butikkens medarbejderteam. Vi leder efter teamplayers og servicemindede kolleger, der brænder for salg og god kundeservice.

 

Drømmer du om en karriere i verdens største sportskæde?

 

Er du udadvendt, dygtig til at kommunikere og en god kollega? Er du vild med sport og lever en aktiv livsstil? Så er det måske dig vi leder efter.

 

Vi har høje forventning til vores kommende sælgere:

 • Du har erfaring med kundekontakt og verdensmester i god Kundeservice.
 • Du har kendskab til sportsudstyr og har sandsynligvis arbejdet i en sportsforretning.
 • Du opsøger salg og har fokus på mersalg.
 • Du er en dygtig rådgiver og brænder for at skabe god dialog med kunder.
 • Du har overblik og trives med at have mange bolde i luften
 • Du er imødekommende og har et smil på læben og en altid positiv indstilling.
 • Du har let ved at samarbejde med forskellige typer af kollegaer og ledelse.
 • Du kan arbejde i butikkens åbningstider, hvilket også indebærer weekender og aften.
 • Du trives i en branche hvor der konstant er krav til at du er fleksibel og omstillingsparat.

 

Som sælger vil dine opgaver være mange, blandt andet:

 • Servicering og ekspedering af kunder
 • Fokus på salg, mersalg og god kunderådgivning.
 • Opfyldning af varer i butikken
 • Håndtering af kundereklamationer, returvarer og ombytninger
 • Håndtering af diverse varebestillinger
 • Følge butikschefens retningslinjer for butikkens aktiviteter

 

Vi tilbyder dig:

 • Et job som sælger i INTERSPORT, verdens største sportskæde
 • Et stort INTERSPORT netværk med mange kolleger over hele landet
 • Løbende intern uddannelse
 • En travl og begivenhedsrig hverdag
 • Engagerede og professionelle kolleger
 • Kontakt til masser af sportsglade kunder

 

Tiltrædelse hurtigst muligt

 

Er det er dig, vi leder efter? Send hurtigst muligt en kortfattet ansøgning inkl. cv og foto. TIL: ansoegning@intersport.dk Skriv City Vest i emnefeltet.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Yderligere spørgsmål til stillingen kan rettes til Bent Josephsen på Mob.

+45 20 72 45 02

 

OBS! Dato for ansøgningsfrist er foreløbig

- stillingen kan være besat inden - så søg nu!

Intersport City VestBrabrand2019-11-13T00:00:002019-12-16T00:00:00
330125050Butiksekspedient til Caps Harley-Davidson AarhusRobot Vi er Autoriseret Harley-Davidson forhandler. Vi søger ny kollega til vores butik Er det dig ? Vi sælger motorcykler, tilbehør, reservedele, tøj, merchandise, værkstedsarbejde og OPLEVELSER. Din opgave bliver at kunne sælge lidt af det hele. Som person skal du være udadvendt og svær at tirre. Du skal selvfølgelig have udpræget salgstalent, men egentlig er det vigtigst at du betjener kunder serviceorienteret og med et smil. Vi arbejder med et af verdens stærkeste brands, og selvom det er vigtigt at sælge, er blivende bånd til kunderne vigtigere. Nogen gange vil de gerne købe- andre gange bare gerne have en kop kaffe og en hyggesnak. Du skal også være klar over, at forretningen er stærkt sæsonbetonet. Vi har vanvittigt travlt i foråret, travlt i løbet af sommeren, og resten af tiden er der så meget ro, at du skal kunne aktivere dig selv i forhold til at holde vores butik pæn og indbydende, i forhold til opsøgende salg og nye muligheder og sidst men ikke mindst, i forhold til at få ordnet ting og sager i skuffen . Arbejdstiden ligger indenfor 9-17:30 på hverdage og 10-14 på lørdage. Der er lørdagsvagt ca. hver 3. lørdag. Du har helst butikserfaring fra tidligere job, men det er ikke et krav. Du elsker motorcykler og helst Harley-Davidson (ellers lærer vi dig det !). Du er særdeles velformuleret i skrift og tale, ligesom du kan Engelsk og gerne Tysk på alm. samtaleniveau. Du er også ret ferm i betjening af en Computer og andet IT-isenkram. Kørekort til stor motorcykel er en fordel, men ikke en forudsætning. Send din motiverede og SKRIFTLIGE ansøgning til aarhus@caps-mc.dk senest 30 11-2019. Jobsamtaler afholdes primo december. Tiltrædelse forventes at skulle ske 1. Januar eller 1. februar 2020. Cap s er eneste autoriserede Harley-Davidson forhandler i Danmark. Vores forretninger ligger i hhv. Århus og Roskilde. Vi er i alt 30 ansatte som sælger motorcykler, tilbehør, reservedele, tøj, merchandise, værkstedsarbejde og andre tjenesteydelser. I Århus sælger vi ca. 200 motorcykler om året (nye og brugte). Forretningen har siden 1997 haft adresse på Lystrupvej 1E, 8240 Risskov. Vores søsterselskab i Roskilde har siden 2019 haft til huse på Vestre Hedevej 24, 4000 Roskilde

 

Vi er Autoriseret Harley-Davidson forhandler. Vi søger ny kollega til vores butik… Er det dig ?

Vi sælger motorcykler, tilbehør, reservedele, tøj, merchandise, værkstedsarbejde og OPLEVELSER. Din opgave bliver at kunne sælge lidt af det hele.

Som person skal du være udadvendt og svær at tirre. Du skal selvfølgelig have udpræget salgstalent, men egentlig er det vigtigst at du betjener kunder serviceorienteret og med et smil. Vi arbejder med et af verdens stærkeste brands, og selvom det er vigtigt at sælge, er blivende bånd til kunderne vigtigere. Nogen gange vil de gerne købe- andre gange bare gerne have en kop kaffe og en hyggesnak.

Du skal også være klar over, at forretningen er stærkt sæsonbetonet. Vi har vanvittigt travlt i foråret, travlt i løbet af sommeren, og resten af tiden er der så meget ro, at du skal kunne aktivere dig selv i forhold til at holde vores butik pæn og indbydende, i forhold til opsøgende salg og nye muligheder og sidst men ikke mindst, i forhold til at få ordnet ting og sager ”i skuffen”. Arbejdstiden ligger indenfor 9-17:30 på hverdage og 10-14 på lørdage. Der er lørdagsvagt ca. hver 3. lørdag.

Du har helst butikserfaring fra tidligere job, men det er ikke et krav. Du elsker motorcykler og helst Harley-Davidson (ellers lærer vi dig det !). Du er særdeles velformuleret i skrift og tale, ligesom du kan Engelsk og gerne Tysk på alm. samtaleniveau. Du er også ret ferm i betjening af en Computer og andet IT-isenkram. Kørekort til stor motorcykel er en fordel, men ikke en forudsætning.

Send din motiverede og SKRIFTLIGE ansøgning til aarhus@caps-mc.dk senest 30/11-2019. Jobsamtaler afholdes primo december. Tiltrædelse forventes at skulle ske 1. Januar eller 1. februar 2020.


Cap’s er eneste autoriserede Harley-Davidson forhandler i Danmark. Vores forretninger ligger i hhv. Århus og Roskilde. Vi er i alt 30 ansatte som sælger motorcykler, tilbehør, reservedele, tøj, merchandise, værkstedsarbejde og andre tjenesteydelser. I Århus sælger vi ca. 200 motorcykler om året (nye og brugte). Forretningen har siden 1997 haft adresse på Lystrupvej 1E, 8240 Risskov. Vores søsterselskab i Roskilde har siden 2019 haft til huse på Vestre Hedevej 24, 4000 Roskilde

 

CAPS ÅRHUS A/SRisskov2019-11-15T00:00:002019-11-30T00:00:00
330127145Butiksassistent - 12 timer om ugen - Viby JRobot I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr. Jensen på hans daglige besøg i butikken, og give den travle småbørnsfamilie et smil med på vejen. Dine opgaver bliver blandt andet at: Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse Betjene kunderne ved kassen Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren Fylde varer op på hylderne Om dig Når du starter i Lidl, får du et grundigt oplæringsforløb, og vi slipper dig ikke løs i butikken, før du har styr på vores processer. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du: Er smilende og glad for kundekontakt Tager initiativ og er hjælpsom Holder af faste rammer og har fokus på detaljen Trives i en travl hverdag Vi tilbyder I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. Og det gælder for alle i Lidl uanset om du arbejder fuldtid eller deltid. 5 gode grunde til at blive butiksassistent i Lidl: Branchens bedste sammenhold Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder Garanteret udvikling og uddannelse Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene Søg her: https: karriere.lidl.dk da jobsearch Butiksassistent-12-timer-om-ugen-Viby-J-4018?rdeLocaleAttr da

I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold.

Om jobbet

Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr. Jensen på hans daglige besøg i butikken, og give den travle småbørnsfamilie et smil med på vejen. Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse
 • Betjene kunderne ved kassen
 • Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren
 • Fylde varer op på hylderne

Om dig

Når du starter i Lidl, får du et grundigt oplæringsforløb, og vi slipper dig ikke løs i butikken, før du har styr på vores processer. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du:

 • Er smilende og glad for kundekontakt
 • Tager initiativ og er hjælpsom
 • Holder af faste rammer og har fokus på detaljen
 • Trives i en travl hverdag

Vi tilbyder

I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. Og det gælder for alle i Lidl – uanset om du arbejder fuldtid eller deltid.

5 gode grunde til at blive butiksassistent i Lidl:

 1. Branchens bedste sammenhold
 2. Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder
 3. Garanteret udvikling og uddannelse
 4. Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere
 5. God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene

Søg her:

https://karriere.lidl.dk/da/jobsearch/Butiksassistent-12-timer-om-ugen-Viby-J-4018?rdeLocaleAttr=da

Lidl Danmark K/S AdministrationViby J2019-11-19T00:00:002020-01-14T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Butiksassistent - morgenopfylder - 20 timer om ugen - Skejby

Lidl Danmark K/S Administration

Aarhus C
Vil du have en masse gode og engagerede kollegaer? Vil du arbejde på en dynamisk arbejdsplads med højt humør og fart over feltet? Er du A-menneske, og ser du en fordel i at arbejde om morgenen frem for sene aftentimer? I Lidl arbejder vi hårdt, mens...
Indrykket:17. oktober 2019
Udløbsdato:1. december 2019

Butiksassistent - 12 timer om ugen - Hasle

Lidl Danmark K/S Administration

Aarhus V
I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid ove...
Indrykket:30. oktober 2019
Udløbsdato:21. november 2019

Sales Assistant

Intersport City Vest

Brabrand
Vi søger en dygtig S LGER, der vil være en del af butikkens medarbejderteam. Vi leder efter teamplayers og servicemindede kolleger, der brænder for salg og god kundeservice. Drømmer du om en karriere i verdens største sportskæde? Er du udadvendt, dy...
Indrykket:13. november 2019
Udløbsdato:16. december 2019

Butiksekspedient til Caps Harley-Davidson Aarhus

CAPS ÅRHUS A/S

Risskov
Vi er Autoriseret Harley-Davidson forhandler. Vi søger ny kollega til vores butik Er det dig ? Vi sælger motorcykler, tilbehør, reservedele, tøj, merchandise, værkstedsarbejde og OPLEVELSER. Din opgave bliver at kunne sælge lidt af det hele. Som per...
Indrykket:15. november 2019
Udløbsdato:30. november 2019

Butiksassistent - 12 timer om ugen - Viby J

Lidl Danmark K/S Administration

Viby J
I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid ove...
Indrykket:19. november 2019
Udløbsdato:14. januar 2020