Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 - 3 NYE EVENT BARISTAER I AALBORG ??????

Mangler du et studiejob, deltidsjob eller fritidsjob!

Er du vild med lækker kaffe, at ha masser af ansvar, at skabe oplevelser for kunderne, er super service minded, og stabil i dit arbejde, så er det lige dig jeg søger ??

Munken og Bønnen mangler 2 til 3 dygtige folk i event barista teamet, du vil blive oplært i at lave kaffe, så du kan komme ud til en masse fede events ???? Udover kaffe, stiller vi også op med juicebar og brændte mandler.

Hvis du ikke er en ninja til at lave kaffe i forvejen, så skal vi nok sørge for du bliver det ???????? Det vigtigste er, at du er smilende og har mod på at lære en masse nye ting.

Du skal være indstillet på, at det primært er i weekenden - fredag, lørdag og søndag du skal arbejde, men rent undtagelsesvis kan der også være opgaver i hverdagen.

Du skal også have et kørekort, gerne erfaring med  at køre med  trailer ;-)

Du kan søge en af stillingerne ved at enten at ringe til Thim på telefon 22334129 eller send en kortfattet mail til: thim@munkenogboennen.dk

Vi glæder os til at høre fra dig ??

Hilsen Thim Munkholm, Munken & Bønnen

https://munkenogboennen.dk/ 

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.