Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udbudskonsulent med høj faglighed og et glimt i øjet søges til Indkøb i Høje-Taastrup Kommune

Vores dygtige udbudskonsulent har søgt nye udfordringer, så nu søger vi en ny kollega som har lyst til at blive en del af holdet. Vores nye kollega må gerne, som resten af holdet, være proaktiv og opsøgende i forhold til at videreudvikle Kommunes strategiske indkøbsområder. Høje-Taastrup Kommune er en kommune i rivende udvikling med bl.a. byudvikling af Nærheden og Høje Taastrup C, hvor kommunes nye Rådhus også skal bygges og stå indflytningsklar i 2021.
 
Som vores nye kollega udstråler du sikkerhed og formår på en rolig facon at skabe overblik og sætte retning i forbindelse med udbudsprojekter. Du har styr på din jura og kan håndtere komplekse problemstillinger, men forstår også, at offentligt indkøb ikke alene handler om jura. Du tager ansvar, finder løsninger, er god til at skabe og bevare gode samarbejdsrelationer til både kolleger, leverandører og øvrige samarbejdspartnere. Du er god til at kommunikere mundtligt som skriftligt og på forskellige organisatoriske niveauer samt på tværs af faggrupper.

Vi lægger i vores team vægt på en vekselvirkning mellem selvstændighed og faglig sparring, og glæder os til at få dine friske ideer til, hvordan man også kan løse indkøbsopgaverne. Vi har nemlig en bred palet af opgaver indenfor indkøb, og der er derfor rig mulighed for at tilpasse opgaverne efter dine kompetencer, og hvad du ellers kan byde ind med.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af EU-udbud
 • Indgåelse af aftaler og udarbejdelse af kontrakter vedrørende varer- og tjenesteydelser
 • Rådgivning og sparring omkring konkurrenceudsættelser, processer, effektiviseringspotentialer m.fl.
 • Medvirke til at udarbejde og kvalitetssikre vores juridiske kontraktparadigmer, herunder nytænke rammeaftalekoncepter
 • Implementering og opfølgning på indgåede aftaler i samarbejde med kommunens virksomheder

Du vil blive en del af et stort tværkommunalt indkøbssamarbejde, herunder Vestegnens Indkøbs Forum, som vil blive et vigtigt netværk for dig.

Vi forventer, at du:
 • Er uddannet cand.jur/cand.merc.jur. eller har erfaring fra en lignende stilling
 • Har erfaring med indkøb, offentlige udbudsprocesser og kontraktindgåelse
 • Er god til at sætte juridisk viden og praksis i spil i et forretningsmæssigt perspektiv
 • Er en skarp forhandler og konfliktmægler
 • Kan kommunikere tydeligt og præcist
 • Er analytisk og metodisk stærk og trives i et fagligt udfordrende miljø

Som person er du imødekommende og tillidsvækkende. Du har let til smil, er god til at samarbejde og har lyst til at lære fra dig. Du er nysgerrig og nytænkende. Du er ansvarsbevidst, engageret og har drive.

Om os
Du bliver en del af Økonomi- og Digitaliseringscentret. Vi er et center, som består af Indkøb, Økonomistyring, Økonomiservice samt It- og Digitalisering. Vi er i alt 56 medarbejdere, fire ledere og en centerchef.

I indkøb er vi fire medarbejdere inkl. dig og en leder. Hos os er du sikker på at få nogle spændende og afvekslende arbejdsopgaver, hvor vi bidrager til hinandens udvikling både som kolleger og som mennesker. Vi har et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor tillid og fællesskab er vigtigt, og vi husker at fejre vores succeser. Udover, at vi har en høj grad af faglighed og professionalisme, har vi det også sjovt sammen og bidrager alle til det gode kollegaskab. Vi mener nemlig, at alle har krav på at gå glade hjem efter en arbejdsdag.

Yderligere oplysninger
Jobbet er på 37 timer om ugen med flekstid. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne om Ny Løn. Jobbet ønskes besat 1. oktober 2019 eller efter aftale.

Ansøgningsfristen er søndag den 11. august 2019
Vi holder løbende ansættelsessamtaler, dog med en endelig afklaring senest den 29. august 2019.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte indkøbschef Lars Dyreborg-Gunslev på 23998771. Du kan også læse mere om Høje-Taastrup Kommune på vores hjemmeside.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.