Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinfører og Entreprenørarbejde

For vores kunde søger vi maskinførere / medarbejdere til entreprenørarbejde i såvel Esbjerg-området som Trekantområdet.

Vi har brug for kvalificerede førere af gravemaskiner, gummiged og dumper.

Du vil blive en del af vores faste team, og for den rette medarbejder, kan der blive tale om et langvarigt samarbejde. 

Vores kunde beskæftiger sig med flere områder af entreprenørarbejdet, så der er mulighed for en afvekslende hverdag.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330013322Phoenix-f0d4e80f12019-04-30T00:00:00Maskinfører og Entreprenørarbejde

For vores kunde søger vi maskinførere / medarbejdere til entreprenørarbejde i såvel Esbjerg-området som Trekantområdet.

Vi har brug for kvalificerede førere af gravemaskiner, gummiged og dumper.

Du vil blive en del af vores faste team, og for den rette medarbejder, kan der blive tale om et langvarigt samarbejde. 

Vores kunde beskæftiger sig med flere områder af entreprenørarbejdet, så der er mulighed for en afvekslende hverdag.

2019-06-01T00:52:12.883 For vores kunde søger vi maskinførere medarbejdere til entreprenørarbejde i såvel Esbjerg-området som Trekantområdet. Vi har brug for kvalificerede førere af gravemaskiner, gummiged og dumper. Du vil blive en del af vores faste team, og for den rette medarbejder, kan der blive tale om et langvarigt samarbejde. Vores kunde beskæftiger sig med flere områder af entreprenørarbejdet, så der er mulighed for en afvekslende hverdag.11jobnetf0d4e80f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:000000http://www.landbrugsvikarsyd.dk/0EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandHaderslev3516036Vikarservicesyd ApS11Mukkerten 216715Esbjerg NDKDanmark0
info@landbrugsvikarsyd.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent750830JobNet4980336498033610029-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f0d4e80fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f0d4e80fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f0d4e80f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f0d4e80f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/4.jpgMaskinfører og Entreprenørarbejde12008001Dansk3Læse/ tale833205Maskinfører28Industri361627556Niels Henrik Ullerup Sallinginfo@landbrugsvikarsyd.dkDKDanmarkDKDanmark330091679MaskinførerRobot Back Up Vikar A S søger maskinfører til vor kunde i Aabenraa Du skal have følgende kvalifikationer: Flere års erfaring med kørsel af minigraver og rendegraver. Kørekort. Da der er tale om meget afvekslende opgaver, er der behov for, at du er fleksibel med hensyn til de forskellige arbejdsopgaver. Vi forventer, at du er omstillingsparat, kan samarbejde samt er en positiv og god kollega. Vi har brug for en ansvarlig og erfaren medarbejder, som kan arbejde selvstændigt, er mødestabile og samtidig har teamånd. Vi tilbyder: Et afvekslende arbejde. Dygtige og gode kolleger. Et fast vikariat på fuld tid - 12 måneder. Vi sørger for, at du bliver oplært i specielle faglige forhold, Herudover tilbyder vi en fornuftig løn samt ordnede forhold i dagligdagen. Interesseret: Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Jørn Staugaard på tel. 5116 2285 . Send din ansøgning allerede i dag, vi glæder os til at lære dig at kende.

Back Up Vikar A/S søger maskinfører til vor kunde i Aabenraa

Du skal have følgende kvalifikationer:

 • Flere års erfaring med kørsel af minigraver og rendegraver.
 • Kørekort.

Da der er tale om meget afvekslende opgaver, er der behov for, at du er fleksibel med hensyn til de forskellige arbejdsopgaver. Vi forventer, at du er omstillingsparat, kan samarbejde samt er en positiv og god kollega. Vi har brug for en ansvarlig og erfaren medarbejder, som kan arbejde selvstændigt, er mødestabile og samtidig har teamånd.

Vi tilbyder:

 • Et afvekslende arbejde.
 • Dygtige og gode kolleger.
 • Et fast vikariat på fuld tid - 12 måneder.

Vi sørger for, at du bliver oplært i specielle faglige forhold, Herudover tilbyder vi en fornuftig løn samt ordnede forhold i dagligdagen.

Interesseret:

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Jørn Staugaard på tel. 5116 2285 .

Send din ansøgning allerede i dag, vi glæder os til at lære dig at kende.

SønderborgAabenraa2019-09-18T00:00:002019-11-10T00:00:00
330107015Entreprenørfirmaet Anton Knudsen Egtved A/S søger til snarlig tiltrædelse en maskinfører.Robot Vi har travlt, så hvis du har lyst til nye udfordringer og er en dygtig maskinfører, så er det lige dig vi mangler. Arbejdsområde: Kørsel med nyere 25 ton gravemaskine med rotortilt og gps maskinstyring Jord- beton og kloakarbejder i forbindelse med anlægs- og byggeopgaver. Afsætning og nivellering. Kloak opgaver. Vi forventer: At du har erfaring med ovenstående og er en god kollega. Du er ansvarsbevidst og stabil, du arbejder struktureret og får noget fra hånden. Du skal have godt maskinkendskab, samt kørekort, som minimum kategori B. En relevant uddannelse som anlægsstruktør, rørlæggeruddannelsen (kloak trin 1 2), kloakmester eller tilsvarende er en fordel, men ikke et krav. Vi tilbyder: En arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra manden på pladsen til chefen på kontoret, hvor vi er lydhør overfor dine input og ideer. Vi er også en arbejdsplads, med ordnede forhold, motiverede og dygtige kollegaer. Personlige og faglige udviklingsmuligheder. God løn samt mulighed for firmabil. Om dig: Du har en høj arbejdsmoral, sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, og kan lide at arbejde under åben himmel. Om os: Anton Knudsen Egtved A S, er et velrenommeret entreprenørfirma, grundlagt i 1974, med ca. 50 ansatte. Vi udfører alle former for bygge- og anlægsarbejder. Alt lige fra store opgaver i totalentreprise, hvor vi står for hele byggeriet, og til opgaver, hvor vi kun deltager med vores egenproduktion. Yderligere oplysninger: Læs mere på vores hjemmeside: http: antonknudsen.dk Sådan ansøger du Send din ansøgning og CV til Karsten Knudsen på mail til karsten@antonknudsen.dk Vi afholder samtaler løbende.

Vi har travlt, så hvis du har lyst til nye udfordringer og er en dygtig maskinfører, så er det lige dig vi mangler.

Arbejdsområde:

 • Kørsel med nyere 25 ton gravemaskine med rotortilt og gps maskinstyring
 • Jord- beton og kloakarbejder i forbindelse med anlægs- og byggeopgaver.
 • Afsætning og nivellering.
 • Kloak opgaver.

Vi forventer:
At du har erfaring med ovenstående og er en god kollega. Du er ansvarsbevidst og stabil, du arbejder struktureret og får noget fra hånden. Du skal have godt maskinkendskab, samt kørekort, som minimum kategori B. En relevant uddannelse som anlægsstruktør, rørlæggeruddannelsen (kloak trin 1 + 2), kloakmester eller tilsvarende er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder:
En arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra manden på pladsen til chefen på kontoret, hvor vi er lydhør overfor dine input og ideer. Vi er også en arbejdsplads, med ordnede forhold, motiverede og dygtige kollegaer. Personlige og faglige udviklingsmuligheder. God løn samt mulighed for firmabil.

Om dig:
Du har en høj arbejdsmoral, sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, og kan lide at arbejde under åben himmel.

Om os:
Anton Knudsen Egtved A/S, er et velrenommeret entreprenørfirma, grundlagt i 1974, med ca. 50 ansatte. Vi udfører alle former for bygge- og anlægsarbejder. Alt lige fra store opgaver i totalentreprise, hvor vi står for hele byggeriet, og til opgaver, hvor vi kun deltager med vores egenproduktion.

Yderligere oplysninger:
Læs mere på vores hjemmeside: http://antonknudsen.dk

 

Sådan ansøger du

Send din ansøgning og CV til Karsten Knudsen på mail til karsten@antonknudsen.dk
Vi afholder samtaler løbende.

Anton Knudsen Egtved A/SEgtved2019-10-15T00:00:002019-11-11T00:00:00
330102117Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges.Robot Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges! Vi søger for et stort dansk entreprenørfirma dygtige maskinfører til arbejde i Fredericia. Du bliver en del af en større virksomhed, hvor udvikling er en stor del af jobbet. Virksomheden udfører entreprenørarbejde i hele landet - og er en anerkendt aktør på området. Du vil indgå i et dygtig team med stærke kompetencer og faglig viden inden for. Vi forventer at du: Har en bred erfaring Er grundig i dit arbejde Er fleksibel og mødestabil Kan arbejde i teams Kan arbejde selvstændigt Vilkår Mulighed for fastansættelse Løn: Efter kvalifikationer Tillæg jvf. overenskomst over 37timer. Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre dig. Vi er medlem af Dansk Byggeri Dansk Industri. Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges! 

Vi søger for et stort dansk entreprenørfirma dygtige maskinfører til arbejde i Fredericia.

Du bliver en del af en større virksomhed, hvor udvikling er en stor del af jobbet. Virksomheden udfører entreprenørarbejde i hele landet - og er en anerkendt aktør på området. Du vil indgå i et dygtig team med stærke kompetencer og faglig viden inden for.

Vi forventer at du:

 • Har en bred erfaring 
 • Er grundig i dit arbejde
 • Er fleksibel og mødestabil
 • Kan arbejde i teams
 • Kan arbejde selvstændigt

Vilkår

 • Mulighed for fastansættelse
 • Løn: Efter kvalifikationer
 • Tillæg jvf. overenskomst over 37timer.  

 

Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre dig.

Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri.

Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Vikarholdet.dk ApSFredericia2019-10-07T00:00:002019-12-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Maskinfører

Sønderborg

Aabenraa
Back Up Vikar A S søger maskinfører til vor kunde i Aabenraa Du skal have følgende kvalifikationer: Flere års erfaring med kørsel af minigraver og rendegraver. Kørekort. Da der er tale om meget afvekslende opgaver, er der behov for, at du er fleksib...
Indrykket:18. september 2019
Udløbsdato:10. november 2019

Entreprenørfirmaet Anton Knudsen Egtved A/S søger til snarlig tiltrædelse en maskinfører.

Anton Knudsen Egtved A/S

Egtved
Vi har travlt, så hvis du har lyst til nye udfordringer og er en dygtig maskinfører, så er det lige dig vi mangler. Arbejdsområde: Kørsel med nyere 25 ton gravemaskine med rotortilt og gps maskinstyring Jord- beton og kloakarbejder i forbindelse med...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:11. november 2019

Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges.

Vikarholdet.dk ApS

Fredericia
Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges! Vi søger for et stort dansk entreprenørfirma dygtige maskinfører til arbejde i Fredericia. Du bliver en del af en større virksomhed, hvor udvikling er en stor del af jobbet. Virksomheden u...
Indrykket:7. oktober 2019
Udløbsdato:2. december 2019