Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Advokatsekretær el. lignende til boligkøb - køberrådgivning, godkendelsesskrivelser og berigtigelser.

Vi er i vækst og søger derfor en til to nye sagsbehandlere til vores sagsbehandler-team. Den optimale profil for os er sandsynligvis advokatsekretær og har stor erfaring med sagsbehandling af boligkøb fra et advokatkontor. Du skal kunne udføre selvstændig godkendelse og berigtigelse af ejendomshandler, udarbejdelse af refusionsopgørelser samt andre tinglysningsopgaver.

Du kommer til at indgå i vores sagsbehandlingsteam, og det er en forudsætning for at blive taget i betragtning, at du har stor erfaring med gennemgang af dokumenterne i en bolighandel, godkendelse af bolighandler samt berigtigelse af bolighandler.

Du bliver en del af et dynamisk team, hvor du vil have kontakt til firmaets køberrådgivere og til de boligkøbere, som du vil komme til at servicere. Du er servicemindet, og god til mennesker. Og så er du typen, der sjældent laver fejl, selvom der er mange opgaver, der skal løses.

I vores koncept arbejder vi i høj grad hjemme fra og der er ikke mødepligt bortset fra til månedlige fællesmøder. Det er derfor en forudsætning, at du evner at udvise en høj grad af selvdisciplin, og godt kan tænke dig den frihed, der ligger i at udføre dit arbejde, der hvor det passer dig. Konceptet giver dig mulighed for at have en fornuftig balance mellem fritid og arbejdsliv, og du får frihed til at prioritere din dagligdag, så arbejdet tilpasses din situation. Det er derfor ikke vigtigt, hvor du bor. 

Du er i dag sikkert ansat på et advokatkontor med boligkunder, fx som advokatsekretær. Du er dygtig til dit felt med en stor viden omkring godkendelse og berigtigelse af boligkøb. Alternativt er du ansat i en ejendomsmæglervirksomhed, og sidder med ansvaret for køberrådgivning, herunder godkendelsesprocessen og berigtigelsesprocessen. 

Den optimale profil er vant til at bruge Advosys eller kan tilegne sig viden og fortrolighed med værktøjet hurtigt. Advosys er det sagsbehandlingsprogram, vi bruger.  

Købersmægler er et rendyrket køberrådgivningskoncept, hvor vi udelukkende hjælper boligkøbere og sikrer boligkøbernes interesser bedst muligt i bolighandler. Vi sætter en ære i at være boligkøbers tætte rådgiver og i at skabe tillid og tryghed for vores kunder. Vores mission er, at boligkøbere skal være mindst lige så stærkt repræsenteret rådgivningsmæssigt i bolighandler, som boligsælger er det. Det er det, vi arbejder for hver dag.

Vi er Danmarks førende uafhængige køberrådgivningsvirksomhed og vi hjælper mere end 1.500 boligkøbere årligt. Vi går gerne forrest i udbredelsen af kendskabet til køberrådgivning som koncept og deltager i boligdebatten i medierne, hvor vi er flittigt citeret. Du vil derfor blive en del af en vækstvirksomhed, som kendetegnes ved en stærk iværksætterånd, og hvor medarbejderne er vores vigtigste konkurrenceparameter. En stærk faglighed er alfa omega, så vi kan levere høj og ensartet kvalitet, hver gang vi hjælper en boligkøber.

Det er vort ønske, at du udvikler dig fagligt, så du fortsat vil være blandt de dygtigste i branchen. Du vil derfor løbende efteruddanne dig, som en del af din udvikling.

Vi mener at kodeordene for et godt arbejdsklima er et positivt sind, venlighed, respekt, en uformel omgangstone og plads til selv at kunne påvirke sin hverdag. Det gode arbejdsklima går hos os hånd i hånd med seriøsitet og stolthed ved det veludførte arbejde.

Ansøgning sendes pr. mail til jw@koebersmaegler.dk

Ansøgningerne vil blive behandlet efterhånden, som de modtages, og vi vil løbende afholde samtaler.

Se mere om Købersmægler køberrådgivning eller besøg https://koebersmaegler.dk

Der er 1 ledig stilling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Sagsbehandler til Fast Ejendom

Sagsbehandlingen IVS

Charlottenlund
Om Sagsbehandlingen Vi er hele Danmarks outsourcing partner for Fast Ejendom. Som uafhængig virksomhed er vi markedsledende indenfor outsourcing af sagsbehandling til ejendomsmæglere, advokater og finansielle institutter i hele Danmark. Vi tilbyder ...
Indrykket:24. april 2020

Sagsbehandler til Erhvervsejendomme

Sagsbehandlingen IVS

Charlottenlund
Vi er hele Danmarks outsourcing partner for Fast Ejendom. Som uafhængig virksomhed er vi markedsledende indenfor outsourcing af sagsbehandling til ejendomsmæglere, advokater og finansielle institutter i hele Danmark. Vi tilbyder sagsbehandling for e...
Indrykket:24. april 2020