Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fag/teamkoordinator for IT Platform i Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

Vil du arbejde som fag/team koordinator og understøttet operative IT løsninger i landets nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste? Vil du være medlem af et dynamisk team, hvor dit arbejde vil få afgørende betydning for PET’s forretningskritiske IT løsninger? Er du tilmed drevet af at gøre en forskel i samfundet, så er stillingen som fag/team koordinator i IT Platform og Software sektionen måske noget for dig.

Om jobbet
PET´s IT center søger en fag/team koordinator til sektionen Platform og Software. Teamet har ansvaret for de grundlæggende IT Platforme, der understøtter den daglige arbejdsgang i PET og som er en forudsætning for diverse administrative, operative, koordinerende og efterretningsmæssige værktøjer. I dette team ligger ansvaret for at sikre stabil drift, god ydeevne og udvikle og implementere højteknologiske software løsninger af forskellig karakter for alle dele af PET.

Jobbet består i, med fagligt afsæt, at sikre den daglige koordinering i teamet, med brugere og leverandøre i og uden for PET. Du har overblikket over opgaverne, optimere driftbarheden af IT systemer og styrer, helt eller delvist, enkelte udviklingsprojekter. Du vil have ansvaret for at drive problem management i sektionen og herigennem at sikre at relevante specialister tilknyttes problemløsning samt opfølgning på løsningsdokumentation og læring. Det er derfor afgørende, at du har de rette kompetencer og personlige drive, særligt inden for områderne; IT platforme, IT sikkerhed, servere, operativ systemer, rolle/rettighed og generel system og teknologiforståelse, således at du kan sparre med specialisterne i teamet og skabe fælles retning og forståelse. Du skal således have indblik i disse områder, men du anvender teamets specialister med fagkompetencer til at udfører det praktiske arbejde.
Du har et overblik over sektionens incident-pipeline, deltager i optimering af incidentsprocessen og hjælper sektionslederen med rapporter og statistik.
Du forestår indkøb og administration af løbende serviceaftaler og licenser, samt sikrer opfølgning på det tilhørende budget for teamet i samarbejde med sektionslederen. Det betyder, at du har lyst til at arbejde med økonomistyring på teamniveau og indkøb i det offentlige.
Du sikrer det faglige niveau og kompetenceudvikling for medarbejderne i teamet, hvilket betyder, at du indgår i samarbejde med en lang række samarbejdspartnere både internt og eksternt i organisationen, hvilket kræver et godt helhedssyn.
Du refererer til sektionslederen i IT Platform og Software, som har det personalemæssige ansvar for medarbejderne i teamet. Du har i det daglige et tæt samarbejde med sektionslederen og de øvrige fag og teamkoordinatorer i centeret.

Vi forventer
Vi forventer at du har en har en relevant Bachelor/Master uddannelse eller erfaring, som modsvarer dette og at du samtidig har bred erfaring med platform og forretningskritisk IT-infrastruktur.
• Flere års erfaring med drift af store IT systemer, herunder sikring af HA og performance
• Bred erfaring og forståelse af understøttende forretningskritisk IT-infrastruktur, såsom virtuel infrastruktur, SAN, backup og netværk
• Erfaring i at koordinere komplekse opgaver, på tværs af flere specialister / platforme
• Erfaring i problem management
• Det er en forudsætning, at du ud over dansk også behersker engelsk i skrift og tale.
• Kendskab og forståelse af software og infrastruktur release cykles
• Kendskab med change management processer og værktøjer
• Kendskab og forståelse af ITIL og Agile teknikker vil være en fordel
• Kendskab til og certificering i ISO27000 serien vil være en fordel

Som person er du god til at arbejde med mennesker og har gode sociale færdigheder. Du arbejder analytisk og struktureret og formår at bevare overblikket i pressede situationer. Der vil til tider være mange åbne opgaver med løbende ændringer i prioriteringen, grundet PET’s hverdag. Du har en høj skriftlighed og bidrager med proaktivt at forbedre processer, som understøtter operationel IT drift. Du har et godt kendskab til praktisk IT sikkerhed, er god til at gennemskue komplekse løsninger og deres indbyrdes afhængigheder og formår at abstrahere fra en bevist vag IT landskabsbeskrivelse i et jobopslag. Du har mod på, og interesse i at lære nyt og udvikle dig både fagligt og personligt.
Du behøver ikke have ledererfaring, men du skal have lysten og modet til at stå i spidsen for et mellemstort dynamisk team, som består af mange forskellige fagligheder.
Det er afgørende, at du generelt har stærke IT-kompetencer og kan sparre med et bredt team af specialister på mange områder og deltage i den faglige udvikling af alle medarbejderne i teamet.

Vi tilbyder
Du får et spændende arbejde i en helt unik sektion, med ansvar for understøttelse af PET’s forretningskritiske IT landskab. Dertil er der en direkte og uformel omgangstone kombineret med en god portion humor, og stor indflydelse på egen arbejdsdag. Vi er en dynamisk arbejdsplads med en operativ virkelighed, hvor tingene til tider går stærkt. Du vil komme til at arbejde med dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde.
Det er et udfordrende job, men vi hjælper og støtter så din position bliver en succes. Du vil blive uddannet i systemer, støttet med faglig viden, sidemandsoplæring og undervisning af kolleger, ledere, IT udvikling og arkitekter.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Du skal også være indstillet på, at understøttelsen af Danmarks nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste som faglig/team koordinator, kan medføre skæve arbejdstider i specielle situationer.

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket du som ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2019.

Kontakt
Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40225448 mellem kl. 11 og 12 på hverdage. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde første runde samtaler den 3. og 4. september 2019.

Ansøgningsfrist: 22. august 2019

 

Politiets Efterretningstjeneste
Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod
danskere og danske interesser i udlandet.
Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051309Phoenix-940e3e0312019-06-30T00:00:00Fag/teamkoordinator for IT Platform i Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

Vil du arbejde som fag/team koordinator og understøttet operative IT løsninger i landets nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste? Vil du være medlem af et dynamisk team, hvor dit arbejde vil få afgørende betydning for PET’s forretningskritiske IT løsninger? Er du tilmed drevet af at gøre en forskel i samfundet, så er stillingen som fag/team koordinator i IT Platform og Software sektionen måske noget for dig.

Om jobbet
PET´s IT center søger en fag/team koordinator til sektionen Platform og Software. Teamet har ansvaret for de grundlæggende IT Platforme, der understøtter den daglige arbejdsgang i PET og som er en forudsætning for diverse administrative, operative, koordinerende og efterretningsmæssige værktøjer. I dette team ligger ansvaret for at sikre stabil drift, god ydeevne og udvikle og implementere højteknologiske software løsninger af forskellig karakter for alle dele af PET.

Jobbet består i, med fagligt afsæt, at sikre den daglige koordinering i teamet, med brugere og leverandøre i og uden for PET. Du har overblikket over opgaverne, optimere driftbarheden af IT systemer og styrer, helt eller delvist, enkelte udviklingsprojekter. Du vil have ansvaret for at drive problem management i sektionen og herigennem at sikre at relevante specialister tilknyttes problemløsning samt opfølgning på løsningsdokumentation og læring. Det er derfor afgørende, at du har de rette kompetencer og personlige drive, særligt inden for områderne; IT platforme, IT sikkerhed, servere, operativ systemer, rolle/rettighed og generel system og teknologiforståelse, således at du kan sparre med specialisterne i teamet og skabe fælles retning og forståelse. Du skal således have indblik i disse områder, men du anvender teamets specialister med fagkompetencer til at udfører det praktiske arbejde.
Du har et overblik over sektionens incident-pipeline, deltager i optimering af incidentsprocessen og hjælper sektionslederen med rapporter og statistik.
Du forestår indkøb og administration af løbende serviceaftaler og licenser, samt sikrer opfølgning på det tilhørende budget for teamet i samarbejde med sektionslederen. Det betyder, at du har lyst til at arbejde med økonomistyring på teamniveau og indkøb i det offentlige.
Du sikrer det faglige niveau og kompetenceudvikling for medarbejderne i teamet, hvilket betyder, at du indgår i samarbejde med en lang række samarbejdspartnere både internt og eksternt i organisationen, hvilket kræver et godt helhedssyn.
Du refererer til sektionslederen i IT Platform og Software, som har det personalemæssige ansvar for medarbejderne i teamet. Du har i det daglige et tæt samarbejde med sektionslederen og de øvrige fag og teamkoordinatorer i centeret.

Vi forventer
Vi forventer at du har en har en relevant Bachelor/Master uddannelse eller erfaring, som modsvarer dette og at du samtidig har bred erfaring med platform og forretningskritisk IT-infrastruktur.
• Flere års erfaring med drift af store IT systemer, herunder sikring af HA og performance
• Bred erfaring og forståelse af understøttende forretningskritisk IT-infrastruktur, såsom virtuel infrastruktur, SAN, backup og netværk
• Erfaring i at koordinere komplekse opgaver, på tværs af flere specialister / platforme
• Erfaring i problem management
• Det er en forudsætning, at du ud over dansk også behersker engelsk i skrift og tale.
• Kendskab og forståelse af software og infrastruktur release cykles
• Kendskab med change management processer og værktøjer
• Kendskab og forståelse af ITIL og Agile teknikker vil være en fordel
• Kendskab til og certificering i ISO27000 serien vil være en fordel

Som person er du god til at arbejde med mennesker og har gode sociale færdigheder. Du arbejder analytisk og struktureret og formår at bevare overblikket i pressede situationer. Der vil til tider være mange åbne opgaver med løbende ændringer i prioriteringen, grundet PET’s hverdag. Du har en høj skriftlighed og bidrager med proaktivt at forbedre processer, som understøtter operationel IT drift. Du har et godt kendskab til praktisk IT sikkerhed, er god til at gennemskue komplekse løsninger og deres indbyrdes afhængigheder og formår at abstrahere fra en bevist vag IT landskabsbeskrivelse i et jobopslag. Du har mod på, og interesse i at lære nyt og udvikle dig både fagligt og personligt.
Du behøver ikke have ledererfaring, men du skal have lysten og modet til at stå i spidsen for et mellemstort dynamisk team, som består af mange forskellige fagligheder.
Det er afgørende, at du generelt har stærke IT-kompetencer og kan sparre med et bredt team af specialister på mange områder og deltage i den faglige udvikling af alle medarbejderne i teamet.

Vi tilbyder
Du får et spændende arbejde i en helt unik sektion, med ansvar for understøttelse af PET’s forretningskritiske IT landskab. Dertil er der en direkte og uformel omgangstone kombineret med en god portion humor, og stor indflydelse på egen arbejdsdag. Vi er en dynamisk arbejdsplads med en operativ virkelighed, hvor tingene til tider går stærkt. Du vil komme til at arbejde med dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde.
Det er et udfordrende job, men vi hjælper og støtter så din position bliver en succes. Du vil blive uddannet i systemer, støttet med faglig viden, sidemandsoplæring og undervisning af kolleger, ledere, IT udvikling og arkitekter.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Du skal også være indstillet på, at understøttelsen af Danmarks nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste som faglig/team koordinator, kan medføre skæve arbejdstider i specielle situationer.

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket du som ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2019.

Kontakt
Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40225448 mellem kl. 11 og 12 på hverdage. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde første runde samtaler den 3. og 4. september 2019.

Ansøgningsfrist: 22. august 2019

 

Politiets Efterretningstjeneste
Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod
danskere og danske interesser i udlandet.
Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

2019-08-23T00:52:48.660 Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste Vil du arbejde som fag team koordinator og understøttet operative IT løsninger i landets nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste? Vil du være medlem af et dynamisk team, hvor dit arbejde vil få afgørende betydning for PET s forretningskritiske IT løsninger? Er du tilmed drevet af at gøre en forskel i samfundet, så er stillingen som fag team koordinator i IT Platform og Software sektionen måske noget for dig.Om jobbetPET s IT center søger en fag team koordinator til sektionen Platform og Software. Teamet har ansvaret for de grundlæggende IT Platforme, der understøtter den daglige arbejdsgang i PET og som er en forudsætning for diverse administrative, operative, koordinerende og efterretningsmæssige værktøjer. I dette team ligger ansvaret for at sikre stabil drift, god ydeevne og udvikle og implementere højteknologiske software løsninger af forskellig karakter for alle dele af PET.Jobbet består i, med fagligt afsæt, at sikre den daglige koordinering i teamet, med brugere og leverandøre i og uden for PET. Du har overblikket over opgaverne, optimere driftbarheden af IT systemer og styrer, helt eller delvist, enkelte udviklingsprojekter. Du vil have ansvaret for at drive problem management i sektionen og herigennem at sikre at relevante specialister tilknyttes problemløsning samt opfølgning på løsningsdokumentation og læring. Det er derfor afgørende, at du har de rette kompetencer og personlige drive, særligt inden for områderne IT platforme, IT sikkerhed, servere, operativ systemer, rolle rettighed og generel system og teknologiforståelse, således at du kan sparre med specialisterne i teamet og skabe fælles retning og forståelse. Du skal således have indblik i disse områder, men du anvender teamets specialister med fagkompetencer til at udfører det praktiske arbejde.Du har et overblik over sektionens incident-pipeline, deltager i optimering af incidentsprocessen og hjælper sektionslederen med rapporter og statistik.Du forestår indkøb og administration af løbende serviceaftaler og licenser, samt sikrer opfølgning på det tilhørende budget for teamet i samarbejde med sektionslederen. Det betyder, at du har lyst til at arbejde med økonomistyring på teamniveau og indkøb i det offentlige. Du sikrer det faglige niveau og kompetenceudvikling for medarbejderne i teamet, hvilket betyder, at du indgår i samarbejde med en lang række samarbejdspartnere både internt og eksternt i organisationen, hvilket kræver et godt helhedssyn.Du refererer til sektionslederen i IT Platform og Software, som har det personalemæssige ansvar for medarbejderne i teamet. Du har i det daglige et tæt samarbejde med sektionslederen og de øvrige fag og teamkoordinatorer i centeret.Vi forventerVi forventer at du har en har en relevant Bachelor Master uddannelse eller erfaring, som modsvarer dette og at du samtidig har bred erfaring med platform og forretningskritisk IT-infrastruktur. Flere års erfaring med drift af store IT systemer, herunder sikring af HA og performance Bred erfaring og forståelse af understøttende forretningskritisk IT-infrastruktur, såsom virtuel infrastruktur, SAN, backup og netværk Erfaring i at koordinere komplekse opgaver, på tværs af flere specialister platforme Erfaring i problem management Det er en forudsætning, at du ud over dansk også behersker engelsk i skrift og tale. Kendskab og forståelse af software og infrastruktur release cykles Kendskab med change management processer og værktøjer Kendskab og forståelse af ITIL og Agile teknikker vil være en fordel Kendskab til og certificering i ISO27000 serien vil være en fordelSom person er du god til at arbejde med mennesker og har gode sociale færdigheder. Du arbejder analytisk og struktureret og formår at bevare overblikket i pressede situationer. Der vil til tider være mange åbne opgaver med løbende ændringer i prioriteringen, grundet PET s hverdag. Du har en høj skriftlighed og bidrager med proaktivt at forbedre processer, som understøtter operationel IT drift. Du har et godt kendskab til praktisk IT sikkerhed, er god til at gennemskue komplekse løsninger og deres indbyrdes afhængigheder og formår at abstrahere fra en bevist vag IT landskabsbeskrivelse i et jobopslag. Du har mod på, og interesse i at lære nyt og udvikle dig både fagligt og personligt.Du behøver ikke have ledererfaring, men du skal have lysten og modet til at stå i spidsen for et mellemstort dynamisk team, som består af mange forskellige fagligheder.Det er afgørende, at du generelt har stærke IT-kompetencer og kan sparre med et bredt team af specialister på mange områder og deltage i den faglige udvikling af alle medarbejderne i teamet.Vi tilbyderDu får et spændende arbejde i en helt unik sektion, med ansvar for understøttelse af PET s forretningskritiske IT landskab. Dertil er der en direkte og uformel omgangstone kombineret med en god portion humor, og stor indflydelse på egen arbejdsdag. Vi er en dynamisk arbejdsplads med en operativ virkelighed, hvor tingene til tider går stærkt. Du vil komme til at arbejde med dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde.Det er et udfordrende job, men vi hjælper og støtter så din position bliver en succes. Du vil blive uddannet i systemer, støttet med faglig viden, sidemandsoplæring og undervisning af kolleger, ledere, IT udvikling og arkitekter. AnsættelsesforholdDu bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.Du skal også være indstillet på, at understøttelsen af Danmarks nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste som faglig team koordinator, kan medføre skæve arbejdstider i specielle situationer.Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket du som ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen.Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2019. KontaktØnsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40225448 mellem kl. 11 og 12 på hverdage. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.politi.dk.Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.Vi forventer at afholde første runde samtaler den 3. og 4. september 2019. Ansøgningsfrist: 22. august 2019 Politiets EfterretningstjenestePolitiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller moddanskere og danske interesser i udlandet.Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.11jobnet940e3e03100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-22T00:00:000000https://politi.dk/job-i-politiet/ledige-stillinger/jobbeskrivelse?jobId=PET058030EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxe3554655Politiets Efterretningstjeneste11Klausdalsbrovej 12860SøborgDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent784436JobNet5008919500891910027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=940e3e03https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=940e3e03https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=940e3e03&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=940e3e03&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/IT_Ingenioer_og_energi/IT/1.jpgFag/teamkoordinator for IT Platform i Politiets Efterretningstjeneste12008001Dansk3Læse/ tale213116IT-konsulent1IT362154519noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330124209IT-sikkerhedsspecialister til Operativt Teknisk Center i PETRobot Søborg, Politiets Efterretningstjeneste Brænder du for IT-sikkerhed? Er du struktureret, systematisk, og har du lyst til at arbejde med praktisk IT-sikkerhed i Danmarks nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste? Har du lyst til at være med til bl.a. at opbygge og implementere ISO27001 i en organisation som er anderledes end de fleste, og hvor den operative opgaveløsning altid kommer først? Er du tilmed drevet af at gøre en forskel for samfundet, så har vi jobbet til dig!PET s Operative Tekniske Center søger IT-sikkerhedsspecialister der bl.a. kan være med til at implementere ISO27001 i centret, med det formål at sikre et stabilt, sikkert og veldokumenteret grundlag for efterretnings- og sikkerhedsarbejdet. Det er et udfordrende, men spændende og alsidigt job, hvor du vil få en meget bred berøringsflade ikke kun med IT og infrastruktur, men også med centrets operative virke, som er centerets kerneopgave. JobbetVi er i gang med en implementering af bl.a. ledelsesstandarden ISO27001 og har øget fokus på processtyring og søger derfor en IT-sikkerhedsspecialist , der i samspil med kolleger og partnere kan 1) Opbygge og implementere ISO27001 i centret med det formål at sikre et stabilt, sikkert og dokumenteret grundlag for efterretnings- og sikkerhedsarbejdet.2) Kortlægge og dokumentere de operative processer og metoder, med det formål at styrke beslutnings- og ledelsesgrundlaget for at drive centeret3) Styrke OTC IT-sikkerhedsmæssige processer og tekniske løsningerOperativt Teknisk Center er ansvarlig for store dele af PET tekniske indhentning med følgende kerneopgaver: 1) Operativ bistand til etablering af teknisk overvågning til PET og dansk politi.2) Teknisk operativ bistand til sikkerhedsoperationer i PET.3) PET s og Politiets tekniske kompetencecenter med fokus på operativ teknisk udvikling og innovation.Centret består af mange forskellige faggrupper og medarbejdere med en civil, militær eller politifaglig baggrund.Om digDu har en relevant videregående uddannelse, men du kan også være autodidakt kombineret med forskellige kurser og en bred erfaring inden for området. Du er uanset baggrund en erfaren IT-sikkerhedsspecialist med minimum tre års erhvervserfaring. Du har hands-on ISO27001 erfaring og er god til at skrive og dokumentere dit arbejde og processer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med IT infrastruktur og IT sikkerhed. Det er også en fordel hvis du har erfaring fra lignende organisationer. Personlige kompetencerSom person er du løsningsorienteret, struktureret og systematisk. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner som du bringer i spil således du løser opgaven bedst muligt. Du trives med at arbejde i et miljø, som understøtter en operativ dagligdag, hvor forandringer og evnen til at tilpasse sig nye situationer er afgørende. Vi lægger vægt på, at du har gode sociale kompetencer med lyst og evne til at samarbejde, med mange forskellige faggrupper på tværs i organisationen, da du vil få en meget bred berøringsflade både i Operativt Teknisk Center men også i resten af PET. Det er en forudsætning, at du ud over dansk også behersker engelsk i skrift og tale.Vi tilbyderVi er en dynamisk arbejdsplads meget tæt på den operative virkelighed, hvor få dage ligner hinanden og tingene til tider går stærkt. Du kommer til at arbejde med dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde. Vi har et godt arbejdsmiljø med en direkte og uformel omgangstone kombineret med en god portion humor og stor indflydelse på egen arbejdsdag. Ansættelsesforhold Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2020.Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst. Din arbejdstid er fleksibel, men der kan opstå behov for at løse opgaver på specifikke tidspunkter, også uden for normal arbejdstid. Det sker dog sjældent. Afhængig af kompetencer og overenskomst kan der blive tale om indgåelse i vagtordning. Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste.Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det forventes, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive givet. Kontakt Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte OTC på tlf. 41220445. I hverdage mellem 08-15. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk. Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.Vi forventer at afholde samtaler i uge 2 2020. Du skal forvente at gennemgå praktiske og mundtlige test samt en mundtlig engelsktest. Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod dan-skere og danske interesser i udlandet.Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Brænder du for IT-sikkerhed? Er du struktureret, systematisk, og har du lyst til at arbejde med praktisk IT-sikkerhed i Danmarks nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste?
Har du lyst til at være med til bl.a. at opbygge og implementere ISO27001 i en organisation som er anderledes end de fleste, og hvor den operative opgaveløsning altid kommer først?
Er du tilmed drevet af at gøre en forskel for samfundet, så har vi jobbet til dig!

PET´s Operative Tekniske Center søger IT-sikkerhedsspecialister der bl.a. kan være med til at implementere ISO27001 i centret, med det formål at sikre et stabilt, sikkert og veldokumenteret grundlag for efterretnings- og sikkerhedsarbejdet.

Det er et udfordrende, men spændende og alsidigt job, hvor du vil få en meget bred berøringsflade ikke kun med IT og infrastruktur, men også med centrets operative virke, som er centerets kerneopgave.

Jobbet
Vi er i gang med en implementering af bl.a. ledelsesstandarden ISO27001 og har øget fokus på processtyring og søger derfor en ”IT-sikkerhedsspecialist”, der i samspil med kolleger og partnere kan;
1) Opbygge og implementere ISO27001 i centret med det formål at sikre et stabilt, sikkert og dokumenteret grundlag for efterretnings- og sikkerhedsarbejdet.
2) Kortlægge og dokumentere de operative processer og metoder, med det formål at styrke beslutnings- og ledelsesgrundlaget for at drive centeret
3) Styrke OTC IT-sikkerhedsmæssige processer og tekniske løsninger

Operativt Teknisk Center er ansvarlig for store dele af PET tekniske indhentning med følgende kerneopgaver:
1) Operativ bistand til etablering af teknisk overvågning til PET og dansk politi.
2) Teknisk operativ bistand til sikkerhedsoperationer i PET.
3) PET’s og Politiets tekniske kompetencecenter med fokus på operativ teknisk udvikling og innovation.

Centret består af mange forskellige faggrupper og medarbejdere med en civil, militær eller politifaglig baggrund.

Om dig
Du har en relevant videregående uddannelse, men du kan også være autodidakt kombineret med forskellige kurser og en bred erfaring inden for området. Du er uanset baggrund en erfaren IT-sikkerhedsspecialist med minimum tre års erhvervserfaring. Du har hands-on ISO27001 erfaring og er god til at skrive og dokumentere dit arbejde og processer.
Det er en fordel, hvis du har erfaring med IT infrastruktur og IT sikkerhed. Det er også en fordel hvis du har erfaring fra lignende organisationer.

Personlige kompetencer
Som person er du løsningsorienteret, struktureret og systematisk. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner som du bringer i spil således du løser opgaven bedst muligt. Du trives med at arbejde i et miljø, som understøtter en operativ dagligdag, hvor forandringer og evnen til at tilpasse sig nye situationer er afgørende.

Vi lægger vægt på, at du har gode sociale kompetencer med lyst og evne til at samarbejde, med mange forskellige faggrupper på tværs i organisationen, da du vil få en meget bred berøringsflade både i Operativt Teknisk Center men også i resten af PET.
Det er en forudsætning, at du ud over dansk også behersker engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder
Vi er en dynamisk arbejdsplads meget tæt på den operative virkelighed, hvor få dage ligner hinanden og tingene til tider går stærkt. Du kommer til at arbejde med dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde. Vi har et godt arbejdsmiljø med en direkte og uformel omgangstone kombineret med en god portion humor og stor indflydelse på egen arbejdsdag.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2020.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst. Din arbejdstid er fleksibel, men der kan opstå behov for at løse opgaver på specifikke tidspunkter, også uden for normal arbejdstid. Det sker dog sjældent. Afhængig af kompetencer og overenskomst kan der blive tale om indgåelse i vagtordning.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det forventes, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive givet.

Kontakt

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte OTC på tlf. 41220445. I hverdage mellem 08-15. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 2/2020. Du skal forvente at gennemgå praktiske og mundtlige test samt en mundtlig engelsktest.

 

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod dan-skere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Politiets EfterretningstjenesteSøborg2019-11-13T00:00:002019-12-16T00:00:00
330128059IT sikkerhedskonsulenter- og arkitekter til Politiets EfterretningstjenesteRobot Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste Vil du arbejde med IT-sikkerhed og understøttelse af operative og administrative it-løsninger i landets nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste? Har du erfaring med it-sikkerhedsarbejde og brænder du for at arbejde med et område, der er højaktuelt og i rivende udvikling og er du tilmed drevet af at gøre en forskel i samfundet, så er stillingen som IT-sikkerhedskonsulent eller IT-sikkerhedsarkitekt måske noget for dig.Om jobbetDit ansvarsområde vil primært være: Bidrage til risikovurderinger og deraf følgende sikkerhedstiltag inden for et bredt IT-område Medvirke til implementering af best-practice inden for IT-sikkerhed på tværs af udvikling og drift Håndtere IT-sikkerhedshændelser i samarbejde med kolleger Levere sikkerhedsvurderinger på IT-løsninger i samarbejde med resten af IT Udarbejdelse af vejledninger og præsentationer til både kolleger i IT og huset i øvrigt Rådgivning og information om IT-sikkerhed til relevante interessenter på både teknisk og overordnet planOm digDu har en relevant uddannelse, erfaring med og faglig viden indenfor IT og IT-sikkerhed gerne fra den offentlige sektor. Vi rekrutterer flere medarbejdere og sammensætter teamet med fokus på at skabe synergi mellem kompetencer og kvalifikationer. Det betyder, at hvis du har det rette drive og engagement, leder vi efter dig uanset, om du har et par års erfaring med motivation for en stejl indlæringskurve eller allerede er eksperten med mange års relevant erfaring og uddannelse.Du skal have kendskab til og stor interesse for det aktuelle trusselsbillede og lovgivningen på IT-sikkerhedsområdet. Derudover skal du have overblik og kunne bevare roen i situationer, hvor der er mange opgaver, som banker på . Du lader dig ikke slå ud af ændrede deadlines eller prioriteter.Du er analytisk stærk og velformuleret i skrift og tale. Det er naturligt for dig at bygge bro i mellem de forskellige fagområder på den ene side og IT-sikkerhed på den anden side.Som person er du åben og imødekommende med fokus på at opnå resultater i tæt samarbejde med kolleger. Ansættelsesforhold Stillingerne ønskes besat pr. 1.3.2020.Har du en akademisk uddannelse bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Central Organisation. Har du en anden uddannelsesbaggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK STAT samt OAO-S-Fællesoverenskomst.Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad ad diskretion. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive givet. Kontakt Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23617883 på hverdage i tidsrummet kl. 8-9. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk. Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.Vi forventer at afholde samtaler løbende. Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

Vil du arbejde med IT-sikkerhed og understøttelse af operative og administrative it-løsninger i landets nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste?

Har du erfaring med it-sikkerhedsarbejde og brænder du for at arbejde med et område, der er højaktuelt og i rivende udvikling og er du tilmed drevet af at gøre en forskel i samfundet, så er stillingen som IT-sikkerhedskonsulent eller IT-sikkerhedsarkitekt måske noget for dig.

Om jobbet
Dit ansvarsområde vil primært være:
• Bidrage til risikovurderinger og deraf følgende sikkerhedstiltag inden for et bredt IT-område
• Medvirke til implementering af best-practice inden for IT-sikkerhed på tværs af udvikling og drift
• Håndtere IT-sikkerhedshændelser i samarbejde med kolleger
• Levere sikkerhedsvurderinger på IT-løsninger i samarbejde med resten af IT
• Udarbejdelse af vejledninger og præsentationer til både kolleger i IT og huset i øvrigt
• Rådgivning og information om IT-sikkerhed til relevante interessenter på både teknisk og overordnet plan

Om dig
Du har en relevant uddannelse, erfaring med og faglig viden indenfor IT og IT-sikkerhed – gerne fra den offentlige sektor. Vi rekrutterer flere medarbejdere og sammensætter teamet med fokus på at skabe synergi mellem kompetencer og kvalifikationer. Det betyder, at hvis du har det rette drive og engagement, leder vi efter dig uanset, om du har et par års erfaring med motivation for en stejl indlæringskurve eller allerede er eksperten med mange års relevant erfaring og uddannelse.

Du skal have kendskab til og stor interesse for det aktuelle trusselsbillede og lovgivningen på IT-sikkerhedsområdet. Derudover skal du have overblik og kunne bevare roen i situationer, hvor der er mange opgaver, som ’banker på’. Du lader dig ikke slå ud af ændrede deadlines eller prioriteter.

Du er analytisk stærk og velformuleret i skrift og tale. Det er naturligt for dig at bygge bro i mellem de forskellige fagområder på den ene side og IT-sikkerhed på den anden side.

Som person er du åben og imødekommende med fokus på at opnå resultater i tæt samarbejde med kolleger.

Ansættelsesforhold

Stillingerne ønskes besat pr. 1.3.2020.

Har du en akademisk uddannelse bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Central Organisation.

Har du en anden uddannelsesbaggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-Fællesoverenskomst.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad ad diskretion. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive givet.

Kontakt

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23617883 på hverdage i tidsrummet kl. 8-9. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

 

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Politiets EfterretningstjenesteSøborg2019-11-20T00:00:002019-12-17T00:00:00
330127008Program ManagerRobot Job number 680305 Date posted Aug 9, 2019 Travel 25-50 Profession Engineering Role type Individual Contributor Employment type Full-Time Snr D365 F O Retail Solution Architect Microsoft Dynamics 365 is a suite of easy-to-learn and easy-to-use business solutions tailored to any market, designed for any business size, and dedicated to growing business through delighted customers. Microsoft Dynamics offers a full range of software focused on delivering business insights that matter to customers. From customer relationship management (CRM) and talent management (Talent) software to enterprise resource planning (ERP), Including but not limited to: supply chain management retail business intelligence and reporting, Microsoft Dynamics has a business solution that s just right for Sales, Marketing, Social and Services industries. Responsibilities As a D365 F O Retail Solution Architect in the Microsoft Dynamics division you will work with enterprise customers, ISVs and Partners to conceive, design and implement Dynamics 365 for Finance Operations. You will partner with senior business and technology leaders at Microsoft and with our customers to help them pick the best technical architecture to solve their business needs. You will have conversations with many different stakeholders at various levels in their organization: with a business leader about how technology can enable reaching their goals or pursue new opportunities, with a CIO about technology costs and benefits, with an architect about building applications out of services, application security models, role based access control, or messaging patterns, with an IT Professional about application monitoring and continuous deployment, and with a developer about design and potentially the code. The individual in this position requires the ability to work well with Microsoft R D, the Field, and Partners and to understand the varying perspectives and processes across these groups. This role requires an individual with very strong hands-on experience with Dynamics 365 F O Retail technologies and have great skills in communication, negotiation, and project management to enable the success of critical projects. In this role, you will also need to work closely with Program Managers in their feature areas to ensure that customer requirements are thoroughly understood and reflected in future product releases. Another responsibility associated with this position is helping to design the product to overcome and eliminate challenges facing enterprise organizations and to provide our customers and Partners with deeper guidance on how best to leverage the Dynamics 365 platform in both Cloud and on-premise environments. As a Solution Architect, you will: Provide thought-leadership and architectural guidance reviews on strategic Dynamics 365 F O Retail implementations Represent Dynamics 365 R D in complex deals by providing functional and technical consultation Assist the core Dynamics 365 R D team to develop the right scenarios and features to address Retail Enterprise needs across all channels Support Solution ISVs and Partners Manage Enterprise customer escalations through engagement with senior leaders of customer and partner organization Identify futuristic opportunities, develop Proof of Concepts (POC) and solutions to analyze ambiguous technical and customer situations and to determine appropriate solutions as necessary Qualifications THE IDEAL CANDIDATE (YOU): Demonstrated work experience in ERP with strong Retail applicability at customer implementations is required 5 years of demonstrated ability to identify business application implementation issues, determine root cause by collecting data from various sources, and determine solutions that account for business needs as well as drive implementations to success is required A B.S. in Computer Science Engineering or related degree, or 5 years of equivalent industry experience is required Preferred Qualifications: Understanding of functional and technical architecture of Dynamics 365 F O Retail or other cloud ERP services and functional consulting or product management in an implementation of ERP for 5 years Demonstrated domain knowledge in Retail Prior experience in leading or managing a team would be a plus Expected travel 50 . Microsoft is an equal opportunity employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to age, ancestry, color, family or medical care leave, gender identity or expression, genetic information, marital status, medical condition, national origin, physical or mental disability, political affiliation, protected veteran status, race, religion, sex (including pregnancy), sexual orientation, or any other characteristic protected by applicable laws, regulations and ordinances. We also consider qualified applicants regardless of criminal histories, consistent with legal requirements. If you need assistance and or a reasonable accommodation due to a disability during the application or the recruiting process, please send a request via the Accommodation request form. Benefits perks listed below may vary depending on the nature of your employment with Microsoft and the country where you work- Benefits and Perks Industry leading healthcare Savings and investments Giving programs Educational resources Maternity and paternity leave Opportunities to network and connect Discounts on products and services Generous time away
 • Job number 680305
 •  
 • Date posted Aug 9, 2019
 •  
 • Travel 25-50 %
 •  
 • Profession Engineering
 •  
 • Role type Individual Contributor
 •  
 • Employment type Full-Time

Snr D365 F&O Retail Solution Architect

Microsoft Dynamics 365 is a suite of easy-to-learn and easy-to-use business solutions tailored to any market, designed for any business size, and dedicated to growing business through delighted customers. Microsoft Dynamics offers a full range of software focused on delivering business insights that matter to customers. From customer relationship management (CRM) and talent management (Talent) software to enterprise resource planning (ERP), Including but not limited to: supply chain management; retail; business intelligence and reporting, Microsoft Dynamics has a business solution that’s just right for Sales, Marketing, Social and Services industries.

 

Responsibilities

As a D365 F&O Retail Solution Architect in the Microsoft Dynamics division you will work with enterprise customers, ISVs and Partners to conceive, design and implement Dynamics 365 for Finance & Operations. You will partner with senior business and technology leaders at Microsoft and with our customers to help them pick the best technical architecture to solve their business needs.

You will have conversations with many different stakeholders at various levels in their organization: with a business leader about how technology can enable reaching their goals or pursue new opportunities, with a CIO about technology costs and benefits, with an architect about building applications out of services, application security models, role based access control, or messaging patterns, with an IT Professional about application monitoring and continuous deployment, and with a developer about design and potentially the code. The individual in this position requires the ability to work well with Microsoft R&D, the Field, and Partners and to understand the varying perspectives and processes across these groups. This role requires an individual with very strong hands-on experience with Dynamics 365 F&O Retail technologies and have great skills in communication, negotiation, and project management to enable the success of critical projects.

In this role, you will also need to work closely with Program Managers in their feature areas to ensure that customer requirements are thoroughly understood and reflected in future product releases. Another responsibility associated with this position is helping to design the product to overcome and eliminate challenges facing enterprise organizations and to provide our customers and Partners with deeper guidance on how best to leverage the Dynamics 365 platform in both Cloud and on-premise environments.

As a Solution Architect, you will:

 • Provide thought-leadership and architectural guidance/reviews on strategic Dynamics 365 F&O Retail implementations
 • Represent Dynamics 365 R&D in complex deals by providing functional and technical consultation
 • Assist the core Dynamics 365 R&D team to develop the right scenarios and features to address Retail Enterprise needs across all channels
 • Support Solution ISVs and Partners
 • Manage Enterprise customer escalations through engagement with senior leaders of customer and partner organization
 • Identify futuristic opportunities, develop Proof of Concepts (POC) and solutions to analyze ambiguous technical and customer situations and to determine appropriate solutions as necessary

Qualifications

 THE IDEAL CANDIDATE (YOU):

 • Demonstrated work experience in ERP with strong Retail applicability at customer implementations is required
 • 5 years of demonstrated ability to identify business application implementation issues, determine root cause by collecting data from various sources, and determine solutions that account for business needs as well as drive implementations to success is required 
 • A B.S. in Computer Science/Engineering or related degree, or 5 years of equivalent industry experience is required

Preferred Qualifications:

 • Understanding of functional and technical architecture of Dynamics 365 F&O Retail or other cloud ERP services and functional consulting or product management in an implementation of ERP for 5 years
 • Demonstrated domain knowledge in Retail
 • Prior experience in leading or managing a team would be a plus

Expected travel 50%.

Microsoft is an equal opportunity employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to age, ancestry, color, family or medical care leave, gender identity or expression, genetic information, marital status, medical condition, national origin, physical or mental disability, political affiliation, protected veteran status, race, religion, sex (including pregnancy), sexual orientation, or any other characteristic protected by applicable laws, regulations and ordinances.  We also consider qualified applicants regardless of criminal histories, consistent with legal requirements. If you need assistance and/or a reasonable accommodation due to a disability during the application or the recruiting process, please send a request via the Accommodation request form.

Benefits/perks listed below may vary depending on the nature of your employment with Microsoft and the country where you work-

Benefits and Perks

 • Industry leading healthcare
 • Savings and investments
 • Giving programs
 • Educational resources
 • Maternity and paternity leave
 • Opportunities to network and connect
 • Discounts on products and services
 • Generous time away
MICROSOFT DANMARK APSKgs. Lyngby2019-11-19T00:00:002019-12-16T00:00:00
330124815Fullstack Developer, Essentials TeamRobot Copenhagen, Full-Time Put your front-end expertise to use and directly impact web content across the world, by joining our team of truly talented developers. You re the right person for our team if you have a passion for building great products for end users, experience in running and maintaining a large-scale web application. You have a good understanding of agile product development processes, and a knack for breaking down problems and solving them in sensible ways. In Team Essentials we build features which are used by all our customers to support their essential need for authentication, user management, dashboards and reports. The platform frameworks we build to support this needs to be solid as all product teams in Siteimprove build on top of our features. The variety of features and technology is broad, and we re continuously aiming on improving and optimizing the value for all stakeholders - now we need your expertise and judgement to help design the future for Essentials. We re a pragmatic bunch, and we build software that requires a broad spectrum of technical language experience, framework understanding, and software environments - we expect you to know where to reach in the toolbox. We also encourage open source contributions and community participation. We greatly value diverse backgrounds, be they technical or personal. So whether you have a CS degree from a top school or you re a self-starter with an appetite for learning, as long as you love shipping valuable software, you ll love working with us! Responsibilities Develop and maintain application code in our Essentials team Work together with the product owner, UX UI designers, operations specialists, testers and fellow developers to shape nothing less than great solutions for our customers Take part in and improve on the way we develop software Understand what other teams are doing, help them, take action when you see problems on the horizon What we require of you Have at least 3 years of professional experience building real software solutions. Be outstanding with a modern programming language. Be fluent in spoken and written English Thrive working in an iterative development process, being a strong, independent problem-solver Be proud of what you deliver to end users You need to have practical knowledge of agile development and continuous delivery. You should be equipped to challenge and tune our processes, and you should be ready to mentor us in your favorite practices. What we ll love about you A passion for building accessible interfaces that everyone, regardless of ability or disability can use, is a huge plus That you re a self-driven, creative, inquisitive individual possessing lots of drive, aiming to join a team of skilled colleagues, whom you can inspire, and who can inspire you towards delivering a world class product We use Slack for a lot of our communication. If you are up to the task of adding another Slackbot to our system, let us know! We also have an internal Raspberry Pi project that always could use a new feature. The Siteimprove toolbox Javascript, Typescript, C ASP.NET MVC, Protobuf, React Kubernetes, Docker, Mesos, Marathon, AWS, Kafka, Redis, Oracle CloudFormation, Terraform, Jenkins We value general skills and experience higher than any specific technology, and technology stacks should always be challenged, improved and renewed. If you have an interest in any of the above, or if you have something to add, we will consider that a bonus. What You ll Love About Us Siteimprove is a Danish founded multinational company with over 450 employees worldwide. In addition to our headquarters in the heart of Copenhagen, we have offices in Minneapolis, London, Berlin, Vienna, Amsterdam, Oslo, Sydney and Toronto, and our customers are spread across North America, Europe, Japan and Australia. Siteimprove transforms the way organizations manage and deliver their digital presence. With the Siteimprove Intelligence Platform, you gain complete visibility and deep insights, empowering you and your team to measure what matters, drive accountability, and act with certainty. We also offer amazing perks! Great and Inspiring Company Culture. We are passionate, innovative and people-centric. We re consistently named as a great place to work across the globe Amazing Kitchen Staff. Our celebrity head chef and his kitchen staff cook delicious lunch for us every day. There s always cake on Fridays and on special occasions and celebrations (which, luckily, is quite often). Naturally, we offer free coffee, free sodas and free fruit ad libitum, plus there s opportunity to buy food to take home at extremely reasonable prices Outstanding Office Location. We are located in the heart of Copenhagen in a beautiful building sometimes referred to as the Palace by our employees Own Friday Bar. On the top floor, we have our very own Friday Bar with quality beverages. In the summer, we may take the party to our cozy courtyard for barbecuing in the sun Coding Club, Events, and Workshops. The Coding Club meets weekly (pizza and beverages on the house), and we regularly throw in-house events and workshops Corporate Social Responsibility. We do various activities to be a good corporate citizen, and we are very proud to be a socially responsible company, internally and externally. How To Apply Click on the Apply Now button to submit your application. If you have any questions regarding the job or need a reasonable accommodation to apply, feel free to contact our Talent Acquisition Specialist Jacob Bjerrehuus at 45 3161 6742. Siteimprove is a global corporation and has developed data practices designed to assure your personally-identifiable information is appropriately protected. Please note that personal information may be transferred, accessed and stored globally as necessary for the uses and disclosures stated in accordance with our Privacy Policy at Siteimprove.com privacy

Copenhagen, Full-Time

Put your front-end expertise to use and directly impact web content across the world, by joining our team of truly talented developers. You're the right person for our team if you have a passion for building great products for end users, experience in running and maintaining a large-scale web application. You have a good understanding of agile product development processes, and a knack for breaking down problems and solving them in sensible ways.

In Team Essentials we build features which are used by all our customers to support their essential need for authentication, user management, dashboards and reports.

The platform frameworks we build to support this needs to be solid as all product teams in Siteimprove build on top of our features.

The variety of features and technology is broad, and we're continuously aiming on improving and optimizing the value for all stakeholders

- now we need your expertise and judgement to help design the future for Essentials.

We're a pragmatic bunch, and we build software that requires a broad spectrum of technical language experience, framework understanding, and software environments - we expect you to know where to reach in the toolbox. We also encourage open source contributions and community participation.

We greatly value diverse backgrounds, be they technical or personal. So whether you have a CS degree from a top school or you're a self-starter with an appetite for learning, as long as you love shipping valuable software, you'll love working with us!

Responsibilities

 • Develop and maintain application code in our Essentials team
 • Work together with the product owner, UX/UI designers, operations specialists, testers and fellow developers to shape nothing less than great solutions for our customers
 • Take part in and improve on the way we develop software
 • Understand what other teams are doing, help them, take action when you see problems on the horizon

What we require of you

 • Have at least 3 years of professional experience building real software solutions.
 • Be outstanding with a modern programming language.
 • Be fluent in spoken and written English
 • Thrive working in an iterative development process, being a strong, independent problem-solver
 • Be proud of what you deliver to end users

You need to have practical knowledge of agile development and continuous delivery. You should be equipped to challenge and tune our processes, and you should be ready to mentor us in your favorite practices.

What we’ll love about you

 • A passion for building accessible interfaces that everyone, regardless of ability or disability can use, is a huge plus
 • That you’re a self-driven, creative, inquisitive individual possessing lots of drive, aiming to join a team of skilled colleagues, whom you can inspire, and who can inspire you towards delivering a world class product
 • We use Slack for a lot of our communication. If you are up to the task of adding another Slackbot to our system, let us know! We also have an internal Raspberry Pi project that always could use a new feature.

The Siteimprove toolbox

 • Javascript, Typescript, C#
 • ASP.NET MVC, Protobuf, React
 • Kubernetes, Docker, Mesos, Marathon, AWS, Kafka, Redis, Oracle
 • CloudFormation, Terraform, Jenkins

We value general skills and experience higher than any specific technology, and technology stacks should always be challenged, improved and renewed. If you have an interest in any of the above, or if you have something to add, we will consider that a bonus.

What You'll Love About Us

Siteimprove is a Danish founded multinational company with over 450 employees worldwide. In addition to our headquarters in the heart of Copenhagen, we have offices in Minneapolis, London, Berlin, Vienna, Amsterdam, Oslo, Sydney and Toronto, and our customers are spread across North America, Europe, Japan and Australia.

Siteimprove transforms the way organizations manage and deliver their digital presence. With the Siteimprove Intelligence Platform, you gain complete visibility and deep insights, empowering you and your team to measure what matters, drive accountability, and act with certainty.

We also offer amazing perks!

 • Great and Inspiring Company Culture. We are passionate, innovative and people-centric. We’re consistently named as a great place to work across the globe
 • Amazing Kitchen Staff. Our celebrity head chef and his kitchen staff cook delicious lunch for us every day. There’s always cake on Fridays and on special occasions and celebrations (which, luckily, is quite often). Naturally, we offer free coffee, free sodas and free fruit ad libitum, plus there’s opportunity to buy food to take home at extremely reasonable prices
 • Outstanding Office Location. We are located in the heart of Copenhagen in a beautiful building sometimes referred to as “the Palace” by our employees
 • Own Friday Bar. On the top floor, we have our very own Friday Bar with quality beverages. In the summer, we may take the party to our cozy courtyard for barbecuing in the sun
 • Coding Club, Events, and Workshops. The Coding Club meets weekly (pizza and beverages on the house), and we regularly throw in-house events and workshops
 • Corporate Social Responsibility. We do various activities to be a good corporate citizen, and we are very proud to be a socially responsible company, internally and externally.

How To Apply

Click on the ‘Apply Now’ button to submit your application. If you have any questions regarding the job or need a reasonable accommodation to apply, feel free to contact our Talent Acquisition Specialist Jacob Bjerrehuus at +45 3161 6742.

Siteimprove is a global corporation and has developed data practices designed to assure your personally-identifiable information is appropriately protected. Please note that personal information may be transferred, accessed and stored globally as necessary for the uses and disclosures stated in accordance with our Privacy Policy at Siteimprove.com/privacy

SITEIMPROVE A/SKøbenhavn K2019-11-14T00:00:002019-12-12T00:00:00
330121985DR søger dygtig .Net backend-udviklerRobot DR søger en dygtig backend-udvikler til et af vores .NET-baserede udviklingsteams. Udviklingsteamet har ansvaret for backends og API er til vores nyhedsapp og hjemmeside DR.dk, samt redaktionelle værktøjer hertil. Din profil Vi søger den komplette udvikler, der med sit solide faglige afsæt favner bredt og følger løsningerne til dørs. Opgaven er ikke færdig når den sidste linje kode er skrevet, men når løsningen er i hænderne på brugerne og gør en forskel. Vi løser opgaverne i samarbejde, så din profil er som holdkammerat, der værdsætter at man kommer længere i flok, end alene. Og at det er markant sjovere at være flere. Du ser samarbejde, kodereview og faglige udfordringer som en mulighed for personlig vækst. Du kan lide at tage ansvar og omsætte dette til løsninger, der gør en forskel. Du er forretningsorienteret og kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger ud fra både faglige og kundemæssige behov. Du stræber efter kvalitet i dine resultater og kan være pragmatisk nok til at omstille dig, når situationen kræver en anden tilgang eller type løsning. Du har en relevant akademisk baggrund og flere års relevant, professionel erfaring. Stillingen har en bred kontaktflade både internt i teamet og til andre faggrupper indenfor softwareudvikling i DR. Det er derfor vigtigt at du er udadvendt, har gode kommunikations- og samarbejdsevner samt kan formulere dig flydende på dansk i skrift og tale. Dine kompetencer Vi søger kandidater der opfylder følgende: 2 års professionel erfaring med C og .NET Core i backend- og API-sammenhæng Erfaring med design og implementering af større løsninger med integrationsflade til et komplekst systemlandskab Erfaring med design, udvikling og vedligeholdelse af High Availability- og forretningskritiske systemer Det vil være et stort plus hvis du opfylder følgende, Erfaring med deployment og CI CD på cloud-baseret infrastruktur (Azure Devops) Erfaring med Redis eller lignende in memory-databaser Konkret erfaring med TDD som udviklingsmetodik Erfaring med Scrum eller lignende metodik, gerne som aktiv udøver Erfaring med at levere værdi i større organisationer med kompleks sammensætning Erfaring med og interesse i løsningsarkitektur og tværgående standardisering Afdelingen gennemfører en fokuseret indsats for at styrke arkitekturen og skærpe DR.dk-platformen, hvor du som erfaren udvikler har mulighed for at bidrage. Dine opgaver Din hverdag bliver i et mindre, men fokuseret team der varetager en portefølje af .NET-baserede backends til kerneprodukter som DR Nyheder-app og forsiden af DR.dk. Du understøtter DR s digitale forretning ved at udvikle og vedligeholde gode, stabile og teknisk sikre løsninger til DR s kunder, som både er interne indholdsproducenter og besøgende på DR.dk og i apps. Du sparrer med teamets Product Owner, der varetager strategi og dialog med forretningen, så din faglighed og resultatorienterede tilgang sikrer den bedste tekniske løsning for både kunder og udviklere. Sammen med teamet og Product Owner, planlægger I opgaver og tiltag som både kan være kundevendte features eller løsningsarkitekturmæssige forbedringer. Teamet har dermed stor indflydelse på både teknologi- og produktvalg. Ud over implementationsopgaverne, udarbejder du også datamodeller og løsningsdesign i samarbejde med løsningsarkitekterne, og sikrer dermed produkterne varetager afdelingens målarkitektur og du tilfører faglig styrkelse af arkitekturen. Vi tilbyder Du bliver en aktiv del af DRs digitale strategi i afdelingen Digitale Produkter, som er rygraden i udviklingen af produkter til et af Danmarks mest brugte websites og apps. Vi spænder vidt over både teknologier og kompetenceområder, så vi sikrer den bedst mulige løsning på tværs af UX, frontend og backend-områder. Du vil derfor have rig mulighed for at sparre med andre faggrupper, og forfølge nye fagligheder i andre fagområder. Vi lægger vægt på at medarbejdere udvikler sig personligt og fagligt. Derfor er kompetenceudvikling et centralt element i den periodiske udviklingssamtale, ligesom vi ofte tager på konferencer og kurser. DR er en familievenlig arbejdsplads og generelt arbejder vi indenfor normal arbejdstid. Vi bestræber os på at skabe en fornuftig sammenhæng mellem familieliv og arbejdsliv. DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund, til at søge. Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har røgfrit miljø og metro lige til døren. Kontakt Du er velkommen til at kontakte Jacob Soldath jso@dr.dk eller tlf 2129 6801 hvis du vil vide mere om stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på Søg stillingen i højre side. Ansøgningsfrist er mandag 16. december 2019 kl. 12.00. Vi gør opmærksom på at vi tager ansøgere løbende til samtale.DR søger en dygtig backend-udvikler til et af vores .NET-baserede udviklingsteams. Udviklingsteamet har ansvaret for backends og API'er til vores nyhedsapp og hjemmeside DR.dk, samt redaktionelle værktøjer hertil.

Din profil
Vi søger den komplette udvikler, der med sit solide faglige afsæt favner bredt og følger løsningerne til dørs. Opgaven er ikke færdig når den sidste linje kode er skrevet, men når løsningen er i hænderne på brugerne og gør en forskel.

Vi løser opgaverne i samarbejde, så din profil er som holdkammerat, der værdsætter at man kommer længere i flok, end alene. Og at det er markant sjovere at være flere.

Du ser samarbejde, kodereview og faglige udfordringer som en mulighed for personlig vækst.

Du kan lide at tage ansvar og omsætte dette til løsninger, der gør en forskel. Du er forretningsorienteret og kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger ud fra både faglige og kundemæssige behov.

Du stræber efter kvalitet i dine resultater og kan være pragmatisk nok til at omstille dig, når situationen kræver en anden tilgang eller type løsning.

Du har en relevant akademisk baggrund og flere års relevant, professionel erfaring.

Stillingen har en bred kontaktflade både internt i teamet og til andre faggrupper indenfor softwareudvikling i DR. Det er derfor vigtigt at du er udadvendt, har gode kommunikations- og samarbejdsevner samt kan formulere dig flydende på dansk i skrift og tale.

Dine kompetencer

Vi søger kandidater der opfylder følgende:

 • 2+ års professionel erfaring med C# og .NET Core i backend- og API-sammenhæng
 • Erfaring med design og implementering af større løsninger med integrationsflade til et komplekst systemlandskab
 • Erfaring med design, udvikling og vedligeholdelse af High Availability- og forretningskritiske systemer
Det vil være et stort plus hvis du opfylder følgende,

 • Erfaring med deployment og CI/CD på cloud-baseret infrastruktur (Azure Devops)
 • Erfaring med Redis eller lignende in memory-databaser
 • Konkret erfaring med TDD som udviklingsmetodik
 • Erfaring med Scrum eller lignende metodik, gerne som aktiv udøver
 • Erfaring med at levere værdi i større organisationer med kompleks sammensætning
 • Erfaring med og interesse i løsningsarkitektur og tværgående standardisering
Afdelingen gennemfører en fokuseret indsats for at styrke arkitekturen og skærpe DR.dk-platformen, hvor du som erfaren udvikler har mulighed for at bidrage.

Dine opgaver

Din hverdag bliver i et mindre, men fokuseret team der varetager en portefølje af .NET-baserede backends til kerneprodukter som DR Nyheder-app og forsiden af DR.dk.

Du understøtter DR's digitale forretning ved at udvikle og vedligeholde gode, stabile og teknisk sikre løsninger til DR's kunder, som både er interne indholdsproducenter og besøgende på DR.dk og i apps.

Du sparrer med teamets Product Owner, der varetager strategi og dialog med forretningen, så din faglighed og resultatorienterede tilgang sikrer den bedste tekniske løsning for både kunder og udviklere. Sammen med teamet og Product Owner, planlægger I opgaver og tiltag som både kan være kundevendte features eller løsningsarkitekturmæssige forbedringer.

Teamet har dermed stor indflydelse på både teknologi- og produktvalg.

Ud over implementationsopgaverne, udarbejder du også datamodeller og løsningsdesign i samarbejde med løsningsarkitekterne, og sikrer dermed produkterne varetager afdelingens målarkitektur og du tilfører faglig styrkelse af arkitekturen.

Vi tilbyder

Du bliver en aktiv del af DRs digitale strategi i afdelingen Digitale Produkter, som er rygraden i udviklingen af produkter til et af Danmarks mest brugte websites og apps.

Vi spænder vidt over både teknologier og kompetenceområder, så vi sikrer den bedst mulige løsning på tværs af UX, frontend og backend-områder. Du vil derfor have rig mulighed for at sparre med andre faggrupper, og forfølge nye fagligheder i andre fagområder.

Vi lægger vægt på at medarbejdere udvikler sig personligt og fagligt. Derfor er kompetenceudvikling et centralt element i den periodiske udviklingssamtale, ligesom vi ofte tager på konferencer og kurser.

DR er en familievenlig arbejdsplads og generelt arbejder vi indenfor normal arbejdstid. Vi bestræber os på at skabe en fornuftig sammenhæng mellem familieliv og arbejdsliv.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund, til at søge.

Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har røgfrit miljø og metro lige til døren.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Jacob Soldath jso@dr.dk eller tlf 2129 6801 hvis du vil vide mere om stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer.

Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Ansøgningsfrist er mandag 16. december 2019 kl. 12.00. Vi gør opmærksom på at vi tager ansøgere løbende til samtale.

DANMARKS RADIO DR-ByenKøbenhavn S2019-11-11T00:00:002019-12-16T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

IT-sikkerhedsspecialister til Operativt Teknisk Center i PET

Politiets Efterretningstjeneste

Søborg
Søborg, Politiets Efterretningstjeneste Brænder du for IT-sikkerhed? Er du struktureret, systematisk, og har du lyst til at arbejde med praktisk IT-sikkerhed i Danmarks nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste? Har du lyst til at være med til ...
Indrykket:13. november 2019
Udløbsdato:16. december 2019

IT sikkerhedskonsulenter- og arkitekter til Politiets Efterretningstjeneste

Politiets Efterretningstjeneste

Søborg
Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste Vil du arbejde med IT-sikkerhed og understøttelse af operative og administrative it-løsninger i landets nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste? Har du erfaring med it-sikkerhedsarbejde og...
Indrykket:20. november 2019
Udløbsdato:17. december 2019

Program Manager

MICROSOFT DANMARK APS

Kgs. Lyngby
Job number 680305 Date posted Aug 9, 2019 Travel 25-50 Profession Engineering Role type Individual Contributor Employment type Full-Time Snr D365 F O Retail Solution Architect Microsoft Dynamics 365 is a suite of easy-to-learn and easy-to-use busine...
Indrykket:19. november 2019
Udløbsdato:16. december 2019

Fullstack Developer, Essentials Team

SITEIMPROVE A/S

København K
Copenhagen, Full-Time Put your front-end expertise to use and directly impact web content across the world, by joining our team of truly talented developers. You re the right person for our team if you have a passion for building great products for ...
Indrykket:14. november 2019
Udløbsdato:12. december 2019

DR søger dygtig .Net backend-udvikler

DANMARKS RADIO DR-Byen

København S
DR søger en dygtig backend-udvikler til et af vores .NET-baserede udviklingsteams. Udviklingsteamet har ansvaret for backends og API er til vores nyhedsapp og hjemmeside DR.dk, samt redaktionelle værktøjer hertil. Din profil Vi søger den komplette u...
Indrykket:11. november 2019
Udløbsdato:16. december 2019