Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

serveringsmedarbejder

Cafe Toscana ligger på Østervold i centrum af Randers.

Vi køber kun de bedste råvarer, der findes på markedet

for at servere den højeste kvalitet mad.

Vi laver en af Danmarks bedste Gourmet Pizza.

Vi søger personer som er glade og smilende,

der kan servere spændende Italienske menuer.

Du skal kunne arbejde hurtigt, være serviceminded og kunne

håndtere travlhed i situationer hvor det brænder på uden at få stress.

Du har ordenssans, da tiden mellem servering af menuer

til vores gæster anvendes på oprydning, rengøring mm.

Du skal være mindst 18 år - dette er i henhold til lovgivningen vedr. servering alkohold.

Du skal kunne arbejde hverdage samt weekend.

Erfaring med servering er ikke et krav.

Vi søger 1 fuldtids - 2 til 3 deltidsmedarbejdere.

Send din ansøgning på mail - VEDHÆFT VENLIGST CV. SAMT NYT FOTO.

Får du ikke svar inden 8 dage er stillingen i første omgang besat til anden side.

Din ansøgning vil dog blive gemt.

KUN ANSØGNING VIA MAIL.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330005251Phoenix-8a559aff12019-04-10T00:00:00serveringsmedarbejder

Cafe Toscana ligger på Østervold i centrum af Randers.

Vi køber kun de bedste råvarer, der findes på markedet

for at servere den højeste kvalitet mad.

Vi laver en af Danmarks bedste Gourmet Pizza.

Vi søger personer som er glade og smilende,

der kan servere spændende Italienske menuer.

Du skal kunne arbejde hurtigt, være serviceminded og kunne

håndtere travlhed i situationer hvor det brænder på uden at få stress.

Du har ordenssans, da tiden mellem servering af menuer

til vores gæster anvendes på oprydning, rengøring mm.

Du skal være mindst 18 år - dette er i henhold til lovgivningen vedr. servering alkohold.

Du skal kunne arbejde hverdage samt weekend.

Erfaring med servering er ikke et krav.

Vi søger 1 fuldtids - 2 til 3 deltidsmedarbejdere.

Send din ansøgning på mail - VEDHÆFT VENLIGST CV. SAMT NYT FOTO.

Får du ikke svar inden 8 dage er stillingen i første omgang besat til anden side.

Din ansøgning vil dog blive gemt.

KUN ANSØGNING VIA MAIL.

 

2019-06-06T00:51:31.510 Cafe Toscana ligger på Østervold i centrum af Randers. Vi køber kun de bedste råvarer, der findes på markedet for at servere den højeste kvalitet mad. Vi laver en af Danmarks bedste Gourmet Pizza. Vi søger personer som er glade og smilende, der kan servere spændende Italienske menuer. Du skal kunne arbejde hurtigt, være serviceminded og kunne håndtere travlhed i situationer hvor det brænder på uden at få stress. Du har ordenssans, da tiden mellem servering af menuer til vores gæster anvendes på oprydning, rengøring mm. Du skal være mindst 18 år - dette er i henhold til lovgivningen vedr. servering alkohold. Du skal kunne arbejde hverdage samt weekend. Erfaring med servering er ikke et krav. Vi søger 1 fuldtids - 2 til 3 deltidsmedarbejdere. Send din ansøgning på mail - VEDH FT VENLIGST CV. SAMT NYT FOTO. Får du ikke svar inden 8 dage er stillingen i første omgang besat til anden side. Din ansøgning vil dog blive gemt. KUN ANSØGNING VIA MAIL.11jobnet8a559aff100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-05T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandRanders3506357CAFE TOSCANA Randers ApS11Østervold 218900Randers CDKDanmark0randers@cafetoscana.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent743788JobNet4973828497382810010-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a559affhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a559affhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a559aff&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a559aff&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonserveringsmedarbejder1Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration361425182Christian Pedersenranders@cafetoscana.dkDKDanmarkDKDanmark330110031Søger nye tjenereRobot Joci Sushi Randers søger nogle nye tjenere der kan indgå i vores team.Du vil bliver en del af et spændende team med et godt sammenhold, hvor din personlige indsats gør en forskel. Det forventes, at du tager et selvstændigt ansvar for at helheden fungerer. Som medarbejder får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.Vi forventer at du er:-serviceminded og elsker at have med gæster at gøre.-at du er udadvendt, kvalitetsbevidst og ansvarlig.-kan lide at gøre en forskel-at du taler både dansk og engelsk. -er fleksibel mht. arbejdstider og forandringer-kan holde hovedet kold i pressede situationer-er i god fysisk form-kan tiltræde snarestHvis du føler at det er dig vi mangler i vores dreamteam, så send en ansøgning tilranders@jocisushi.dkVi glæder os til at hører fra dig.

Joci Sushi Randers søger nogle nye tjenere der kan indgå i vores team.
Du vil bliver en del af et spændende team med et godt sammenhold, hvor din personlige indsats gør en forskel. Det forventes, at du tager et selvstændigt ansvar for at helheden fungerer. Som medarbejder får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.
Vi forventer at du er:
-serviceminded og elsker at have med gæster at gøre.
-at du er udadvendt, kvalitetsbevidst og ansvarlig.
-kan lide at gøre en forskel
-at du taler både dansk og engelsk.

-er fleksibel mht. arbejdstider og forandringer
-kan holde hovedet kold i pressede situationer
-er i god fysisk form
-kan tiltræde snarest
Hvis du føler at det er dig vi mangler i vores dreamteam, så send en ansøgning til
randers@jocisushi.dk
Vi glæder os til at hører fra dig.

JOCI Randers ApSRanders C2019-10-22T00:00:002019-12-13T00:00:00
330134905Vært/værtinde til 37 timers stilling i Viborg søgesRobot Er du VÆRTENS bedste vært eller værtinde? Så mangler vi dig 37 timer om ugen på Bone s Viborg. Hvis du er vores nye holdspiller, bliver du en del af en virksomhed hvor vi har License to THRILL. Vi elsker vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Som vært eller værtinde hos Bone s, er du bannerfører for, at alle udlever det gode værtskab i vores hverdag. En hverdag hvor gæsterne spiller hovedrollen, når de er på værtens bedste restaurantbesøg hos os. Det er en opgave du løser i samarbejde med resten af teamet i restauranten, men dine primære arbejdsopgaver er at tage rigtig godt imod gæsterne - allerede fra når de reserverer bordet, men ikke mindst også når de ankommer i restauranten, og du skal samtidig sørge for at få taget en god afsked med gæsterne når de tager hjem igen. Du skal elske børn, og være så blød i knæene, at du har lyst til at gå på hug for at tale med vores mindste gæster, og se verden i deres perspektiv. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på holdet, men især servicemedarbejderne og ungarbejderne, skal du være en inspirerende spillende træner for aften efter aften, så det gode værtskab foldes helt ud og mærkes af alle gæsterne. Selvom en stor del af din tid skal bruges i selskab med dine kolleger og gæsterne, skal du samtidig kunne trylle på et tastatur, når bordreservationerne skal tilrettelægges, så flest muligt kan få et bord når de har lyst. Vores NPS (gæstetilfredshed) er samtidig dit primære mål, fordi en høj NPS betyder mange glade gæster og dem samler vi på. Du er: Smilende og udadvendt og har lyst til at være på , både overfor gæster og kolleger Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring de allerbedste gæsteoplevelser En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekender Du behøver ikke have den rigtige uddannelse allerede - hvis du har glimtet i øjet, skal vi nok lære dig resten. Stillingen er ikke nem at kombinere med studier, så dem er du enten færdig med eller også har du sabbat-år. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du VÆRTENS bedste vært eller værtinde? Så mangler vi dig 37 timer om ugen på Bone's Viborg.

Hvis du er vores nye holdspiller, bliver du en del af en virksomhed hvor vi har License to THRILL. Vi elsker vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Som vært eller værtinde hos Bone’s, er du bannerfører for, at alle udlever det gode værtskab i vores hverdag. En hverdag hvor gæsterne spiller hovedrollen, når de er på værtens bedste restaurantbesøg hos os.

Det er en opgave du løser i samarbejde med resten af teamet i restauranten, men dine primære arbejdsopgaver er at tage rigtig godt imod gæsterne - allerede fra når de reserverer bordet, men ikke mindst også når de ankommer i restauranten, og du skal samtidig sørge for at få taget en god afsked med gæsterne når de tager hjem igen.

Du skal elske børn, og være så blød i knæene, at du har lyst til at gå på hug for at tale med vores mindste gæster, og se verden i deres perspektiv.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på holdet, men især servicemedarbejderne og ungarbejderne, skal du være en inspirerende spillende træner for aften efter aften, så det gode værtskab foldes helt ud og mærkes af alle gæsterne.

Selvom en stor del af din tid skal bruges i selskab med dine kolleger og gæsterne, skal du samtidig kunne trylle på et tastatur, når bordreservationerne skal tilrettelægges, så flest muligt kan få et bord når de har lyst. Vores NPS (gæstetilfredshed) er samtidig dit primære mål, fordi en høj NPS betyder mange glade gæster – og dem samler vi på.

Du er:

 • Smilende og udadvendt og har lyst til at ’være på’, både overfor gæster og kolleger
 • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
 • Passioneret omkring de allerbedste gæsteoplevelser
 • En teamplayer, der får tingene til at fungere
 • Glad for at arbejde på aftener og i weekender

Du behøver ikke have den rigtige uddannelse allerede - hvis du har glimtet i øjet, skal vi nok lære dig resten.

Stillingen er ikke nem at kombinere med studier, så dem er du enten færdig med eller også har du sabbat-år.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bone's Restauranter A/SViborg2019-12-04T00:00:002019-12-19T00:00:00
330136433Restaurant Flammen i Viborg søger weekend tjener u. 18 årRobot Vi forventer, at du: Har afsluttet 9. klasse og er under 18 år Er positiv, udadvendt og smilende Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø En arbejdsplads med overenskomst med 3F 6 timer hver 2. weekend Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 22:00 En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Dine primære arbejdsopgaver: Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse Tage imod bestillinger af drikkevarer og desserter, samt servering af disse Afrydning og opdækning i restauranten Give gæsterne mere end de forventer Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning ved at trykke på send ansøgning øverst på siden allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du:

 • Har afsluttet 9. klasse og er under 18 år
 • Er positiv, udadvendt og smilende
 • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
 • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
 • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
 • Kan tale, læse og skrive dansk
 • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

 • Dygtige og gode kollegaer
 • Et godt og sundt arbejdsmiljø
 • En arbejdsplads med overenskomst med 3F
 • 6 timer hver 2. weekend
 • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 22:00
 • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse
 • Tage imod bestillinger af drikkevarer og desserter, samt servering af disse
 • Afrydning og opdækning i restauranten
 • Give gæsterne mere end de forventer

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning ved at trykke på ”send ansøgning” øverst på siden allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kasernevej 9, 8800 ViborgViborg2019-12-06T00:00:002019-12-31T00:00:00
330122015VI MANGLER SERVERINGSPERSONALE TIL DET GLADE VANVID - FORDI PÅ DET GLADE VANVID HAR VI TRAVLT… VANVITTIGT TRAVLT …Robot Vi mangler derfor dig, der brænder for at blive en del af vores team af glade medarbejdere og som vil være med til at indgå i et fælleskab, hvor vi hjælpes ad med at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge hvordan vi gør. Vi ser helst, at du har serveringserfaring fra restaurationsbranchen, men endnu vigtigere er d t, at du kan spejle dig i nedenstående: Kan du sige ja tak til følgende, er det netop dig vi leder efter: Er du mødeansvarlig og ansvarsbevidst? Er du indstillet på at give gæsten en god oplevelse hver gang? Er du klar til at arbejde i et højt tempo med godt humør? Har du en medfødt og sund interesse for mad og vin og er du lærenem? Er du smilende, præsentabel og en hamrende vellidt kollega? Er du løsningsorienteret og kan træffe selvstændige beslutninger? Er du glad og udadvendt? Kan du bevare roen og have det fulde overblik i enhver situation? Hos Det Glade Vanvid bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, med højt humør og store ambitioner, hvor vi i fælleskab går efter et fælles mål om at blive en af danskernes yndlings spisesteder, samtidig med at det skal være sjovt at være på arbejde. Så Vil du være med til at gøre en positiv forskel ved at give vores gæster en fantastisk oplevelse, så er det lige dig vi har brug for. Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde: En stærk virksomhed i konstant udvikling En Restaurant som værner om smag service Unikt sammenhold blandt medarbejderne En attraktiv vagtplan Fordelagtige personalegoder Attraktiv løn efter kvalifikationer Kan du se dig selv som en del af vores team - så send os en skriftlig og motiverende ansøgning og andre spændende bilag til job@detgladevanvid.dk For yderligere information kontakt Rikke Tormod på tlf. nr. 51 26 46 51 Vi glæder os til at høre fra dig! www.detgladevanvid.dk

Vi mangler derfor dig, der brænder for at blive en del af vores team af glade medarbejdere og som vil være med til at indgå i et fælleskab, hvor vi hjælpes ad med at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge hvordan vi gør. Vi ser helst, at du har serveringserfaring fra restaurationsbranchen, men endnu vigtigere er dét, at du kan spejle dig i nedenstående:

Kan du sige “ja tak” til følgende, er det netop dig vi leder efter:

Er du mødeansvarlig og ansvarsbevidst?

Er du indstillet på at give gæsten en god oplevelse hver gang?

Er du klar til at arbejde i et højt tempo med godt humør?

Har du en medfødt og sund interesse for mad og vin – og er du lærenem?

Er du smilende, præsentabel og en hamrende vellidt kollega?

Er du løsningsorienteret og kan træffe selvstændige beslutninger?

Er du glad og udadvendt?

Kan du bevare roen og have det fulde overblik i enhver situation?

Hos Det Glade Vanvid bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, med højt humør og store ambitioner, hvor vi i fælleskab går efter et fælles mål om at blive en af danskernes yndlings spisesteder, samtidig med at det skal være sjovt at være på arbejde.

Så Vil du være med til at gøre en positiv forskel ved at give vores gæster en fantastisk oplevelse, så er det lige dig vi har brug for. 

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

En stærk virksomhed i konstant udvikling

En Restaurant som værner om smag & service 

Unikt sammenhold blandt medarbejderne

En attraktiv vagtplan

Fordelagtige personalegoder

Attraktiv løn efter kvalifikationer

Kan du se dig selv som en del af vores team - så send os en skriftlig og motiverende ansøgning og andre spændende bilag til job@detgladevanvid.dk

For yderligere information kontakt Rikke Tormod på tlf. nr. 51 26 46 51

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

www.detgladevanvid.dk

 

 

 

KOCHERIET ApSAarhus C2019-11-11T00:00:002020-01-02T00:00:00
330121911Tjener afløserRobot Tjener afløser søges til Hørning Kro Hotel Vi skal bruge en tjener til afløsning i restauranten og festlokaler. Hvad kan vi tilbyde: Gode og ordnede arbejdsforhold God stemning og atmosfære Dygtige kolleger Løn efter overenskomst Hvad forventer vi af dig: At du har erfaring fra lignende job At du kan fadservering At du har en positiv indgangsvinkel til jobbet At du er mødestabil Hørning Kro Hotel er beliggende 10 km fra Århus på landevejen mellem Århus Skanderborg, til kroen hører der 39 hotelværelser, en velfungerende restaurant der servere dansk mad, her er plads til ca.50 gæster samt selskabs og møde faciliteter til ca. 150 personer. Er det lige et job for dig, send en ansøgning til cb@horningkro.dk Spørgsmål vedr. stilling kan rettes til 8692 1311

 Tjener/afløser søges til Hørning Kro & Hotel

Vi skal bruge en tjener til afløsning i restauranten og festlokaler.

Hvad kan vi tilbyde:
·         Gode og ordnede arbejdsforhold
·         God stemning og atmosfære
·         Dygtige kolleger
·         Løn efter overenskomst

Hvad forventer vi af dig:
·         At du har erfaring fra lignende job
·         At du kan fadservering
·         At du har en positiv indgangsvinkel til jobbet
·         At du er mødestabil

Hørning Kro & Hotel er beliggende 10 km fra Århus på landevejen mellem Århus & Skanderborg, til kroen hører der 39 hotelværelser, en velfungerende restaurant der servere dansk mad, her er plads til ca.50 gæster samt selskabs og møde faciliteter til ca. 150 personer.

Er det lige et job for dig, send en ansøgning til cb@horningkro.dk

Spørgsmål vedr. stilling kan rettes til 8692 1311

HØRNING KRO OG HOTEL ApSHørning2019-11-11T00:00:002020-01-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Søger nye tjenere

JOCI Randers ApS

Randers C
Joci Sushi Randers søger nogle nye tjenere der kan indgå i vores team.Du vil bliver en del af et spændende team med et godt sammenhold, hvor din personlige indsats gør en forskel. Det forventes, at du tager et selvstændigt ansvar for at helheden fun...
Indrykket:22. oktober 2019
Udløbsdato:13. december 2019

Vært/værtinde til 37 timers stilling i Viborg søges

Bone's Restauranter A/S

Viborg
Er du VÆRTENS bedste vært eller værtinde? Så mangler vi dig 37 timer om ugen på Bone s Viborg. Hvis du er vores nye holdspiller, bliver du en del af en virksomhed hvor vi har License to THRILL. Vi elsker vores gæster, og hos os er begejstringen omdr...
Indrykket:4. december 2019
Udløbsdato:19. december 2019

Restaurant Flammen i Viborg søger weekend tjener u. 18 år

Kasernevej 9, 8800 Viborg

Viborg
Vi forventer, at du: Har afsluttet 9. klasse og er under 18 år Er positiv, udadvendt og smilende Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer Kan indgå i et stort team med...
Indrykket:6. december 2019
Udløbsdato:31. december 2019

VI MANGLER SERVERINGSPERSONALE TIL DET GLADE VANVID - FORDI PÅ DET GLADE VANVID HAR VI TRAVLT… VANVITTIGT TRAVLT …

KOCHERIET ApS

Aarhus C
Vi mangler derfor dig, der brænder for at blive en del af vores team af glade medarbejdere og som vil være med til at indgå i et fælleskab, hvor vi hjælpes ad med at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præ...
Indrykket:11. november 2019
Udløbsdato:2. januar 2020

Tjener afløser

HØRNING KRO OG HOTEL ApS

Hørning
Tjener afløser søges til Hørning Kro Hotel Vi skal bruge en tjener til afløsning i restauranten og festlokaler. Hvad kan vi tilbyde: Gode og ordnede arbejdsforhold God stemning og atmosfære Dygtige kolleger Løn efter overenskomst Hvad forventer vi a...
Indrykket:11. november 2019
Udløbsdato:2. januar 2020