Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ventilationsmontør

Vi laver alt indenfor ventilationsmontage, store som små opgaver, alt fra parcelhuse, lejlighedskomplekser til hospitaler og indkøbscentre og har nu brug for flere montører.

Vi søger en makker til en af vores faste ventilationsmontører. Det er et krav, at du har minimum 5 års erfaring som ventilationsmontør for at komme i betragtning til stillingen, da det kræver at du kan arbejde meget selvstændigt. Er du derudover pligtopfyldende og mødestabil, hører vi gerne fra dig. Jobbet kræver, at man har kørekort.

Arbejdet ligger primært i dagtimerne mandag til fredag i tidsrummet 06.00-17.00. Der kan dog forekomme opgaver udenfor dette tidsrum. Løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer, vi har overenskomst med Tekniq.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051231Phoenix-aec7234912019-06-30T00:00:00Ventilationsmontør

Vi laver alt indenfor ventilationsmontage, store som små opgaver, alt fra parcelhuse, lejlighedskomplekser til hospitaler og indkøbscentre og har nu brug for flere montører.

Vi søger en makker til en af vores faste ventilationsmontører. Det er et krav, at du har minimum 5 års erfaring som ventilationsmontør for at komme i betragtning til stillingen, da det kræver at du kan arbejde meget selvstændigt. Er du derudover pligtopfyldende og mødestabil, hører vi gerne fra dig. Jobbet kræver, at man har kørekort.

Arbejdet ligger primært i dagtimerne mandag til fredag i tidsrummet 06.00-17.00. Der kan dog forekomme opgaver udenfor dette tidsrum. Løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer, vi har overenskomst med Tekniq.

2019-08-23T00:51:37.257 Vi laver alt indenfor ventilationsmontage, store som små opgaver, alt fra parcelhuse, lejlighedskomplekser til hospitaler og indkøbscentre og har nu brug for flere montører. Vi søger en makker til en af vores faste ventilationsmontører. Det er et krav, at du har minimum 5 års erfaring som ventilationsmontør for at komme i betragtning til stillingen, da det kræver at du kan arbejde meget selvstændigt. Er du derudover pligtopfyldende og mødestabil, hører vi gerne fra dig. Jobbet kræver, at man har kørekort. Arbejdet ligger primært i dagtimerne mandag til fredag i tidsrummet 06.00-17.00. Der kan dog forekomme opgaver udenfor dette tidsrum. Løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer, vi har overenskomst med Tekniq.11jobnetaec72349100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-22T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønNæstved3554577Zahle Ventilation11Skydebanevej 94700NæstvedDKDanmark0info@zahleventilation.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent784663JobNet5010854501085410027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=aec72349https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=aec72349https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=aec72349&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=aec72349&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonVentilationsmontør1Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg362154441info@zahleventilation.dkinfo@zahleventilation.dkDanmarkDanmark330163007VVS-MontørRobot ØNSKER DU en hverdag med udfordringer ? en hverdag med mange forskellige projekter ? en hverdag med frihed under ansvar ?I øjeblikket består Søren s VVS af undertegnet Søren Nissen og en 1,5 års vvs-lærling, men de har svært ved at kunne nå det hele alene. Derfor kunne de godt bruge en uddannet vvs-montør , som har lyst til at lære fra sig og indgå i vores daglige team.Virksomheden arbejder mest lokalt (Sydsjælland) dog kan enkelte projekter i hovedstaden forekomme. Det er mest spjældarbejde du kommer til at lave, ganske lidt nybyggeri.Virksomheden håber også at du kan vil tage del i vagtordning da jeg pt. er alene om dette. (Ikke et krav) Virksomheden kan tilbyde:- Løn efter kvalifikation - Ny firmabil inkl mobil Ipad - Frihed under ansvarVirksomheden forventer:- Mødestabil - Faglig stolthed - Høflighed forståelse over for kunder- Læse Forstå tegninger - Tale og skrive Dansk Hvis dette kunne have din interesse så smid mig en mail. vvs@servicesoren.dk ellers ring på 30626354. Hilsen Søren Nissen

ØNSKER DU
— en hverdag med udfordringer ?
— en hverdag med mange forskellige projekter ?
— en hverdag med frihed under ansvar ?

I øjeblikket består Søren’s VVS af undertegnet Søren Nissen og en 1,5 års vvs-lærling, men de har svært ved at kunne nå det hele alene.


Derfor kunne de godt bruge en uddannet vvs-montør , som har lyst til at lære fra sig og indgå i vores daglige team.

Virksomheden arbejder mest lokalt (Sydsjælland) dog kan enkelte projekter i hovedstaden forekomme. Det er mest spjældarbejde du kommer til at lave, ganske lidt nybyggeri.

Virksomheden håber også at du kan/vil tage del i vagtordning da jeg pt. er alene om dette. (Ikke et krav)

Virksomheden kan tilbyde:
- Løn efter kvalifikation
- Ny firmabil inkl mobil/Ipad
- Frihed under ansvar

Virksomheden forventer:
- Mødestabil
- Faglig stolthed
- Høflighed/ forståelse over for kunder
- Læse/ Forstå tegninger
- Tale og skrive Dansk

Hvis dette kunne have din interesse så smid mig en mail.

vvs@servicesoren.dk ellers ring på 30626354.

Hilsen

Søren Nissen

Søren's VVS ApSPræstø2020-01-23T00:00:002020-03-17T00:00:00
330164714VVS-montører søgesProfile STRUBE VVS A S søger dygtige og alsidige VVS-montører, der kan ha°ndtere og udføre almindelige service- og renoveringsopgaver samt forsikringssager. Du kommer til at indga° i et team af rutinerede kollegaer i et mellemstort firma, hvor omgangstonen er god og ligetil. Vi forventer, at du har erfaring fra lignende stilling og har du kendskab til naturgas og fjernvarme er det et plus, men ikke et krav. Du er omstillingsparat, og kan arbejde selvstændigt. Du udviser god service, og er høflig over for vores kunder. Du har kørekort! Vi tilbyder dig en udfordrende hverdag i et job med spændende opgaver og gode kollegaer. Vi bruger elektronisk styring til arbejdsopgaver, registrering af timer og materialer. Bil og telefon stilles til ra°dighed. Ansøgning sendes via knappen Send ansøgning . Hvis du har spørgsma°l til ovensta°ende, er du velkommen til at kontakte Jesper Strube pa° mail jesper@strube-vvs.dk eller pa° tlf. 4659 5252. Vi ser frem til at hører fra dig! STRUBE VVS A S Akacievej 2C 2640 Hedehusene 4659 5252 Se mere på vores ansøgersite: https: strube-vvs.ofir.com
STRUBE VVS A/S søger dygtige og alsidige VVS-montører, der kan ha°ndtere og udføre almindelige service- og renoveringsopgaver samt forsikringssager.

Du kommer til at indga° i et team af rutinerede kollegaer i et mellemstort firma, hvor omgangstonen er god og ligetil.

Vi forventer, at du har erfaring fra lignende stilling og har du kendskab til naturgas og fjernvarme er det et plus, men ikke et krav.

Du er omstillingsparat, og kan arbejde selvstændigt. Du udviser god service, og er høflig over for vores kunder. Du har kørekort!

Vi tilbyder dig en udfordrende hverdag i et job med spændende opgaver og gode kollegaer.

Vi bruger elektronisk styring til arbejdsopgaver, registrering af timer og materialer.

Bil og telefon stilles til ra°dighed.

Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning".

Hvis du har spørgsma°l til ovensta°ende, er du velkommen til at kontakte Jesper Strube pa° mail jesper@strube-vvs.dk eller pa° tlf. 4659 5252.

Vi ser frem til at hører fra dig!


STRUBE VVS A/S
Akacievej 2C
2640 Hedehusene
4659 5252Se mere på vores ansøgersite: https://strube-vvs.ofir.com

ORS/Small/de08d305_logo.pngStrube VVS A/SHedehusene2020-01-27T00:00:002020-02-28T00:00:00
330166633Bliv en del af fremtidens VVS-konceptRobot Har du lyst til at blive en del af et nytænkende og innovativt koncept, hvor booking af en håndværker foregår online? Så er det NU, du skal rykke! VVSPlus er vores sektion til den private forbruger og her foregår hele kunderejsen online. Vi søger nu servicemindede VVS-montører til vores afdelinger i Amager, Brøndby og Køge, som er friske på at blive en del af fremtidens VVS-koncept. Da vi hos VVSPlus lever af tilfredse kunder, er det altafgørende, at du har lyst til at give vores kunder den bedste oplevelse hver eneste dag. Du skal derfor være fagligt dygtigt, have et naturligt servicegen og have lyst til at give vores kunder det lille ekstra . Ingen dage er ens Som montør hos VVSPlus vil dine dage aldrig være ens. Derfor skal du være klar på at møde nye udfordringer hver eneste dag. Desuden skal du kunne arbejde selvstændigt og fejlfinde på egen hånd, ligesom du også skal være løsningsorienteret og imødekommende. Som VVS-montør hos VVSPlus vil du have et stærkt team i ryggen, som altid er klar til at hjælpe dig, hvis der opstår spørgsmål, når du er ude på en opgave. Så selvom du er ude hos kunderne, vil du altid have dine kollegaer tæt på. Som montør hos VVSPlus forventer vi, at du er: Serviceminded helt ud til fingerspidserne Mødestabil og pligtopfyldende Fagligt stærk med min. 2 års erfaring med serviceopgaver Løsningsorienteret (se mulighederne frem for begrænsninger) Vant til at arbejde i et hurtigt tempo Den kollega som vi lige præcis mangler i vores team Vi kan tilbyde dig: En arbejdsplads, hvor vi passer godt på hinanden En masse gode kollegaer En hverdag, hvor du møder en masse spændende udfordringer hver eneste dag Mulighed for bonusordning At blive en del af en nytænkende virksomhed, hvor du kan være med at sætte nye standarder Løbende opdatering fra leverandørerne om branchens tendenser Løbende kurser både internt eksternt Frugt- og vandordning Vi venter gerne på dig Er du den, vi mangler i vores VVSPlus team? Er du klar på at give vores kunder branchens måske bedste service? Så er du vores nye servicemontør. Skynd dig at ringe til os på 70 12 20 20 eller send en mail til hej@vvsplus.dk eller ring direkte til vores serviceledere: Køge: Max Nissov 20 29 24 04 Brøndby: Nicolaj Bodholdt 30 84 29 41

Har du lyst til at blive en del af et nytænkende og innovativt koncept, hvor booking af en håndværker foregår online? Så er det NU, du skal rykke!

VVSPlus er vores sektion til den private forbruger – og her foregår hele kunderejsen online. Vi søger nu servicemindede VVS-montører til vores afdelinger i Amager, Brøndby og Køge, som er friske på at blive en del af fremtidens VVS-koncept.

Da vi hos VVSPlus lever af tilfredse kunder, er det altafgørende, at du har lyst til at give vores kunder den bedste oplevelse hver eneste dag. Du skal derfor være fagligt dygtigt, have et naturligt servicegen og have lyst til at give vores kunder ’det lille ekstra’.

Ingen dage er ens Som montør hos VVSPlus vil dine dage aldrig være ens. Derfor skal du være klar på at møde nye udfordringer hver eneste dag. Desuden skal du kunne arbejde selvstændigt og fejlfinde på egen hånd, ligesom du også skal være løsningsorienteret og imødekommende.

Som VVS-montør hos VVSPlus vil du have et stærkt team i ryggen, som altid er klar til at hjælpe dig, hvis der opstår spørgsmål, når du er ude på en opgave. Så selvom du er ude hos kunderne, vil du altid have dine kollegaer tæt på.

Som montør hos VVSPlus forventer vi, at du er: – Serviceminded helt ud til fingerspidserne – Mødestabil og pligtopfyldende – Fagligt stærk – med min. 2 års erfaring med serviceopgaver – Løsningsorienteret (se mulighederne frem for begrænsninger) – Vant til at arbejde i et hurtigt tempo – Den kollega som vi lige præcis mangler i vores team

Vi kan tilbyde dig: – En arbejdsplads, hvor vi passer godt på hinanden – En masse gode kollegaer – En hverdag, hvor du møder en masse spændende udfordringer hver eneste dag – Mulighed for bonusordning – At blive en del af en nytænkende virksomhed, hvor du kan være med at sætte nye standarder – Løbende opdatering fra leverandørerne om branchens tendenser – Løbende kurser både internt/eksternt – Frugt- og vandordning

Vi venter gerne på dig Er du den, vi mangler i vores VVSPlus team? Er du klar på at give vores kunder branchens måske bedste service? Så er du vores nye servicemontør.

 

Skynd dig at ringe til os på 70 12 20 20 eller send en mail til hej@vvsplus.dk eller ring direkte til vores serviceledere:

Køge: Max Nissov – 20 29 24 04

Brøndby: Nicolaj Bodholdt – 30 84 29 41 

Finn L. & Davidsen A/SKøge2020-01-29T00:00:002020-03-14T00:00:00
330166632Evo-teknikker søges! (VVS-montør)Robot Hos Evotek er vi specialister i energibesparelse med over 40 års erfaring. Vi har en baggrund som fullservice VVS-virksomhed og er vant til, at hjælpe kunder med kvalitetsløsninger både indenfor energirådgivning og VVS-området. Vi tilbyder blandt andet vores kunder: Energi gennemgang af boliger, bygninger og virksomheder Byt til nyt service Driftsovervågning af kedel-, gas- og CTS-anlæg Kunderådgivning og support, på bla. badeværelser, gulvvarme VVS-opgaver bl.a. indenfor badeværelser, gulvvarme, blødgøringsanlæg, tekniske installationer Vi tænker at du skal have følgende kvalifikationer: Du selvhjulpen og erfaren VVS-montør med kørekort og alm. IT forståelse Du skal være nysgerrig og løsningsorienteret (for vi bliver betegnet som orakler) Må meget gerne have en sjov fritidsinteresse Du har humor og smil på læben og det rigtige mindset Frihed under ansvar Vi kan tilbyde: En flad ledelse hvor vi løfter i flok Nærhed og tilgængelighed Løn efter kvalifikationer Sundhedsforsikring Bil til rådighed i arbejdstiden samt efter aftale Fuldtidsjob Nødvendig faguddannelse Dit primære arbejdsområde vil være fejlfinding, opdatering og renovering af rørinstallationer samt vedligeholdelse heraf. Gennemgang og kontrol af brugsvandsanlæg samt Service kontrol på TBS. Tiltrædelse: efter aftale Vi afholder løbende samtaler. Ansøgning sendes til: Energivejleder og VVS-installatør Flemming K. Olesen på mail: fko@evotek.dk eller kontakt Flemming på tlf. nr.: 2966 2945

Hos Evotek er vi specialister i energibesparelse med over 40 års erfaring. Vi har en baggrund som fullservice VVS-virksomhed og er vant til, at hjælpe kunder med kvalitetsløsninger – både indenfor energirådgivning og VVS-området.

 

Vi tilbyder blandt andet vores kunder:

 • Energi gennemgang af boliger, bygninger og virksomheder
 • ‘Byt til nyt’ service
 • Driftsovervågning af kedel-, gas- og CTS-anlæg
 • Kunderådgivning og support, på bla. badeværelser, gulvvarme
 • VVS-opgaver bl.a. indenfor badeværelser, gulvvarme, blødgøringsanlæg, tekniske installationer

 

Vi tænker at du skal have følgende kvalifikationer:

 • Du selvhjulpen og erfaren VVS-montør med kørekort og alm. IT forståelse
 • Du skal være nysgerrig og løsningsorienteret (for vi bliver betegnet som orakler)
 • Må meget gerne have en sjov fritidsinteresse
 • Du har humor og smil på læben og det ”rigtige mindset”
 • ”Frihed under ansvar”

Vi kan tilbyde:

 • En flad ledelse – hvor vi løfter i flok
 • Nærhed og tilgængelighed
 • Løn efter kvalifikationer
 • Sundhedsforsikring
 • Bil til rådighed i arbejdstiden samt efter aftale
 • Fuldtidsjob
 • Nødvendig faguddannelse

 

 

Dit primære arbejdsområde vil være fejlfinding, opdatering og renovering af rørinstallationer samt vedligeholdelse heraf. Gennemgang og kontrol af brugsvandsanlæg samt Service kontrol på TBS.

Tiltrædelse: efter aftale

Vi afholder løbende samtaler.

Ansøgning sendes til: Energivejleder og VVS-installatør Flemming K. Olesen på mail: fko@evotek.dk eller kontakt Flemming på tlf. nr.: 2966 2945

 

Evotek ApSKøge2020-01-29T00:00:002020-03-23T00:00:00
330160915ODIN HOLM søger VVS montør - VVS energimontørRobot VVS montør eller VVS energimontør med kendskab til automatik og fjernvarmeinstallerationer søges til fast arbejde. Vi søger en VVS medarbejder primært til lækagesporing, fejlsøgning på rørskader, samt service opgaver på vand, varme og automatik installationer. Tiltrædelse snarest. Skriftlig ansøgning sendes til odinholm@odinholm.dk

VVS montør eller VVS energimontør med kendskab til automatik og fjernvarmeinstallerationer søges til fast arbejde.

Vi søger en VVS medarbejder primært til lækagesporing, fejlsøgning på rørskader, samt service opgaver på vand, varme og automatik installationer.

Tiltrædelse snarest.

Skriftlig ansøgning sendes til odinholm@odinholm.dk

ODIN HOLM VVS APSNykøbing F2020-01-21T00:00:002020-02-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

VVS-Montør

Søren's VVS ApS

Præstø
ØNSKER DU en hverdag med udfordringer ? en hverdag med mange forskellige projekter ? en hverdag med frihed under ansvar ?I øjeblikket består Søren s VVS af undertegnet Søren Nissen og en 1,5 års vvs-lærling, men de har svært ved at kunne nå det hele...
Indrykket:23. januar 2020

VVS-montører søges

Strube VVS A/S

Hedehusene
STRUBE VVS A S søger dygtige og alsidige VVS-montører, der kan ha°ndtere og udføre almindelige service- og renoveringsopgaver samt forsikringssager. Du kommer til at indga° i et team af rutinerede kollegaer i et mellemstort firma, hvor omgangstonen ...
Indrykket:27. januar 2020

Bliv en del af fremtidens VVS-koncept

Finn L. & Davidsen A/S

Køge
Har du lyst til at blive en del af et nytænkende og innovativt koncept, hvor booking af en håndværker foregår online? Så er det NU, du skal rykke! VVSPlus er vores sektion til den private forbruger og her foregår hele kunderejsen online. Vi søger nu...
Indrykket:29. januar 2020

Evo-teknikker søges! (VVS-montør)

Evotek ApS

Køge
Hos Evotek er vi specialister i energibesparelse med over 40 års erfaring. Vi har en baggrund som fullservice VVS-virksomhed og er vant til, at hjælpe kunder med kvalitetsløsninger både indenfor energirådgivning og VVS-området. Vi tilbyder blandt an...
Indrykket:29. januar 2020

ODIN HOLM søger VVS montør - VVS energimontør

ODIN HOLM VVS APS

Nykøbing F
VVS montør eller VVS energimontør med kendskab til automatik og fjernvarmeinstallerationer søges til fast arbejde. Vi søger en VVS medarbejder primært til lækagesporing, fejlsøgning på rørskader, samt service opgaver på vand, varme og automatik inst...
Indrykket:21. januar 2020