Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

REVISOR TIL TRAVLT REVISIONSKONTOR I NUUK

Inuitrecruitment ApS søger dygtige revisorer til Grønlands Revisionskontor A/S I Nuuk.

OM JOBBET

Grønlands Revisionskontor oplever travlhed, og ønsker derfor at udvide med 1-2 dygtige revisorer der hovedsagelig kan varetage udarbejdelse af revision af regnskaber, men som meget gerne har lyst og evne til at udvikle sig. For den rette person vil der derfor være gode muligheder - for videreuddannelse til statsautoriseret revisor.

OM VIRKSOMHEDEN

Grønlands Revisionskontor er drevet af en yngre og ambitiøs ledelse med et stærkt team af både grønlandske og danske medarbejdere. Virksomheden er kendetegnet ved flid, detaljer og ordholdenhed samt ved et ønske om fortsat vækst og fastholdelse af højt fagligt niveau.

Revisionskontoret er beliggende i hjertet af Nuuk og beskæftiger 15 medarbejdere med en god blanding af yngre og erfarne kollegaer, heraf 2 statsautoriserede revisorer.

Kontoret tilknyttet PWC som 'corresponding office'. Dette betyder, at vi er det foretrukne kontor til løsning af opgaver i Grønland for PWC klienter i udlandet.

OM DIG

Du er måske nyuddannet eller har et par års erfaring og har en uddannelsesmæssig baggrund som Cand.Merc. aud, HA eller HD-R. Du har kendskab til bogføring og afstemning samt opstilling og revidering af et regnskab. Du behersker desuden både dansk og engelsk og kan du grønlandsk eller lysten til at lære sproget helt eller delvist er dette et yderligere plus.

Som person er du ordholden, detaljeorienteret, ærlig, energisk og har gode samarbejdsevner. Samtidig er det vigtigt at du kan se dig selv og måske din familie i en anden kultur, der både vil bringe udfordringer men også oplevelser for livet.

VI HONORERER DE KRAV VI STILLER

Vi går kun efter de helt ”rigtige” medarbejdere og er parat med en gage pakke der modsvarer det vi søger. I pakken indgår bl.a.:

  • En attraktiv gage
  • bolig til rådighed og til en rimelig husleje
  • Ferie frirejse hvert år for dig og din familie
  • Flytning og rejse efter nærmere aftale
ANSØGNING:

INUITRecruitment ApS varetager rekrutteringen for Grønlands Revisionskontor. Vil du høre mere om denne spændende mulighed er du velkommen til at kontakte Partner Berit Tops på +45 21742322.

Ansøgningsfrist: Løbende. Vi ansætter, når vi har fundet den rette. Søg derfor så hurtigt som muligt.

Ansøgning bedes vedlagt CV og eksamenspapirer.

Se mere om Grønlands Revisionskontor på www.revisor.gl


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.