Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

The Meatpacker i Kødbyen søger tjenere og serveringspersonale

NOSE2TAIL Meatpacker er et bæredygtigt spisehus, beliggende i en hyggelig kælder i Københavns Kødby.

Vores hold af øko-krigere laver mad med respekt for det dyr, og den natur det kommer fra.

Alt vores kød kommer fra fritgående, danske dyr, og vi handler så lokalt og økologisk, som muligt.

Simpelthen fordi god karma, er god stil!

Vil du være med til at skabe en unik restaurantoplevelse for vores gæster, skal du sende en skriftlig ansøgning og dit CV til soren@nose2tail.dk.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330089319Phoenix-2fc0bf4312019-09-13T00:00:00The Meatpacker i Kødbyen søger tjenere og serveringspersonale

NOSE2TAIL Meatpacker er et bæredygtigt spisehus, beliggende i en hyggelig kælder i Københavns Kødby.

Vores hold af øko-krigere laver mad med respekt for det dyr, og den natur det kommer fra.

Alt vores kød kommer fra fritgående, danske dyr, og vi handler så lokalt og økologisk, som muligt.

Simpelthen fordi god karma, er god stil!

Vil du være med til at skabe en unik restaurantoplevelse for vores gæster, skal du sende en skriftlig ansøgning og dit CV til soren@nose2tail.dk.

2019-11-07T00:50:40.640 NOSE2TAIL Meatpacker er et bæredygtigt spisehus, beliggende i en hyggelig kælder i Københavns Kødby. Vores hold af øko-krigere laver mad med respekt for det dyr, og den natur det kommer fra. Alt vores kød kommer fra fritgående, danske dyr, og vi handler så lokalt og økologisk, som muligt. Simpelthen fordi god karma, er god stil! Vil du være med til at skabe en unik restaurantoplevelse for vores gæster, skal du sende en skriftlig ansøgning og dit CV til soren@nose2tail.dk.11jobnet2fc0bf43100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-06T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3607233NOSE2TAIL Meatpacker11Flæsketorvet 13A1711København VDKDanmark0
soren@nose2tail.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent822383JobNet5043621504362110011-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2fc0bf43https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=2fc0bf43https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2fc0bf43&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2fc0bf43&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgThe Meatpacker i Kødbyen søger tjenere og serveringspersonale12007981Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration362693748soren@nose2tail.dksoren@nose2tail.dkDKDanmarkDKDanmark330129868Servicemindede fuldtidstjenere søgesRobot Elsker du at give gæster en god oplevelse, har altid et smil på læben og gør en dyd ud af at yde den bedste service - så er det måske dig vi søger! Vi er et selskab med flere forskellige caf er og spisesteder i København K, på Nørrebro, Østerbro og Frederiksberg og vi søger fuldtidstjenere til vores teams! Vi går meget op i at levere den bedste service til vores gæster og altid med et smil på læben, selvom det nogle gange kan gå stærkt kan du stadig bevare overblikket og levere fantastisk service! Du kan se frem til en stilling med en spændende hverdag med et ungt dynamisk team! Før du søger så læs: - Minimum 18 år. - Dansktalende. En fordel hvis du har erfaring fra tidligere, men ikke et krav. Hvis du vil være med på vores teams så tøv ikke med at sende en motiveret ansøgning, cv og gerne foto til KF@samadholding.dk i Emnet skriver du Fuldtid . Vi ser frem til din ansøgning! Du hører fra os, hvis din ansøgning tages i betragtning. Vores steder omfatter: Cafe 22, Kaf Kapers, Den Blå Hund, Wanna B, Zalt, Zirup, Okko, Hoppes

Elsker du at give gæster en god oplevelse, har altid et smil på læben og gør en dyd ud af at yde den bedste service - så er det måske dig vi søger!

 

Vi er et selskab med flere forskellige caféer og spisesteder i København K, på Nørrebro, Østerbro og Frederiksberg og vi søger fuldtidstjenere til vores teams!

Vi går meget op i at levere den bedste service til vores gæster og altid med et smil på læben, selvom det nogle gange kan gå stærkt kan du stadig bevare overblikket og levere fantastisk service!

Du kan se frem til en stilling med en spændende hverdag med et ungt dynamisk team!

Før du søger så læs: 

- Minimum 18 år. 

- Dansktalende. 

En fordel hvis du har erfaring fra tidligere, men ikke et krav.

Hvis du vil være med på vores teams så tøv ikke med at sende en motiveret ansøgning, cv og gerne foto til KF@samadholding.dk i Emnet skriver du "Fuldtid".

Vi ser frem til din ansøgning!

Du hører fra os, hvis din ansøgning tages i betragtning.  

 

Vores steder omfatter: 

Cafe 22, Kafé Kapers, Den Blå Hund, Wanna'B, Zalt, Zirup, Okko, Hoppes 

SAMAD HOLDING ApSKøbenhavn K2019-11-25T00:00:002020-01-16T00:00:00
330125938Ny restaurant finder nye medarbejdereRobot Vi er ved at starte en ny restaurant på Vestergade 4 i slutningen af ??november. Vi har brug for forskellige medarbejdere. Vi søger 2 tjener med erhvervserfaring og i stand til at fuldføre arbejdet i henhold til vores krav.

Vi er ved at starte en ny restaurant på Vestergade 4 i slutningen af ??november. Vi har brug for forskellige medarbejdere.

Vi søger 2 tjener med erhvervserfaring og i stand til at fuldføre arbejdet i henhold til vores krav.

Men-O Ramen ApSKøbenhavn K2019-11-18T00:00:002019-12-31T00:00:00
330124352Assisterende restaurantchefRobot Jeg hedder Erik og er ejer af Christianshavns Færgecaf og søger en assisterende restaurantchef. Målet med min restaurant er at skabe et spisested, der tilbyder traditionel dansk mad med et tvist. Tonen er bramfri, men kærlig og kvaliteten er i top. Vi laver vores egne snaps og marinerer selv vores sild. Vi har altså sat barren højt, og det skal du have lyst til at deltage i. Du vil indgå I en mindre tjenerstab ledet af min første styrmand og restaurantchef Signe. Det er centralt at du har erfaring fra tidligere tjenerjobs samt kendskab til det danske køkken og at du kan holde mange bolde i luften uden at det går ud over humøret. I samarbejde med Signe vil du være ansvarlig for den daglige drift, ledelse og udvikling af restauranten. Du vil skulle stå på mål for at restauranten lever op til de krav om kvalitet og service, der allerede i dag kendetegner Christianshavns Færgecaf . I hverdagen vil din opgave primært bestå af servicering af vores gæster, uddelegering af opgaver og oplæring af tjenere. Administrative og ledelsesopgaver vil forekomme. Således vil du også lærer mere om økonomi, administration og personaleledelse. Det er vigtigt for mig, at du har lyst til at blive i stillingen over længere tid, så der bliver en rød tråd i både arbejdet og blandt de ansatte. Vi tilbyder til gengæld en stabil arbejdsplads med styr på formalia, plads til udvikling og inddragelse samt et stærkt hold, der brænder for Færgecafeen. Nå ja og så er der tid til et liv ved siden af sit arbejde. Er dette dig? Så kom forbi og tal med restaurantchef Signe eller send os din ansøgning på mail job@faergecafeen.dk

Jeg hedder Erik og er ejer af Christianshavns Færgecafé og søger en assisterende restaurantchef.
Målet med min restaurant er at skabe et spisested, der tilbyder traditionel dansk mad med et tvist. Tonen er bramfri, men kærlig og kvaliteten er i top.
Vi laver vores egne snaps og marinerer selv vores sild. Vi har altså sat barren højt, og det skal du have lyst til at deltage i.

Du vil indgå I en mindre tjenerstab ledet af min første styrmand og restaurantchef Signe. Det er centralt at du har erfaring fra tidligere tjenerjobs samt kendskab til det danske køkken og at du kan holde mange bolde i luften uden at det går ud over humøret.

I samarbejde med Signe vil du være ansvarlig for den daglige drift, ledelse og udvikling af restauranten. Du vil skulle stå på mål for at restauranten lever op til de krav om kvalitet og service, der allerede i dag kendetegner Christianshavns Færgecafé.

I hverdagen vil din opgave primært bestå af servicering af vores gæster, uddelegering af opgaver og oplæring af tjenere. Administrative og ledelsesopgaver vil forekomme. Således vil du også lærer mere om økonomi, administration og personaleledelse.

Det er vigtigt for mig, at du har lyst til at blive i stillingen over længere tid, så der bliver en rød tråd i både arbejdet og blandt de ansatte. Vi tilbyder til gengæld en stabil arbejdsplads med styr på formalia, plads til udvikling og inddragelse samt et stærkt hold, der brænder for Færgecafeen. Nå ja og så er der tid til et liv ved siden af sit arbejde.

Er dette dig? Så kom forbi og tal med restaurantchef Signe eller send os din ansøgning på mail job@faergecafeen.dk

 

Christianshavns FærgecaféKøbenhavn K2019-11-14T00:00:002020-01-07T00:00:00
330124338Deltids tjener til hyggelig lokal restaurantRobot Chalet burger og steak på Østerbro søger en deltids tjener til vores fantastiske team. Vi er en hyggelig lokal restaurant, beliggende i hjertet af Østerbro, og vi går højt op i god service og lækker mad til overskuelige priser. Vi er et lille team, som arbejder tæt sammen for at sikre den bedste kvalitet. Vi søger lige nu en deltids tjener (ca. 10-15 timer om ugen). Erfaring er et plus, men ikke et krav. Min. alder: 20 år. Arbejdstiderne ligger mellem 16-23. Restaurantens åbningstid er 17-22. Weekend og aften arbejde. Send en mail med ansøgning og cv til: Chaletosterbro@hotmail.com Vi holder samtaler løbende, og ansætter når vi har fundet den rigtige til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Chalet burger og steak på Østerbro søger en deltids tjener til vores fantastiske team.

Vi er en hyggelig lokal restaurant, beliggende i hjertet af Østerbro, og vi går højt op i god service og lækker mad til overskuelige priser. Vi er et lille team, som arbejder tæt sammen for at sikre den bedste kvalitet.

 

Vi søger lige nu en deltids tjener (ca. 10-15 timer om ugen). Erfaring er et plus, men ikke et krav. Min. alder: 20 år.

 

Arbejdstiderne ligger mellem 16-23. Restaurantens åbningstid er 17-22. Weekend og aften arbejde.

 

Send en mail med ansøgning og cv til:

Chaletosterbro@hotmail.com

 

Vi holder samtaler løbende, og ansætter når vi har fundet den rigtige til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Chalet Steak & BurgerKøbenhavn Ø2019-11-14T00:00:002020-01-07T00:00:00
330122658Karma Sushi Nyhavn - Søger TjenereRobot Karma Sushi søger friske og veloplagte uddannede tjenere. Karma Sushi har idag 6 restauranter beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er ikke en traditionel sushikæde, da Karma laver fusionssushi, hvor det japanske sushi er grundlæggende, kombineret med franske tilberedningsmetoder og nordisk tilbehør. Arbejdsopgaverne er som tjener, hvor du skal kunne vise engagement og faglighed i enhver situation. Hos Karma Sushi tror vi på, at det er nemmere at gøre en glad person faglig kompetent end at gøre en faglig kompetent person glad. Derfor ser vi dine personlige kvalifikationer mindst lige så vigtige som dine professionelle faglige kompetencer. OM STILLINGEN Stillingen kræver: Engagement Ydmyghed Loyalitet Fleksibilitet Positivitet Serviceminded Dygtig til mersalg og ikke mindst skal du kunne være ambassadør for Karma. Hvis disse punkter er nogle du kan identificere dig med, skal du skynde dig at sende et CV og ansøgning til Karma Sushi. Arbejdstid: 15-30 timer om ugen hovedsageligt aften og weekend.

Karma Sushi søger friske og veloplagte "uddannede" tjenere.

Karma Sushi har idag 6 restauranter beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er ikke en traditionel sushikæde, da Karma laver fusionssushi, hvor det japanske sushi er grundlæggende, kombineret med franske tilberedningsmetoder og nordisk tilbehør. 

Arbejdsopgaverne er som tjener, hvor du skal kunne vise engagement og faglighed i enhver situation. Hos Karma Sushi tror vi på, at det er nemmere at gøre en glad person faglig kompetent end at gøre en faglig kompetent person glad. Derfor ser vi dine personlige kvalifikationer mindst lige så vigtige som dine professionelle faglige kompetencer.

OM STILLINGEN

  Stillingen kræver:

  • Engagement
  • Ydmyghed
  • Loyalitet
  • Fleksibilitet
  • Positivitet
  • Serviceminded
  • Dygtig til mersalg
  • og ikke mindst skal du kunne være ambassadør for Karma.

Hvis disse punkter er nogle du kan identificere dig med, skal du skynde dig at sende et CV og ansøgning til Karma Sushi.

Arbejdstid: 15-30 timer om ugen hovedsageligt aften og weekend.

 

Karma Sushi NyhavnKøbenhavn K2019-11-12T00:00:002020-01-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Servicemindede fuldtidstjenere søges

SAMAD HOLDING ApS

København K
Elsker du at give gæster en god oplevelse, har altid et smil på læben og gør en dyd ud af at yde den bedste service - så er det måske dig vi søger! Vi er et selskab med flere forskellige caf er og spisesteder i København K, på Nørrebro, Østerbro og ...
Indrykket:25. november 2019
Udløbsdato:16. januar 2020

Ny restaurant finder nye medarbejdere

Men-O Ramen ApS

København K
Vi er ved at starte en ny restaurant på Vestergade 4 i slutningen af ??november. Vi har brug for forskellige medarbejdere. Vi søger 2 tjener med erhvervserfaring og i stand til at fuldføre arbejdet i henhold til vores krav.
Indrykket:18. november 2019
Udløbsdato:31. december 2019

Assisterende restaurantchef

Christianshavns Færgecafé

København K
Jeg hedder Erik og er ejer af Christianshavns Færgecaf og søger en assisterende restaurantchef. Målet med min restaurant er at skabe et spisested, der tilbyder traditionel dansk mad med et tvist. Tonen er bramfri, men kærlig og kvaliteten er i top. ...
Indrykket:14. november 2019
Udløbsdato:7. januar 2020

Deltids tjener til hyggelig lokal restaurant

Chalet Steak & Burger

København Ø
Chalet burger og steak på Østerbro søger en deltids tjener til vores fantastiske team. Vi er en hyggelig lokal restaurant, beliggende i hjertet af Østerbro, og vi går højt op i god service og lækker mad til overskuelige priser. Vi er et lille team, ...
Indrykket:14. november 2019
Udløbsdato:7. januar 2020

Karma Sushi Nyhavn - Søger Tjenere

Karma Sushi Nyhavn

København K
Karma Sushi søger friske og veloplagte uddannede tjenere. Karma Sushi har idag 6 restauranter beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er ikke en traditionel sushikæde, da Karma laver fusionssushi, hvor det japanske sush...
Indrykket:12. november 2019
Udløbsdato:3. januar 2020