Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskiningeniør til design og udvikling af fremtidens bæredygtige procesanlæg

Drømmer du om at anvende dine kompetencer til design og konstruktion af ”grønne anlæg”? Vil du være en del af en visionær virksomhed, som lytter til og involverer sine medarbejdere i udviklingen af virksomheden? Så er det dig, vi søger til en spændende nyoprettet stilling som proces-/maskiningeniør hos NISSEN energy a/s i Skanderborg.

NISSEN energy a/s beskæftiger sig med salg, installation og service af gasmotoranlæg, gasbrænderanlæg til biogas og naturgas samt anlæg til opgradering af biogas til bionaturgas.

Virksomhedens kunder er renseanlæg, biogasanlæg, varmeværker, kraftvarmeværker, industri og en bred vifte af andre anlægstyper.

Om jobbet 
Du bliver nøglepersonen i design og udvikling af NISSEN energy's nye anlæg til opgradering fra biogas til bionaturgas til biogasmarkedet i Danmark, det øvrige Europa og USA. 

I dagligdagen vil du arbejde sammen med kompetente kollegaer i projektafdelingen, hvor der vil være god sparring og viden at hente, ligesom du vil modtage grundig oplæring i virksomhedens processer og øvrige produkter. Hos NISSEN energy handler og tager man beslutninger efter virksomhedens værdier, som bl.a. er teamwork, innovation, løsninger i høj kvalitet og service. 

Du kan bl.a. se frem til at arbejde med:

  • Udvikling af nyt gasopgraderingsanlæg baseret på membranteknologi
  • Procesdesign og udarbejdelse af procesberegninger
  • Udvælgelse af komponenter og kontakt til underleverandører
  • Beregning af anlægsydelser og performanceparametre
  • Fastlæggelse af myndighedskrav og myndighedsbehandling

Der vil forekomme få rejsedage.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en baggrund som proces-/maskiningeniør eller anden relevant teknisk uddannelse. Du har erfaring med udvikling og konstruktion af anlæg, gerne fra energisektoren.

Derudover forventer vi, at du:

  • Trives godt med at være proaktiv og træffe beslutninger
  • Er god til at arbejde selvstændigt og målbevidst
  • Har erfaring med et 3D-tegneprogram
  • Taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau

Ansøgning og kontakt
JKS CAREER er varetager rekrutteringsprocessen for NISSEN energy a/s, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Du er også velkommen til blot at sende et link til din opdaterede LinkedIn-profil til ale@jks.dk.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne Lenith på tlf.: +45 3085 1307. 

Om NISSEN energy a/s
Siden 1991 har NISSEN energy a/s tilbudt professionel og fleksibel service til energiproducerende anlæg og er i dag en international salgs- og servicevirksomhed, som kan tilbyde sine kunder en bred pallette af kompetencer i bedste kvalitet. Kunderne er varmeværker, kraftvarmeværker, industri, renseanlæg, biogasanlæg og en bred vifte af andre anlægstyper.

NISSEN energy a/s er ISO 9001 certificeret og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen (SIK) som "Kompetent virksomhed" inden for gas- og VVS-branchen.

Virksomhedens arbejde baseres på deres mission, vision og værdier. De ønsker herigennem at opretholde et stærkt team af medarbejdere, der arbejder sammen på et fælles grundlag om at nå et fælles mål via en fælles indsats.

Se mere på: http://www.nissenenergy.com 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.