Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Anæstesisygeplejerske til fast stilling

Anæstesi- og operationsklinikken i HOC søger anæstesisygeplejersker grundet øget operationsaktivitet og barsler.

Anæstesi- og Operationsklinikken er ansvarlig for anæstesi og operationsassistance til alle HovedOrtoCentrets specialer, øre/næse/hals-, øjne og tand/mund/kæbekirurgi (FEZ), plastik/brandsårs-, mamma- og ortopædkirurgi (US) og neurokirurgi (NEU). Klinikken er en del af Rigshospitalet og er placeret på verdenskortet med anæstesi/operationer, der kun forefindes få steder. Det planlagt, at vi flytter til Rigshospitalets Nordfløj, foråret 2020, til ny og moderne operationsgang.

Vi lægger stor vægt på høj faglig kvalitet og udvikling af anæstesi- og operationssygeplejen, idet klinikken varetager højt specialiseret behandling af patienter fra hele Danmark. Du skal begå dig i mange forskellige teams og forstå at være i både specialist- og generalistrollen. Hertil kommer, at du er nødt til at fastholde fokus på flow og drift, for at sikre, at alle patienter behandles rettidigt og planmæssigt.

Arbejdstiden er 37 timer/uge, der er mulighed for 32 timer/uge. Den første tid vil du gennemgå et oplæringsprogram i forhold til anæstesiopgaverne på eget afsnit. Efter oplæring i eget afsnit er afsluttet, bliver du introduceret til de øvrige anæstesiafsnit, og du vil herefter en gang imellem kunne indgå i det daglige udlån til alle HOC´s anæstesiafsnit. Anæstesisygeplejersken til de faste stillinger introduceres til vagtarbejdet, dette starter efter der er opnået et tilstrækkeligt kendskab til alle HOC’s anæstesispecialer.

Vi er ca. 85 anæstesikollegaer fordelt på 4 operationsafsnit. Afsnittene er kendetegnet af en travl hverdag med mange spædende anæstesiologiske udfordringer. Vi lægger derfor stor vægt på at hjælpe hinanden på tværs af alle afsnit.

Udover almindeligt vagtarbejde på operationsgangene deltager vi også i at hjælpe med minder procedurer hos børn med lattergas, modtagelsen af traumepatienter og dækker ydermere hjertestopfunktion på hele Rigshospitalet.

Herudover arbejder vi aktivt med udvikling af et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på sammenhængen mellem arbejds- og familieliv.

Som vores nye kollega forventer vi, at du:

 • Har lyst til udfordringer i en travl hverdag med komplekse patientkategorier og akutte indgreb
 • Er fagligt engageret og deltager aktivt i udviklingen af højt specialiseret anæstesisygepleje
 • Er fleksibel, har gåpåmod og kan tage tingene oppefra og ned
 • Har humor og ønsker at præge arbejdsmiljøet positivt
 • Er engageret i afdelingens vidensdeling både som modtager og formidler
 • Arbejder aktivt for at løse alle opgaver, herunder rengøring og vedligeholdelse af apparatur
Vi tilbyder:

 • En afdeling, hvor anæstesisygeplejen er i fokus og i konstant udvikling
 • Yderst kompetente, erfarne og engagerede kolleger
 • Et innovativt og forandringsparat arbejdsmiljø
 • Højt informations- og undervisningsniveau
 • Indflydelse på egen vagtplan
 • Synlig og anerkendende ledelse
Ring og hør mere om afdelingen ved at kontakte afdelingssygeplejerske Torben Houkjær Frost (FEZ) på tlf. 3545 0644, eller afdelingssygeplejerske Tine Jørgensen (US) på tlf. 3545 0816. Bliv klogere på vores klinik og centret www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/hovedorto/anaestesi-og-operationsklinikken

Ansøgningsfrist er søndag den 25. august 2019

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Efter lovgivningen har vi pligt til at indhente børneattester for de medarbejdere, der ansættes eller beskæftiges på børneafdelinger og børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger på sygehuse, såfremt der er tale om en fast tilknytning. Derudover er der pligt til at indhente børneattest for medarbejdere, der som led i udførelsen af deres opgaver skal have direkte kontakt med børn under 15 år samt personer, der som led i udførelsen af deres opgaver færdes fast blandt børn under 15 år, og derved har mulighed for at opnå direkte kontakt med disse.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.