Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunaldirektør - Furesø Kommune

Furesø Kommune er især:

  • En kommune med stærke fællesskaber, hvor borgerne tager ansvar og involverer sig.
  • En efffektiv og omsorgsfuld kommune, hvor alle skal med, og hvor der bliver taget hånd om de svageste borgere.
  • En kommune, der værner om kommunens smukke natur og et rigt udbud af kultur og idræt.

Motiveret? Så kom og vær med! Søg stillingen som kommunaldirektør.

Furesø Kommune er en attraktiv bosætningskommune med gode lokale beskæftigelsesmuligheder. Kommunen er i top 5 over kommuner, som borgerne anbefaler andre at flytte til. Kommunen oplever en vækst i borgere og virksomheder og er i gang med flere nye byudviklingsprojekter, der vil betyde 4.500 flere borgere over den kommende 10-årsperiode. Mange af disse er børn!
 
I Furesø skal alle børn og unge trives, udvikle sig og lære ud fra deres individuelle forudsætninger. Vi lægger vægt på en sammenhængende indsats  for udsatte familier og borgere med udgangspunkt i ”En borger, en plan”. Og det skal være trygt at blive gammel i Furesø. Nye plejehjemspladser og ældreboliger er på vej. Furesø er for 6. år i træk Nordsjællands mest erhvervsvenlige kommune. Kommunen har udviklet en særlig Furesømodel for Borgerinddragelse og lægger vægt på et tæt samarbejde med borgere, foreninger og virksomheder.
 
Kommunen arbejder med afsæt i FN’s verdensmål med fokus på at mindske ulighed og fremme en grøn omstilling. Byrådet har frem mod sommerferien igangsat et arbejde med at få identificeret de strategiske muligheder for et Furesø 2030.
 
Som kommunaldirektør i Furesø skal du bidrage til at fastholde den positive udvikling i kommunen. Du skal kunne skabe engagement, retning og arbejdsglæde i organisationen og skabe et tillidsfuldt og ærligt samarbejde med borgmester, Byråd, erhvervsliv og  borgerne. Du er synlig, inddragende, ansvarstagende og kommunikerende. Dit fokus er både på kernefortælling og økonomistyring, på overblik og detalje samt på innovation og drift.
 
Læs mere om Furesø Kommune på www.furesoe.dk. I en job- og personprofil uddybes forventningerne til kommunaldirektøren. Den kan du finde på www.genitor.dk, hvor du også søger stillingen. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til borgmester Ole Bondo Christensen, tlf. 7216 5200 eller associeret partner i Genitor, Trine Schandorff, tlf. 3141 0255.
 
Ansøgningsfristen udløber den 2. juni 2019.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.