Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Shell Raffinaderiet søger dygtige raffinaderiteknikere.

Er du en dygtig smed, elektriker, procesoperatør eller lign., og vil du lære, hvordan man omdanner olien fra Nordsøen til benzin, diesel og mange andre produkter.


Arbejdet som raffinaderitekniker er alsidigt, inspirerende og fagligt utroligt udfordrende. De første fem til seks år af din ansættelse vil du gennemgå et intensivt ”on-the-job” træningsforløb. Herefter er du fuldbefaren raffinaderi-/produktionsteknikker.


Jobbet som tekniker på et raffinaderi omfatter også uddannelse til brandmand, da du kommer til at indgå som brandvagt på raffinaderiets egen brandstation under dine vagter.


Som raffinaderitekniker bliver du en del af et fast skiftehold i vores proces- og ”blending - anlæg” og på råolieterminalen på Fredericia Havn. Dit skiftehold består af 18 teknikere og to driftsmestre. Skiftet foregår i rullende 8-timers vagter, hvor alle skifteholdets medlemmer indgår i dag-, aften-, natte- og weekendvagter.


Du bliver også en del af en virksomhed med ca. 250 kolleger, der alle har vidt forskellig baggrund, så vi lægger stor vægt på tolerance, samarbejde og respekt, da vi er sikre på, at mangfoldighed er en styrke for vores arbejdsplads.


Arbejdet er overenskomstreguleret. Der er endvidere mulighed for at blive medlem af raffinaderiteknikernes vagtordning.

Vi søger en dygtig håndværker, der er: 

  • M/K (vi har både mandlige og kvindelige teknikere)
  • Interesseret i et alsidigt og udfordrende job i energibranchen
  • Uddannet (svendebrev) inden for el, jern & metal eller som procesoperatør
  • Erfaren inden for proceskontrol, petrokemisk industri eller offshore branchen vil være en fordel
  • Indstillet på at tage ansvar for egen udvikling, både personligt og fagligt
  • I god form og ikke lider af højdeskræk eller klaustrofobi
  • Fokuseret på sikkerhed i det daglige arbejde
  • Omhyggelig og omgængelig

Du bedes sende din ansøgning, CV og svendebrev/eksamenspapirer til: Personaleafdelingen, Shell Raffinaderiet, Egeskovvej 265, 7000 Fredericia eller på e-mail til: personale-dk@shell.com, mrk. ”Raffinaderitekniker”.

Ansøgningsfristen er 6. august 2019

Om raffinaderiet:

Shell Raffinaderiet i Fredericia betjener al modtagelse og lagring af råolien fra Nordsøen. En 320 km lang rørledning fører årligt ca. 15 mio. tons råolie fra Nordsøen til råolieterminalen i umiddelbart tilknytning til Raffinaderiet. Heraf går ca. 3,4 mio tons videre til Raffinaderiet, mens resten udskibes til andre raffinaderier.

Lidt over halvdelen af de færdige olieprodukter udskiber Shell via havneterminalen, mens resten køres med tankbiler til Fyn og det meste af Jylland. Udover fossile brændstoffer er levering af overskudsvarme til fjernvarmeanlæg også en del af virksomhedens forretningsgrundlag.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.