Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elev til lager / Salg

Vi søger en elev til vores IT-styrede reservedelslager

 

Vi kan tilbyde en spændende hverdag med afvekslende opgaver i et ungt team.

Arbejdet består  i ordreekspedition, varemodtagelse, påpladssætning af modtagne varer samt salg/vejledning af reservedele til vores mekanikere, kunder ved disken og i telefonen.

Vores forventninger til dig som elev, er at du har taget HG-eksamen, har rigtig god ordenssans og et godt humør, så vores kunder får en god oplevelse og et smil med på vejen.

Det er nødvendigt at du har kørekort, da der også vil være vareture m.m.

Er der yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 30214186 til Joan

Hvis ovenstående har fanget din interesse, hører vi gerne fra dig snarest muligt.

Ansøgningen afleveres personligt.

Tiltrædelse : Efter aftale

Frederikshavn Auto A/S

Barfredsvej 7-11

9900 Frederikshavn

Att: Joan Kristensen

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051196Phoenix-43f0b07a12019-07-01T00:00:00Elev til lager / Salg

Vi søger en elev til vores IT-styrede reservedelslager

 

Vi kan tilbyde en spændende hverdag med afvekslende opgaver i et ungt team.

Arbejdet består  i ordreekspedition, varemodtagelse, påpladssætning af modtagne varer samt salg/vejledning af reservedele til vores mekanikere, kunder ved disken og i telefonen.

Vores forventninger til dig som elev, er at du har taget HG-eksamen, har rigtig god ordenssans og et godt humør, så vores kunder får en god oplevelse og et smil med på vejen.

Det er nødvendigt at du har kørekort, da der også vil være vareture m.m.

Er der yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 30214186 til Joan

Hvis ovenstående har fanget din interesse, hører vi gerne fra dig snarest muligt.

Ansøgningen afleveres personligt.

Tiltrædelse : Efter aftale

Frederikshavn Auto A/S

Barfredsvej 7-11

9900 Frederikshavn

Att: Joan Kristensen

 

 

2019-07-17T16:51:24.950 Vi søger en elev til vores IT-styrede reservedelslager Vi kan tilbyde en spændende hverdag med afvekslende opgaver i et ungt team. Arbejdet består i ordreekspedition, varemodtagelse, påpladssætning af modtagne varer samt salg vejledning af reservedele til vores mekanikere, kunder ved disken og i telefonen. Vores forventninger til dig som elev, er at du har taget HG-eksamen, har rigtig god ordenssans og et godt humør, så vores kunder får en god oplevelse og et smil med på vejen. Det er nødvendigt at du har kørekort, da der også vil være vareture m.m. Er der yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 30214186 til Joan Hvis ovenstående har fanget din interesse, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Ansøgningen afleveres personligt. Tiltrædelse : Efter aftale Frederikshavn Auto A S Barfredsvej 7-11 9900 Frederikshavn Att: Joan Kristensen11jobnet43f0b07a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-05T00:00:0000000EuropaDanmarkJyllandNordjyllandHjørringEuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3554542FREDERIKSHAVN AUTO A/S11Barfredsvej 99900FrederikshavnDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent785005JobNet5011020501102010027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=43f0b07ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=43f0b07ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=43f0b07a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=43f0b07a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/2.jpgMed et job indenfor Industri får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12007991Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri362154406noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330072436MekanikerRobot Mekaniker, smed eller anden med kendskab til reparation af personbiler søges hurtigst muligt. Uddannelse ikke en betingelse, bare hænderne er skruet rigtigt sammen. Kørekort til personbil en betingelse. Kontakt Steffen Johansen på 41681863.

Mekaniker, smed eller anden med kendskab til reparation af personbiler søges hurtigst muligt.

Uddannelse ikke en betingelse, bare hænderne er skruet rigtigt sammen.

Kørekort til personbil en betingelse.

Kontakt Steffen Johansen på 41681863.

Johansens autoserviceFrederikshavn2019-08-14T00:00:002019-10-07T00:00:00
330060394QuineQuintax ApS søger Elektronikmekaniker / mekaniker til serviceværkstedRobot Har du hænderne skruet rigtig på? Og vil det motivere dig at sikre reperation af diverse produkter og maskiner? Vi søger lige nu en elektromekaniker med et løsningsorienteret mind-set, som trives med teamwork og kontakt med kunder. Primære arbejdsopgaver: Reparation af diverse produkter (maskiner fra byggemarkeder) Fejlfinding og udbedring af fejl på maskiner Besvarelse af opkald via telefon og mail fra kunder Faglige kvalifikationer: Faglært elektromekaniker og eller mekaniker Relevant erfaring med elektromekanisk arbejde, service og vedligeholdelse vil være et plus Kendskab til IT og mail-systemer Personlige kvalifikationerSom person, er det vigtigt at du er kendetegnet ved at have følgende kompetencer: Uadvendt og kundeorienteret Mødestabil God til at samarbejde - en udpræget teamplayer Positivt indstillet Serviceminded Ansvarstagende Kvalitetsbevidst Struktureret Vi tilbyder dig: Et job med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø Et job i en spændende og solid virksomhed Løn efter kvalifikationer Ansøgningsproces: Ansøgninger læses løbende og start vil være hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du hænderne skruet rigtig på? Og vil det motivere dig at sikre reperation af diverse produkter og maskiner? Vi søger lige nu en elektromekaniker med et løsningsorienteret mind-set, som trives med teamwork og kontakt med kunder. 

 

Primære arbejdsopgaver:

 • Reparation af diverse produkter (maskiner fra byggemarkeder)
 • Fejlfinding og udbedring af fejl på maskiner   
 • Besvarelse af opkald via telefon og mail fra kunder

Faglige kvalifikationer:

 • Faglært elektromekaniker og/eller mekaniker
 • Relevant erfaring med elektromekanisk arbejde, service og vedligeholdelse vil være et plus
 • Kendskab til IT og mail-systemer

Personlige kvalifikationer
Som person, er det vigtigt at du er kendetegnet ved at have følgende kompetencer: 

 • Uadvendt og kundeorienteret
 • Mødestabil
 • God til at samarbejde - en udpræget teamplayer
 • Positivt indstillet
 • Serviceminded  
 • Ansvarstagende 
 • Kvalitetsbevidst  
 • Struktureret

Vi tilbyder dig:

 • Et job med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø  
 • Et job i en spændende og solid virksomhed  
 • Løn efter kvalifikationer

Ansøgningsproces:

Ansøgninger læses løbende og start vil være hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

QuineQuintax ApSAalborg Øst2019-07-16T00:00:002019-09-05T00:00:00
330053960N.O. Jensen A/S i Aalborg søger mekaniker/pladesmed/karrosseriteknikerRobot Vi har rivende travlt, og søger derfor en dedikeret mekaniker pladesmed karrosseritekniker til at indgå i teamet af professionelle og dygtige medarbejdere i vores skadecenter. Vi forventer at du er uddannet mekaniker eller har kendskab til arbejdet som pladesmed karrosseritekniker at du har kendskab til Forsi at du kan håndtere store skadesager og eller har erfaring med monteringsopgaver på et autoværksted. at du er teknisk velfunderet, ansvarsbevidst og har sans for kvalitetsarbejde at du er selvkørende og kan bevare overblikket i hektiske situationer Mærkekendskab til Mazda, Suzuki og Hyundai er en fordel, men ikke et krav. Vi tilbyder et fagligt udfordrende job, hvor ingen dage er ens en arbejdsplads med moderne faciliteter og udstyr et selvstændigt job, hvor du får stor indflydelse på din egen hverdag et sundt arbejdsmiljø i et velfungerende team Det er et krav at du har gyldigt kørekort. Ansøgning Ønsker du yderligere information omkring stillingen, kontakt da direktør, Heine R. Hansen på telefon 7262 4403. Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 20. august 2019 til direktør, Heine R. Hansen via knappen Send ansøgning N.O. Jensen A S er et af nordjyllands største bilhuse, hvor vi forhandler Mazda, Suzuki og Hyundai. Vi beskæftiger pt. ca. 60 medarbejdere i huset, hvor vi har en stor, flot salgsudstilling, pladeværksted, mekanisk- og salgsværksted, lager- og reservedelsafdeling, klargøring og administration. Gennem 80 år har vi holdt nordjyderne godt kørende - og det er naturligvis en historik vi er stolt af. Tillid, tryghed og troværdighed er kernen i vores tilgang til kunderne. Samtidig er kvaliteten i vores arbejde og vores høje niveau af service blot nogle af de elementer, som er topprioriteret hos osSe mere på vores ansøgersite: https: no-jensen.brandero.com

Vi har rivende travlt, og søger derfor en dedikeret mekaniker/pladesmed/karrosseritekniker til at indgå i teamet af professionelle og dygtige medarbejdere i vores skadecenter. 

Vi forventer

 • at du er uddannet mekaniker eller har kendskab til arbejdet som pladesmed/karrosseritekniker
 • at du har kendskab til Forsi
 • at du kan håndtere store skadesager og/eller har erfaring med monteringsopgaver på et autoværksted.
 • at du er teknisk velfunderet, ansvarsbevidst og har sans for kvalitetsarbejde
 • at du er selvkørende og kan bevare overblikket i hektiske situationer

Mærkekendskab til Mazda, Suzuki og Hyundai er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder

 • et fagligt udfordrende job, hvor ingen dage er ens
 • en arbejdsplads med moderne faciliteter og udstyr
 • et selvstændigt job, hvor du får stor indflydelse på din egen hverdag
 • et sundt arbejdsmiljø i et velfungerende team

Det er et krav at du har gyldigt kørekort.

Ansøgning
Ønsker du yderligere information omkring stillingen, kontakt da direktør, Heine R. Hansen på telefon 7262 4403. Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt.

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 20. august 2019 til direktør, Heine R. Hansen via knappen "Send ansøgning"

N.O. Jensen A/S er et af nordjyllands største bilhuse, hvor vi forhandler Mazda, Suzuki og Hyundai. Vi beskæftiger pt. ca. 60 medarbejdere i huset, hvor vi har en stor, flot salgsudstilling, pladeværksted, mekanisk- og salgsværksted, lager- og reservedelsafdeling, klargøring og administration.

Gennem 80 år har vi holdt nordjyderne godt kørende - og det er naturligvis en historik vi er stolt af. Tillid, tryghed og troværdighed er kernen i vores tilgang til kunderne. Samtidig er kvaliteten i vores arbejde og vores høje niveau af service blot nogle af de elementer, som er topprioriteret hos os

Se mere på vores ansøgersite: https://no-jensen.brandero.com

N. O. JENSEN A/SAalborg2019-07-04T00:00:002019-08-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Mekaniker

Johansens autoservice

Frederikshavn
Mekaniker, smed eller anden med kendskab til reparation af personbiler søges hurtigst muligt. Uddannelse ikke en betingelse, bare hænderne er skruet rigtigt sammen. Kørekort til personbil en betingelse. Kontakt Steffen Johansen på 41681863.
Indrykket:14. august 2019
Udløbsdato:7. oktober 2019

QuineQuintax ApS søger Elektronikmekaniker / mekaniker til serviceværksted

QuineQuintax ApS

Aalborg Øst
Har du hænderne skruet rigtig på? Og vil det motivere dig at sikre reperation af diverse produkter og maskiner? Vi søger lige nu en elektromekaniker med et løsningsorienteret mind-set, som trives med teamwork og kontakt med kunder. Primære arbejdsop...
Indrykket:16. juli 2019
Udløbsdato:5. september 2019

N.O. Jensen A/S i Aalborg søger mekaniker/pladesmed/karrosseritekniker

N. O. JENSEN A/S

Aalborg
Vi har rivende travlt, og søger derfor en dedikeret mekaniker pladesmed karrosseritekniker til at indgå i teamet af professionelle og dygtige medarbejdere i vores skadecenter. Vi forventer at du er uddannet mekaniker eller har kendskab til arbejdet ...
Indrykket:4. juli 2019
Udløbsdato:20. august 2019