Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog

Børnehuset Arresø søger pædagog til midlertidig stilling frem til august 2021.

Børnehuset Arresø har fået midler fra Socialstyrelsen til en 2,5 årig indsats, der skal styrke institutionen i arbejdet med at sikre alle børn lige muligheder for trivsel, udvikling, læring og dannelse og dermed mindske betydningen af børnenes sociale baggrund.
I Børnehuset Arresø har vi et ønske om, at vores børn skal blive så dygtige de kan. Vi respekterer, at børn er forskellige og at nogle bliver gode til noget og andre til noget andet.
Vi søger en ny kollega, som har stor viden og erfaring med at arbejde videns-baseret, inkluderende, anerkendende og aktivt med børn og familier med meget forskellige baggrunde – og som har mod til gennem kollegial vejledning og sparring at reflektere over pædagogisk praksis.

Børnehuset Arresø:
Er en integreret daginstitution for 0-6 årige, fordelt på to afdelinger Ahornvej og Skovfogedlodden. Pr. 1. august vil de to nuværende afdelinger være delt i to selvstændige institutioner. Det har dog ingen betydning ift. stillingens placering eller indhold.
Det er Skovfogedlodden, der har modtaget puljemidler, og dermed dér stillingen er placeret. Afdelingen er normeret til 21 vuggestue børn og 39 børnehave børn, fordelt på 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper.
Afdelingen består pt. af én daglig pædagogisk leder og 12 medarbejdere. Sammen dækker vi en åbningstid fra kl. 6.00 til kl. 17.30 – fredag til kl. 17.00. Arbejdstiderne kan blive placeret i hele børnehusets åbningstid.
Vi har en fantastisk legeplads og et velholdt hus med udviklingsmuligheder.

Vi forventer, at du:

 • Har en stærk faglig profil som pædagog og et tydeligt fagligt engagement.
 • Bidrager til at udvikle et højt fagligt niveau.
 • Er tydelig i din professionelle kommunikation, og stærk i skriftlig formidling.
 • Har viden om og erfaringer med børns udvikling – både fysisk, psykisk og kognitivt.
 • Kan arbejde systematisk og metodisk med opfølgning og evaluering samt være vedholdende på en positiv og anerkendende måde.
 • Er understøttende i et godt og tillidsfuldt forældresamarbejde.
 • Arbejder med ressourcesyn og LØFT.
 • Indgår i vagtskema, deltager i møder mv.
 • Deltager i arbejdet i hele huset.
 • Har kendskab til normalitetsbegrebet og kan arbejde med børn med særlige behov ud fra en anerkendende og ressourcepræget tilgang, med fokus på barnets nærmeste udviklingszone.
 • Har mod og evne til at reflektere over egen såvel som fælles praksis med henblik på udvikling.
Vi tager som en selvfølge, at du er åben og professionel i din kommunikation, er tålmodig, rolig og kan arbejde selvstændigt, er kreativ og har masser af humor.
Hvis det lyder som dig – så kontakt os, for at høre lidt mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Hvis du er nysgerrig og vil vide mere, så kontakt daglig pædagogisk leder Mette Scherling Fris tlf. 2945 3186

Løn og ansættelsesvilkår:
Sker efter gældende overenskomst samt efter principperne om Ny løn
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Pædagog til specialskolen Kærholm afd. Kølholm

Frederikssund Kommune

Frederikssund
Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil? Så har du muligheden nu.Afdeling Kølholm er et takstfinansieret specialskoletilbud i Frederikssund Kommune for normalbegavede el...
Indrykket:20. maj 2020

Pædagog til barselsvikariat på specialskolen Kærholm afd. Kølholm

Frederikssund Kommune

Frederikssund
Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil? Så har du muligheden nu.Afdeling Kølholm er et takstfinansieret specialskoletilbud i Frederikssund Kommune for normalbegavede el...
Indrykket:20. maj 2020

Medarbejdere til bo- og dagtilbud Gydehøj

Gribskov Kommune

Helsinge
Vi rejser mod nye horisonter af tværfaglighed og specialisering Vil du med på rejsen sammen med os?Der holdes løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning.Om osVi prioriterer det gode kollegaskab og det gode professionelle samarbejde, bå...
Indrykket:29. maj 2020

Pædagoger til Nyt børnehus i Frederikssund

Frederikssund Kommune

Frederikssund
Nyt børnehus i Frederikssund Syd søger fire pædagoger 30-37 timerFrederikssund Kommune skal i gang med at ombygge en tidligere specialskole til et stort børnehus med plads til 1468 enheder. Det nye børnehus skal stå færdigt i maj 2021. Fra 1. august...
Indrykket:1. juni 2020

To livsglade og engagerede pædagoger til vuggestue og børnehave - Ny Hammersholt Børnehus

Hillerød Kommune

Hillerød
(Genopslag grundet Covid-19)Da vi får flere børn søger børn og voksne i Ny Hammersholt Børnehus to nye voksne, en med forkærlighed for udvikling og trivsel i vuggestuen og en med lyst til at arbejde med dannelse, relationer og lege i børnehaven.Om o...
Indrykket:18. maj 2020