Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FINANCIAL CONTROLLER

Søges til nyoprettet stilling i spændende producerende virksomhed i rivende udvikling

Virksomhedsbeskrivelse:
Kaleido Technology ApS består i dag af mere end 100 medarbejdere fordelt på et lille team administrative medarbejdere, et stort team af dedikerede udviklingsingeniører og 
et endnu større team bestående af højt specialiserede teknikere til produktion af de højpræcise støbeværktøjer, som er virksomhedens kerneområde. 

Virksomheden er kinesisk ejet, og er det kinesiske moderselskabs frontløber og excellence-center i udvikling af nye optiske fremstillingsteknologier og produkter. 
Hovedopgaverne omfatter udvikling og fremstilling af ultrapræcise støbeforme til glasstøbning samt udvikling af udstyr og processer til små kameralinser til mobiltelefoner. 
Virksomheden er beliggende i Farum nord for København.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060. 

Stillingsbeskrivelse:
Stillingen er nyoprettet stilling, hvorfor du i høj grad selv kan være med til at præge dens indhold og måden, du ønsker at løse opgaverne på. Med reference til økonomichefen, 
som sidder i moderselskabet i Hong Kong, får du ansvaret for at opbygge og varetage controller funktionen. 

Virksomheden er i rivende udvikling og mangler derfor en proaktiv controller, der brænder for at stå for at udvikle og indføre driftsøkonomiske analyser og rapporter på virksomhedens 
produktion og øvrige forretningsområder i tæt samarbejde med kollegaerne i Kina. Rapporterne vil fungere som styringsredskab og beslutningsgrundlag for ledelsen og ejerkredsen i Kina. 

Hovedopgaverne du kommer til at sidde med, bliver bl.a. følgende: Forecast og opfølgning på disse til produktionsafdelingen, opfølgning med afdelingsledere, rapportering til ledelse, afvigelsesrapportering, lageropgørelser - og analyser. Du vil have mulighed for at være med til at skabe og videreudvikle stillingen og stå for løbende tilretninger og optimering af processer i og omkring funktionens arbejdsområder i trit med, at virksomheden vokser.

I det daglige refererer du som nævnt til den økonomiansvarlige i Kina, men du kommer samtidig til at køre tæt parløb med virksomhedens bogholder og CEO. 

Løbende udvikling og optimering af controllerfunktionen samt en engageret indsats i rollen som tovholder på nogle af de mange initiativer, som igangsættes løbende, udgør en vigtig del af dit job.

Egenskaber:
Du er en meget struktureret person, der både er analytisk og strategisk tænkende. Du har god forretningssans, men er samtidig også i stand til at bevare begge ben på jorden. 

Du er selvstændigt arbejdende, fleksibel og samtidig en god team-player med en holistisk tankegang. Du er idérig, går gerne forrest og er ikke bange for selv at tage fat.

Du tilbydes:
En meget udfordrende og spændende stilling i en dynamisk udviklingsvirksomhed, der er i rivende udvikling.

Sprogkundskaber / IT:
Du er god til dansk og engelsk i skrift og tale, og du er en rutineret bruger af IT. Er du fortrolig med SAP, og er du dygtig til Excel, vil det være en fordel.

Løn:
Du tilbydes en lønpakke, som forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling i en producerende virksomhed, hvor du har arbejdet med analyser og rapporteringsopgaver internationalt.

Uddannelser:
Vi forventer at uddannelsesmæssig baggrund på bachelor niveau.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.