Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRODUKTSPECIALIST

Der får ansvaret for at markedsføre og sælge produkter inden for urologi og gynækologi til hospitaler på Sjælland

Virksomhedsbeskrivelse:
KEBOMED er blandt de førende inden for markedsføring af hospitalsudstyr til det danske sundhedsvæsen. Virksomheden omsætter for mere end 90 mio. kr. årligt og beskæftiger i dag omkring 23 dedikerede medarbejdere i Danmark og i alt 100 i Europa. 
Det fælles værdigrundlag hviler på begreber som ansvarlighed, engagement, faglighed og troværdighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060.

Stillingsbeskrivelse:
Du får en grundig produkttræning i de produkter og udstyr inden for urologi og gynækologi, som du får ansvaret for at sælge og markedsfører til de private og offentlige sygehuse beliggende på Sjælland. Du op- og udbygger løbende relationerne til kunderne ved at bruge det meste din tid ude på hospitalerne, hvor du både taler med læger, sygeplejersker, medicoteknikere og indkøbere, ligesom du lejlighedsvis også deltager ved operationer. 

KEBEMEDs produkter og udstyr inden for urologi og gynækologi spænder vidt fra simple engangsartikler til nogle mere teknisk avancerede produkter, som derfor både kræver en vis fleksibilitet og også en interesse og forståelse for teknik. 
Du kommer til at repræsentere noget af det nyeste udstyr på markedet, hvoraf en del af produkterne kommer fra KEBOMEDs søsterselskab, som udvikler og leverer medicoteknisk udstyr. 

Du følger med interesse med i, hvad der sker inden for urologis og gynækologi, og i din dialog med kunderne er du altid opmærksom på, hvad der efterspørges, og hvad der rører sig. 
Via dine løbende input og tilbagemeldinger fra kunderne til dit bagland, får du således god mulighed for at være med til at præge fremtidige fokusområder. Udover kundekontakten i forbindelse med salget og markedsføringen af dit produktprogram, vil du også få en bred kontaktflade internt i organisationen. 

Stillingen indebærer nemlig, at du i funktionen som produktspecialist supporterer dine kollegaer på Sjælland og i Jylland omkring de produkter, som du får hovedansvaret for, ligesom du har en tæt dialog med direktøren og salgschefen omkring salget- og markedsføringen af produkterne. 

Egenskaber:
Du er en lærenem, omhyggelig, men også udadvendt og dynamisk person, der er god til at skabe og bibeholde gode relationer til dine kunder. Du motiveres af at arbejde med mange forskellige produkter, og har teknisk flair/forståelse. 

Du er en initiativtagende, fleksibel person med gode kommunikationsevner, der er ærekær med dit arbejde. Samtidig har du et godt energiniveau, og er i stand til at holde mange bolde i luften på én gang.

Du tilbydes:
Ansættelse i en dynamisk virksomhed med gode kolleger og med god mulighed for både faglig og personlig udvikling. 

Virksomheden har hurtige beslutningsprocesser, og en meget uformel kultur præget af en god samarbejdsånd.

Sprogkundskaber / IT:
Du er fortrolig med MS Office, og kommunikerer godt på dansk og engelsk både i skrift og tale.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning, deltagelse i fælles bonusordning og bil eller bilordning.

Erhvervserfaring:
Du har god erfaring med salg og gerne af tekniske produkter til hospitaler beliggende på Sjælland.

Uddannelser:
Vi er meget åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Det kunne dog være en stor fordel, hvis du er uddannet medicotekniker eller sygeplejerske.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.