Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sælger til det norske og danske marked

Grama Design søger en erfaren sælger til at varetaget salget på det norske og danske marked. Så hvis du brænder for salg og opbygning af gode kunderelationer, samt trives med at have mange rejsedage, så er det måske dig vi søger.

Hos Grama Design oplever vi i disse år stor fremgang. Norge er blevet vores største marked, og vi søger derfor en dygtig sælger, som kan vedligehold og udbygge salget på både det norske og danske marked.

Vores kunder er havecentre, så derfor er kendskab til dette marked en stor fordel. Du behøver ikke at vide alt om krukker og krukkeproduktion, da vi nok skal sørge for at give dig den træning du har brug for. Det er dog vigtigt, at du har interesse for have og indretning, og derved kan hjælpe kunderne godt på vej, når de bestiller varer.

Salg baseret på gode relationer

Grama Design har en stor kundeportefølje, som er baseret på gode relationer til kunderne. Din fornemmeste opgave bliver at vedligeholde og udbygge denne kundeportefølje.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Planlægning af egen salgsindsats.
 • Vedligeholdelse af den eksisterende kundeportefølje i Danmark og Norge, samt udbygning af kundeportefølje i de to lande gennem opsøgende salg.
 • Opfølgning på både tilbud og leverancer.
 • Rapportering til firmaet.

Vi forventer at du:

 • Er åben og ærlig samt har en positiv indstilling.
 • Brænder for værdibaseret salg og har solid salgserfaring.
 • Formår at opbygge og vedligeholde langsigtede kunderelationer.
 • Er resultatorienteret og ambitiøs.
 • Er ansvarsfuld, proaktiv og trives med at arbejde selvstændigt.
 • Er kundeorienteret.
 • Er fortrolig med IT og Office-pakken.

Derudover er det en fordel, hvis du er bosiddende i Midtjylland.

 

Vi tilbyder et job i en spændende virksomhed, hvor der er fart over feltet og ikke mange dage ligner hinanden. Dit hovedfokus kommer til at være på det norske marked, som i dag er vores største marked. Der vil derfor være meget rejseaktivitet til Norge, hvor du ofte vil være afsted flere dage ad gangen, for at kunne få mest muligt ud af dine rejsedage.

Når du ikke er på landevejen i enten Danmark eller Norge har du kontorplads på kontoret på Djursland. Dog vil det også være muligt med hjemmearbejdsplads.

Du tilbydes en lønpakke som modsvarer dine kvalifikationer, sundhedsforsikring og bilordning.

Send din ansøgning til Anette Gram på anette@gramadesign.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan Anette kontaktes på 8642 3702.

 

Grama Design er en import- og engrosvirksomhed startet i 2002. Vi designer og importerer store kvalitetshavekrukker fra Vietnam. Vores primære kundegruppe er havecentre i Danmark, Norge og Sverige. Grama Design beskæftiger i dag 7 personer.

Læs mere om Grama Design på www.gramadesign.dk.

 

Ansøgningsfrist: 1. juni 2019.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.