Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarlig og kvalitetsbevist Maskinsnedker / "Træmand"

OM STILLINGEN

LAMIPRO A/S søger en selvstændig og engageret medarbejder, hvis arbejdsopgave primært vil bestå af betjening af en Brandt kantlimer model KDF 791.

Du vil blive en del af et mindre hold, men du vil primært arbejde selvstændigt og have ansvaret for dit eget arbejdsområde. Alle arbejdsopgaver foregår indendørs.

KVALIFIKATIONER

  • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende, men det vil være en fordel, hvis du er maskinsnedker eller har erfaring med snedkerimaskiner – meget gerne en kantlimer
  • Du engagerer dig i dit arbejde, møder til tiden, positivt indstillet, samt besidder det gåpåmod, det kræver at begynde i en travl virksomhed.
  • Du skal være detaljeorienteret og omhyggelig, men samtidig er det også meget vigtig at du besidder evnen til at arbejde hurtigt under travle perioder.

LAMIPRO TILBYDER

  • En hverdag med frihed under ansvar - Rig mulighed for at være med til at præge tingene
  • Et uformelt og positivt arbejdsmiljø med kompetente og erfarne medarbejdere
  • Løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsordning
  • En sikker og velkonsolideret familievirksomhed i vækst
  • Personaleforening, frugtordning og arbejdstøj
  • Meget hjælpsomme kolleger

Stillingen er på 37 timer, hvor arbejdstiderne er mandag til torsdag, i tidsrummet kl. 07.00-16.00 og fredag fra kl. 07.00-12.00.

Der er ikke nogen ansøgningsfrist, men helst så hurtigt som muligt, da vi tager folk ind til samtaler løbende.

Ansøgningen sendes via nedenstående link eller på morten@lamipro.dk

Har du spørgsmål vedr. stillingen er du meget velkommen til at kontakte produktionschef Morten Steffensen på Tlf. 86 44 84 55.

OM LAMIPRO A/S

Lamipro A/S blev grundlagt i 1996. Familievirksomheden producerer og forhandler bl.a. bordplader, facadeplader, skærmvægge, vinduesplader og –lysninger.

Lamipro er en ordreproducerende virksomhed med p.t. 11 produktionsmedarbejdere. Den producerer forskellige laminat- og melaminprodukter på et moderne produktionsapparat (limning, savning, CNC-bearbejdning etc.). Produkterne omfatter bla. bordplader, facadeplader, skærmvægge, vinduesplader og –lysninger.

Virksomheden er særdeles godt indarbejdet og kendt i markedet som en troværdig, kvalitetsbevidst og ordholdende leverandør. Virksomheden er yderst velkonsolideret. Ud over egenproduktionen fungerer Lamipro også som grossist, idet virksomheden har agenturet på to førende udenlandske melamin- og laminatproducenter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.