Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygningssagkyndige til OBH-Gruppen A/S, Sjælland

Er du allerede beskikket bygningssagkyndig, men savner faglig sparring og en stærk velfunderet organisation til at stå bag dig? Eller er du nyuddannet og klar på at blive udfordret og fagligt dygtig? Brænder du for at undersøge bygninger, og motiveres du af at yde den gode service for dine kunder?

 
 
 
JKS CAREER søger for OBH-Gruppen A/S flere bygningssagkyndige til at varetage opgaver på Sjælland, primært Nord- og Midtsjælland. 
Det vil være en fordel, hvis du allerede er beskikket og har god erfaring i at udføre tilstandsrapporter og huseftersyn, men når du starter i OBH-Gruppen, vil du som opstart gennemgå et introforløb, hvor du både vil blive oplært i programmer og få en god forståelse for arbejdet, bl.a. ved at følge dine kollegaer. For den rigtige kandidat, der har lysten, er der ligeledes mulighed for at blive uddannet til at foretage både eleftersyn og energimærkninger. 
 
Stillingen
Der er tale om et meget selvstændigt job i en stærk organisation– herfra vil du opleve stærk faglig sparring i hverdagen fra dine kollegaer, der består af andre dygtige specialister. Du vil dagligt køre ud fra din hjemmeadresse til ejendomsbesøgene, som er planlagt for dig. 
 
Kunderne skaffer vi i OBH-Gruppen, vores administration booker opgaverne til dig, og du bruger den sidste nye digitale teknologi sammen med en tablet-pc, hvor du indtaster dine rapporter direkte på adressen. Vores dygtige assistenter sikrer efterfølgende kvalitetssikring og levering til vores kunder. 
 
Kvalifikationer
 
 • Du kan både være nyuddannet eller have flere års erfaring inden for faget med at udarbejde tilstandsrapporter/huseftersyn 
 • Du er uddannet enten bygningskonstruktør/ingeniør/arkitekt  
 • Du er struktureret og god til at skabe overblik 
 • Du brænder for at undersøge bygninger, præsentere resultatet for kunden og formidle din viden gennem rapporter 
 • Du trives i et miljø med en til tider travl hverdag 
 • Du er fleksibel, da der kan forekomme sæsonudsving 
 • Du er udadvendt og god til at kommunikere og formidle i skrift og tale 
 • Du har flair for IT 
 • Du kan indgå som en del af OBH’s team af bygningssagkyndige og assistenter 
 
Derudover er du selvstændig, kvalitetsbevidst og pligtopfyldende, og du sætter en ære i at levere et godt produkt til din kunde. Vi går mere op i kvalitet end kvantitet, og typen af opgaver bestemmer, hvor mange du forventes at kunne håndtere ad gangen. 
 
Vi tilbyder
En positiv kultur i en virksomhed, hvor alle medarbejdere hjælper hinanden. Du vil ikke stå alene med en opgave, og vi vægter faglig sparring og videndeling højt. Desuden har vi et stærkt kundeserviceteam, som tager sig af diverse kundehenvendelser, mens du kan koncentrere dig om at besigtige ejendomme. Vi bakker hinanden op og har flere sociale arrangementer hen over året.  
Derudover tilbydes du attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsordning, pensions- og sundhedsforsikring, aktiv personaleforening, sports- og kulturarrangementer samt løbende relevant efteruddannelse. 
 
 • Konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer 
 • Et spændende og alsidigt job i en veletableret ingeniørvirksomhed med fokus på høj faglighed 
 • En innovativ virksomhed, der gerne vil være med til at skabe fremtiden 
 
Kontakt
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent i JKS CAREER Julia Budolfsen via mail jhb@jks.dk eller på telefon 30 851 291.  
  
Send din ansøgning allerede i dag - vi indkalder til samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, når den rigtige kandidat er fundet.  
 
Om OBH-Gruppen A/S
OBH-Gruppen A/S er stiftet i 1965 af ingeniør Ove Brandt Hansen i Ringe på Fyn. Det har givet os mere end 50 års erfaring med byggebranchen. Med den store ekspertise inden for området har vi de bedste forudsætninger for at kunne udvikle os i en positiv retning.  
Vi er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stærke faglige kompetencer og ekspertiser inden for rådgivning og byggeri. Vores faglige kvalitet gennem erfaring og engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt. OBH-Gruppen A/S er et dansk rådgivende ingeniørfirma, som består af to driftsselskaber: OBH Ingeniørservice A/S og OBH Rådgivende Ingeniører A/S. OBH Ingeniørservice A/S er Danmarks førende udbyder af huseftersyn, tilstandsrapport, el eftersyn og energimærkning, og OBH Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af byggeri, herunder projektering, tilsyn og mangelgennemgang samt bygherrerådgivning i forbindelse med byggeri og renovering. 
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.