Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assistent til fotografvirksomhed søges

Trendshots producerer billeder af produkter til kommecielle formål for over 1000 virksomheder i Danmark og resten af verden.
Vi er i kraftig vækst og skal derfor nu styrke vores team med flere talenter. Vi søger derfor en fotografssistent/medhjælper/fotonørd/kamera-ninja, til at indgå i vores team på 14 ansatte.

Du er mødestabil, grundig, samt har forståelse for grundprincipperne omkring studielys og DSLR kamera, samt Photoshop/Adobe pakken generelt.

Din baggrund er ikke vigtig, - vi lægger derimod vægt på om du har interessen og komptetencerne, samt har en profil der passer i ind i vores team. Du vil blive oplært i resten.
Du trives i et ungt og dynamisk miljø hvor der til tider er rigtig meget fart på og hvor der sættes krav til fleksibilitet, selvstændighed og planlægning.

Den rette kandidat har interesse for fotografi/studiefotografering og ønsker at blive ekspert indenfor lyssætning, lystyper, farvetemperatur, brændevidde, iso, lukketider, filtyper osv.
og kan arbejde både i teams eller selvstændigt. Derudover er vedkommende flyvende i Windows/PC!

Arbejdstiderne vil variere efter vores forskellige perioder men hvor der vil være mindst 130 arbejdstimer i snit pr. måned.

Arbejdssted vil være vores studier på Nannasgade på Nørrebro, hvor vi indgår i et kreativt fælleskab med andre fotografer, reklamevirksomheder og grafiske bureauer.

Tiltrædelse er hurtigst mulig og løn er efter forhandling.

ANSØGNING SKAL SØGES IGENNEM FORMULAR - I LINK "SØG JOBBET" - vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

Se mere på vores ansøgersite: https://trendshots.brandero.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.