Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamsekretær

Teamsekretær til Sø- og Handelsretten

Vi søger en serviceminded og mødestabil sekretær til vores fællessekretariat, der behandler insolvens- og civilretlige sager. Du skal starte 1. september 2019.

Sø- og Handelsretten er en specialdomstol for erhvervs- og insolvensrelaterede sager og det centrale sted for konfliktløsning inden for erhvervslivet.

Vi er omkring 50 ansatte og lokaliseret i hjertet af København tæt på Amalienborg. Foruden en skøn tagterrasse har vi motionsrum, bordtennis, bordfodbold, massageordning, frugtordning, kaffe- og teordning.


Arbejdsopgaver og kvalifikationer
Som sekretær skal du stå for det administrative arbejde i behandlingen af rettens insolvens- og civilretlige sager. Dette indebærer, at du skal oprette sager, foretage kvalitetssikring, aftale mødetidspunkter, indkalde til møder, ekspedere retsbøger, mails og telefoniske henvendelser, skrive breve, indkalde vidner, sagkyndige dommere med mere.

Du bliver en del af rettens fællessekretariat med engagerede, dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere med høj integritet. Vi vægter samarbejde højt og har en åben og uformel omgangstone, hvor alle kender hinanden. Det er naturligt, at alle bidrager til løsningen af de forskelligartede opgaver, da vi i perioder har særdeles travlt. Det vil derfor være en fordel, at du er vant til omskiftelighed i dine arbejdsopgaver og til at samarbejde om konkrete opgaver og samtidig tage selvstændigt ansvar for opgaveløsningen.

I Sø- og Handelsretten tænker vi forretningsmæssigt, og der er ikke langt fra ide til handling. Vi har derfor hele tiden fokus på forbedring af arbejdsgangene af hensyn til brugerne, hvor du som ny teamsekretær skal bidrage aktivt. Det er et udviklingskrav, at du som minimum årligt deltager i tre interne kurser, eksterne kursus- og uddannelsestilbud, udveksling, netværksfora med brugerne eller lignende.

Vi forestiller os, at du er kontoruddannet med erfaring fra domstolene eller fra et virke som advokatsekretær. Desuden lægger vi vægt på, at du har gode kommunikationsevner, både i tale og skrift. Du skal være skrap til dansk retskrivning og god til engelsk. Vi ser gerne, at du har flair for IT, at du uden problemer arbejder i Officepakken og kan administrere at arbejde i to forskellige sagsbehandlingssystemer. Du skal derfor være hurtig på tasterne og klar til en spændende digital hverdag.


Ansættelse
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem OAO-S fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Basislønnen udgør pt. 27.052,58 kr. pr. måned svarende til løngruppe 3, sats 1 plus evt. pension.

Stillingen er på 37 timer pr. uge inklusiv frokost. Der er flexordning.

Vi ønsker, at du starter 1. september 2019.

Det er en betingelse for ansættelse, at du ikke er straffet.


Mere information
Få mere at vide om stillingen hos teamlederne Annie Reitz og Per Jensen eller administrationschef Anya Strøm på tlf. 99684600. Du kan læse mere om Sø- og Handelsretten på www.shret.dk.


Ansøgning
Du søger stillingen elektronisk på www.shret.dk under Job i retten (du bliver guidet gennem processen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden). Du skal vedhæfte CV, relevante eksamenspapirer samt eventuelle udtalelser. Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest 17. juni 2019 kl. 12.00.

Vi holder samtaler i uge 26 og 27.
Samtalen kommer til at bestå af en samtale med ansættelsesudvalget og en skriftlig test.


Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Strategisk kommunikationsmedarbejder til Institut for Statskundskab

KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND

København K
Har du lyst til at arbejde med og utdvikle strategisk kommunikation på et af Europas førende statskundskabsinstitutter? Institut for Statskundskab tilbyder undervisning på bachelor og kandidatniveau, forskning i verdensklasse og bidrager til det dan...
Indrykket:22. april 2020

Administrativ HR-konsulent til DR HR (barselsvikariat)

DANMARKS RADIO DR-Byen

København S
Brænder du for at bidrage til velfungerende processer inden for HR og personaleadministration? Og kan du se dig selv i Danmarks største medievirksomhed, der leverer public service af høj kvalitet til danskerne? Så har vi en spændende stilling til di...
Indrykket:20. maj 2020

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger en kontorfuldmægtig til AMU-teamet i kontor for voksen- og efteruddannelse.

Undervisningsministeriet Fr.Holm 21

København K
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger en kontorfuldmægtig til AMU-teamet i kontor for voksen- og efteruddannelse. Om kontoret centret Kontoret arbejder blandt andet med administration, udvikling og tilsyn af arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU) ...
Indrykket:16. maj 2020

Administrativ medarbejder søges til en midlertidig stilling i Kriminalforsorgen Hovedstaden, HR-enheden og ledelsessekretariatet

Områdekontor Østerbro

København Ø
Er du struktureret og serviceminded? Brænder du for de administrative processer i en HR afdeling og et ledelsessekretariat? Har du lyst til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med mange forskelligartede administrative opgaver? Så er det dig vi søg...
Indrykket:20. maj 2020

Lægemiddelstyrelsens Informationscenter søger ny kollega

Lægemiddelstyrelsen

København S
Er du dygtig til skriftlig og mundtlig kommunikation? Er du servicemindet? Har du lyst til at arbejde med sociale medier og direkte dialog med borgerne? Vi søger en hjælpsom og videbegærlig kollega, som kan indgå i vores team af dygtige medarbejdere...
Indrykket:28. maj 2020