Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

5 erfarne tig-svejsere (sort/rør) søges

Er du en dygtig tig-svejser, og søger du nye udfordringer i et længerevarende vikariat med diæter eller kørepenge? Så læs mere her.

Vores kunde, Johnson Controls i Århus, har stadig meget travlt og har derfor brug for yderligere 5 erfarne tig-svejsere/rørlæggere (sort/rør) til et vikariat på min. 4 måneder, men måske op til flere år. Opstart hurtigst muligt eller efter nærmere aftale. 
 
Krav og lidt om opgaven: 
Det er et krav, at du har god erfaring med tig-svejsning (sort/rør) fra et tidligere arbejde. Vi forestiller os, at du måske har erfaring fra Nordsøen eller har svejset på større produktionsanlæg, kraftværker eller lignende og er vant til udfordrende tig-svejsninger i alle positioner. Har du erfaring med svejsning af kedler og trykbærende rør, er det en ekstra fordel. Opgaverne her består bl.a. af svejning af trykbærende rør, studser og lign samt forskelligt montage på kompressorbeholdere (sort jern), som igen er en del af større komplicerede køleanlæg. 
 
Svejsecertifikater er ikke et krav, da du skal til svejseprøve inden opstart, men det forventes, at du allerede kan svejse på et tilstrækkeligt højt niveau. Der er tale om 100% svejsninger, således at alle løbende kontrolleres med røntgen, så du også løbende får tilbagemeldinger på, hvordan du udvikler dig.
 
Arbejdstid og løn (+ kørepenge/diæter): 
Arbejdstiden kan fx være 4-dages-uge, mandag-torsdag fra kl 7.00, og der er meget gode muligheder for overarbejde, såfremt du kan/vil. De første 1-2 uger skal du dog følge det almindelige dagshold, før du bliver sat "fri" og selv bedre kan tilrettelægge din arbejdsdag/-uge. Almindelig 5-dages-uge er naturligvis også en mulighed såfremt dette passer bedre med dig. 
 
Timeløn jvf lokalaftale kr. 187,48/timen, men få uger efter opstart og løbende fremad vurderer Johnson Controls, blandt andet ud fra svejsekvalitet, hvorvidt du eventuelt kan gives et yderligere individuelt tillæg. 
 
Arbejdet foregår på virksomheden i Århus og vi ser meget gerne lokale ansøgere fra Århus-området/Østjylland, men vi opfordrer også egnede svejsere/rørlæggere fra hele landet til at ansøge, da der så vil være mulighed for udbetaling af kørepenge (100 km+), eller - hvis du overnatter i Århus i stedet diæter - uanset i alt max. kr. 712 skattefrit pr. døgn.  
 
JKS kan i så fald være behjælpelig med at finde overnatning i Århus-området. 
 
Sådan ansøger du: 
Lyder det som noget for dig, og har du den fornødne erfaring, så send os hurtigst muligt en ansøgning og/eller kontakt personalekonsulent Anders Buch-Jepsen på tlf. 86186757 i vores kontortid mandag-fredag kl. 9-15. Kandidater vil løbende blive startet op.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.