Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medicinstuderende til forskningsprojekt

Er du interesseret i diabetes og klinisk forskning? Vil du være med til at undersøge, hvordan det autonome nervesystem påvirker blodsukkersvingninger? Så er du måske den medicinstuderende, vi søger.

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger pr. 1. september 2019 eller snarest derefter en medicinstuderende til en ½- 1 årig fuldtidsansættelse som klinisk assistent i et forskningsprojekt, der er forankret i gruppen for komplikationsforskning. Ansættelsen vil kunne udgøre et forskningssår ved Københavns Universitet. Resultaterne vil resultere i mindst en videnskabelig artikel, der vil kunne anvendes som afslutning af et forskningssår eller som din kandidatopgave.

SDCC varetager behandlingen af mere end 9.000 personer med type 1- eller type 2-diabetes i Region Hovedstaden. Centret består desuden af en uddannelsesenhed, en sundhedsfremmeenhed og en klinisk forskningsenhed bestående af seks forskningsgrupper med hvert sit forskningsområde.

I forskningsgruppen, der forsker i diabeteskomplikationer søger vi en medicinstuderende til at hjælpe med at rekruttere og undersøge deltagere i et unikt projekt om blodsukkersvingninger hos personer med type 1-diabetes.

Om forskningsprojektet

Projektet har til formål at undersøge, hvordan blodsukkersvingninger hos personer med type 1-diabetes er forbundet til det autonome nervesystem. Vi vil gøre dette ved at måle døgnsvingningerne i blodsukkeret over 14 dage hos personer med og uden autonom neuropati. Projektet er igangsat. Rekruttering af deltagere påbegyndes ca. 1. september 2019.

Om stillingen

Dine arbejdsopgaver vil inkludere screening af forsøgspersoner og udførsel af en række fysiologiske undersøgelser. Du vil få indgående viden om anvendelse af diabetes teknologi til monitorering af kontinuerlig glukosemåling. Der vil være mulighed for at opsøge flere forskningsprojekter senere i forløbet, hvis det har din interesse.

Du vil som medicinstuderende arbejde tæt sammen med ph.d.-studerende andre medicinstuderende og forskere med baggrund i statistik, medicin og biologi.

Kvalifikationer

Du er på kandidatdelen af medicinstudiet. Du må gerne have tidligere erfaring med forskning, men det er ikke et krav. Derudover er du god til at arbejde selvstændigt, er fleksibel, løsningsorienteret, kreativ og initiativrig.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse er i henhold til gældende takst for medicinstuderende. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsansættelse.

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ph.d.-studerende Hatice Isik Mizrak tlf. 30 91 33 15. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i slutningen af august måned. Ansøgningsfrist er d. 1. august 2019.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Introduktionsstilling reservelæge, Gentofte matriklen

Gentofte Hospital

Hellerup
Ved Hjertemedicinsk afdeling S, Herlev og Gentofte Hospital er der en introduktionsstilling ledig til besættelse per 1. september 2020 eller efter aftale. Indplacering i forvagtslag eller bagvagtslag afhænger af klinisk erfaring. Hjertemedicinsk afd...
Indrykket:4. maj 2020

Introduktionsstilling og uklassificeret reservelægestilling på Afdeling for Børn og Unge, Herlev Hospital

Gentofte Hospital

Hellerup
Introduktionsstilling og uklassificeret reservelægestilling på Afdeling for Børn og Unge, Herlev Hospital En introduktionsstilling er ledig per 01.09.20 01.10.20 på Afdeling for Børn og Unge, Herlev Hospital. Introduktionsstillingen er klassificeret...
Indrykket:15. maj 2020

Introduktionsstilling ved Hæmatologisk afdeling L, Herlev Hospital

Gentofte Hospital

Hellerup
Introduktionsstilling ved Hæmatologisk afdeling L, Herlev Hospital En 1-årig introduktionsstilling ved hæmatologisk afdeling L, Herlev Hospital er ledig til besættelse 1.september 2020 Hvem er vi? Hæmatologisk afdeling L er den ene af Region Hovedst...
Indrykket:20. maj 2020

Global Medical Manager for fatty liver disease in Global Medical Affairs

Novo Nordisk A/S

Søborg
Clinical Development and Medical Søborg Are you a medical doctor with interest in metabolic disease and are you looking for an opportunity where you can utilise your medical knowledge to generate, interpret and communicate scientific data? Does inte...
Indrykket:28. maj 2020

Medical Doctor - Expert with translational medicine and clinical research experience

Novo Nordisk A/S

Søborg
Clinical Development and Medical Søborg We are looking to employ a Medical Doctor (MD) with extensive experience and a background in translational drug development as well as medical research experience within the field of rare endocrine or rare blo...
Indrykket:28. maj 2020