Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Autoelektriker søges til Herlev

 

Søger en autoelektriker til opbygning på lastvogne og fejlfinding/montering af el på kraner og hejs samt opgaver indenfor mekaniske montage,hydraulik,pneumatik og elstyring.

Du skal have erfaring med strøm, hydraulik og pneumatik.

Du kommer til at arbejde med montering af el og teknisk montage på lastvognsopbygning.

Måske har du en baggrund som elektriker, elller elektromekaniker,industri-/autoelektriker men vigtigs at du har flair for el og elektronik.

Du har arbejdet med moderne pc,er og kan anvende disse i dit arbejde.

Der forventes at du er serviceminded,fleksibel, og levere den bedste mulige kvalitet i udførelsen af opgaverne.

Gode arbejdsforhold med gode kollegaer,hvor der arbejdes i et uformelt miljø.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330020545Phoenix-cde77afa12019-05-09T00:00:00Autoelektriker søges til Herlev

 

Søger en autoelektriker til opbygning på lastvogne og fejlfinding/montering af el på kraner og hejs samt opgaver indenfor mekaniske montage,hydraulik,pneumatik og elstyring.

Du skal have erfaring med strøm, hydraulik og pneumatik.

Du kommer til at arbejde med montering af el og teknisk montage på lastvognsopbygning.

Måske har du en baggrund som elektriker, elller elektromekaniker,industri-/autoelektriker men vigtigs at du har flair for el og elektronik.

Du har arbejdet med moderne pc,er og kan anvende disse i dit arbejde.

Der forventes at du er serviceminded,fleksibel, og levere den bedste mulige kvalitet i udførelsen af opgaverne.

Gode arbejdsforhold med gode kollegaer,hvor der arbejdes i et uformelt miljø.

2019-06-01T00:52:38.507 Søger en autoelektriker til opbygning på lastvogne og fejlfinding montering af el på kraner og hejs samt opgaver indenfor mekaniske montage,hydraulik,pneumatik og elstyring. Du skal have erfaring med strøm, hydraulik og pneumatik. Du kommer til at arbejde med montering af el og teknisk montage på lastvognsopbygning. Måske har du en baggrund som elektriker, elller elektromekaniker,industri- autoelektriker men vigtigs at du har flair for el og elektronik. Du har arbejdet med moderne pc,er og kan anvende disse i dit arbejde. Der forventes at du er serviceminded,fleksibel, og levere den bedste mulige kvalitet i udførelsen af opgaverne. Gode arbejdsforhold med gode kollegaer,hvor der arbejdes i et uformelt miljø.11jobnetcde77afa100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandRebild3523695Tbe Consulting11City Centret 79530StøvringDKDanmark0
info@jyskps.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent757414JobNet4986245498624510009-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cde77afahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=cde77afahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cde77afa&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cde77afa&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/IT_Ingenioer_og_energi/Ingenioer_og_naturvidenskab/3.jpgAutoelektriker søges til Herlev12008001Dansk3Læse/ tale311302Elektrotekniker20Ingeniør og naturvidenskab361745845Thomas Benzoninfo@jyskps.dkDanmarkDanmark330122883Technical/ Front Office AssistantRobot For virksomhed i Viborg søger Komplex ApS en Technical Front Office Assistant med El-teknisk baggrund. Virksomheden er en global aktør i Kabelindustrien og hjælper deres kunder med at imødegå de udfordringer, de står over for inden for energiinfrastruktur, energiressourcer, bygninger, telekommunikation og data, og giver dem løsninger og tjenester til de mest komplekse kabelapplikationer i de mest krævende Miljøer. Arbejdsopgaver: Salgsordrehåndtering Tekniske forespørgsler Tilbud Salgsordrer Opfølgning på tilbud Reklamationer Rådgivning om materialer Kravsspecifikation på kundeordrer Teknisk backup for konsulenter Klargøring til prototyper, produktionsmodning, styklister, kvalitetssikring Administration af kundeaftaler og priser Oprettelse af varenumre Databehandling Ad hoc-opgaver Ansvarsområder: Salgsordrehåndtering Kunderådgivning Teknisk backup Administrative opgaver Om dig: Du har lysten og indstillingen til at arbejde. Du har gode It-kompetencer MS Office. Du har stærke kommunikative evner. Virksomhedens interne sprog er dansk, men det er vigtigt at du kan kommunikere på engelsk skriftligt samt mundtligt. Du har teknisk flair og gerne en faglig baggrund uddannelse, det kunne være elektriker, installatør eller ingeniør. Du har branchekendskab fra vindmølleindustrien. Du er vant til at håndtere arbejdspres. Du er mødestabil og fleksibel. Du besidder et godt humør - også når det går hurtigt! Du er effektiv og kvalitetsbevidst. Som person er du jordnær og lyttende og kan udnytte dine egenskaber på en dynamisk facon. Du kan tale med alle og har god gennemslagskraft og er en dygtig inspirator. Du vil daglig være i dialog med nærmeste leder, hvor der bla. vil være opfølgning på egne tilbud, fokus på kommunikation med kunderne samt gennemgang af administrationsopgaver. Kan du se dig selv i ovenstående? Så søg straks ved at klikke på ansøgningsknappen nedenfor, hvor du bedes uploade dit CV, samt en kortfattet og motiveret ansøgning. - evt. samtaler vil blive afholdt på vores kontorer i hhv. Viborg og Hobro.

For virksomhed i Viborg søger Komplex ApS en Technical/ Front Office Assistant med El-teknisk baggrund. Virksomheden er en global aktør i Kabelindustrien og hjælper deres kunder med at imødegå de udfordringer, de står over for inden for energiinfrastruktur, energiressourcer, bygninger, telekommunikation og data, og giver dem løsninger og tjenester til de mest komplekse kabelapplikationer i de mest krævende Miljøer. 

 

 

Arbejdsopgaver:

 

Salgsordrehåndtering

Tekniske forespørgsler

Tilbud

Salgsordrer

Opfølgning på tilbud

Reklamationer

 

Rådgivning om materialer

Kravsspecifikation på kundeordrer

 

Teknisk backup for konsulenter

Klargøring til prototyper, produktionsmodning, styklister, kvalitetssikring

 

Administration af kundeaftaler og priser

Oprettelse af varenumre/ Databehandling

Ad hoc-opgaver

 

Ansvarsområder:

 

 Salgsordrehåndtering

 Kunderådgivning

 Teknisk backup

 Administrative opgaver

 

Om dig:

Du har lysten og indstillingen til at arbejde.

Du har gode It-kompetencer/MS Office.

Du har stærke kommunikative evner. Virksomhedens interne sprog er dansk, men det er vigtigt at du kan kommunikere på engelsk skriftligt samt mundtligt.

Du har teknisk flair og gerne en faglig baggrund/uddannelse, det kunne være elektriker, installatør eller ingeniør.

Du har branchekendskab fra vindmølleindustrien.

Du er vant til at håndtere arbejdspres.

Du er mødestabil og fleksibel.

Du besidder et godt humør - også når det går hurtigt!

Du er effektiv og kvalitetsbevidst.

Som person er du jordnær og lyttende og kan udnytte dine egenskaber på en dynamisk facon. Du kan tale med alle og har god gennemslagskraft og er en dygtig inspirator.

Du vil daglig være i dialog med nærmeste leder, hvor der bla. vil være opfølgning på egne tilbud, fokus på kommunikation med kunderne samt gennemgang af administrationsopgaver.

Kan du se dig selv i ovenstående?

Så søg straks ved at klikke på ansøgningsknappen nedenfor, hvor du bedes uploade dit CV, samt en kortfattet og motiveret ansøgning.

- evt. samtaler vil blive afholdt på vores kontorer i hhv. Viborg og Hobro.

Komplex ApSHobro2019-11-14T00:00:002019-12-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Technical/ Front Office Assistant

Komplex ApS

Hobro
For virksomhed i Viborg søger Komplex ApS en Technical Front Office Assistant med El-teknisk baggrund. Virksomheden er en global aktør i Kabelindustrien og hjælper deres kunder med at imødegå de udfordringer, de står over for inden for energiinfrast...
Indrykket:14. november 2019
Udløbsdato:20. december 2019