Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Instruktører til Aktionsstyrken

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

Aktionsstyrken sætter dagsordenen indenfor indsatsområdet. Det sætter høje krav til operatørernes ekspertise, kompetencer og uddannelse. Du bidrager som instruktør til operatørernes faglige niveau og Aktionsstyrkens fortsatte kapacitet til at opretholde et operativt og professionelt anti-terrorberedskab, når du sikrer og faciliterer de nødvendige uddannelses- og kursusaktiviter.

Tværfaglig instruktør i AKS
Du fungerer som tværfaglig instruktør i Aktionsstyrkens specialdeling, hvor du efter kompetencer og erfaring underviser i specialer som CQB, skydning, taktik, føreruddannelse, operationsplanlægning og mørkekamp. Som instruktør er dine primære opgaver:
• Undervise og gennemføre træningsaktiviteter for Aktionsstyrken og samarbejdspartnere
• Udarbejdelse af uddannelsesplaner, fagplaner og lektionsplaner
• Sagsbehandling og materialeanskaffelse indenfor relevante fagområder
• Løbende dialog med nationale og internationale samarbejdspartnere med henblik på erfaringsudveksling og udvikling indenfor for fagområderne

Aktionsstyrken opretholder et operativt anti-terrorberedskab, der medvirker til bekæmpelse af terrorisme og grov organiseret kriminalitet. Vi sikrer, at politiet har forsvarlige løsninger i vanskelige indsatsområder og -situationer. Det sætter høje krav til uddannelsesaktiviteterne og kræver, at du har en helhedsorienteret tilgang til dit instruktørvirke og tænker din undervisning ind i komplekse indsættelsesformer med mange forskellige kompetencer, specialer og enheder.

Derudover deltager du i Aktionsstyrkens tværfaglige projekter og udviklingsarbejde indenfor de fagområder, som matcher dine kompetencer og kvalifikationer.

Indsatstaktiske færdigheder, instruktørerfaring og kursusledelse
Du har relevant erfaring som instruktør indenfor lignende fagområder fra specialindsatsstyrker eksempelvis i forsvaret eller politiet. Din undervisning er kendetegnet ved en høj faglighed og et solidt kendskab til ammunition, våben og ballistik og ballistisk beskyttelse. Du sætter trænings- og uddannelsesaktiviteter ind i en taktisk ramme og opsætter relevante træningsscenarier og situationer, der afspejler det aktuelle trusselsbillede.

Du kan spejle dig selv i Aktionsstyrkens mål om konstant at blive bedre end vi er i forvejen og lære af fejl. Som person og instruktør har du den nødvendige gennemslagskraft til at undervise en specialenhed som Aktionsstyrken, hvor operatørerne er eksperter på deres område.

Ansættelsesforhold

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Arbejdstiden planlægges som udgangspunkt til almindelig daglig arbejdstid. Weekendarbejde, aftenarbejde eller natarbejde kan forekomme i forbindelse med planlagt uddannelse, rejseaktivitet eller pludseligt opståede opgaver.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad ad diskretion. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive givet.

Stillingen ønskes besat pr. 01.11.2019.

Kontakt

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 30683152 mellem 12 og 13 på hverdage. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 33.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold.

Politiets Efterretningstjeneste
Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerhed i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.