Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog og pædagogmedhjælper til integreret institution Børnehuset Egebakken

Om Jobbet

Går du og venter på et sted, hvor du kan være med til at skabe en positivt anderledes pædagogisk hverdag? Længes du efter at arbejde nytænkende, hvor refleksion, fællesskab og nærvær er uundværligt? Så er Børnehuset Egebakken lige noget for dig.
Vi åbnede vores vuggestue i oktober 2017 og vores børnehave i marts 2019, så vi er fulde af energi og gå på-mod ift. at udvikle vores faglighed og tilgang, så børnene får den bedst mulige hverdag.

Vi har fokus på organisk styring som blandt andet viser sig ved, at vores børnegrupper er fleksible, så vi hele tiden skaber de bedste betingelser for tryghed og harmoni. Vi arbejder med fleksible rumløsninger, der gør, at vi skaber nye og spændende læringsmiljøer hver dag.

Og så er en opmærksom og omsorgsfuld måde at arbejde sammen på helt afgørende for os.

Din profil

Du tror på, at vi lærer med vores kroppe. Du synes, at sansemotoriske lege og aktiviteter er en sjov og spændende måde at forstå udvikling. Sammen med os ligger, sidder og kravler du på gulvene og er i bogstavelig forstand hele tiden i øjenhøjde med børnene.

Hvis du synes, at anerkendelse ofte mangler indhold når vi taler om det og derfor har lyst til at arbejde ud fra begrebets egentlige betydning, så er vi noget for dig. Du skal brænde for relationer og fællesskab, hvor du griner med børnene og hele tiden har øje for, hvad deres intentioner er i alt, hvad de viser os.

Du skal være klar til at sætte din faglighed i og på spil - og være klar til at tænke ud af boksen for at finde nye fede løsninger, der skaber verdens bedste børnehus!

Derfor skal du vælge os

Vi garanterer til gengæld, at ”sådan har vi altid gjort” er en sætning du aldrig vil høre hos os i faglig sammenhæng. Vi prøver at nytænke dagtilbuddet som vi kender det og finde alternative muligheder på de vaner vi undrer os over. Og hele tiden være opmærksomme på, hvordan børnene viser os er gode måder at gøre tingene på.

Vi har meget mere at fortælle, så hvis du er blevet vild med idéen om at arbejde i Egebakken, så skriv hellere end gerne til Tina Birch. Kontaktoplysninger finder du nederst i annoncen.

Ansættelsesvilkår

Vi håber på at høre fra dig hvad enten du helst vil have 30 eller 37 timer om ugen hos os. Og at du kan starte så hurtigt som muligt.

Om os

Vi hører til i Holte i Rudersdal kommune. Vi får i løbet af foråret 2020 lavet en virkelig fed legeplads, der skal inkludere både vuggestue og børnehave. Vi får udeværksteder, bålplads, stor legeplads med gange, der er forbundet til hinanden, vandbaner, sanseområder og bambus-labyrinter. Og så har vi en kæmpe skov i baghaven.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen ”Søg stillingen” nedenfor

Samtaler: Holdes løbende


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Pædagoger til Børnehuset Pilegården

Rudersdal Kommune

Holte
Om jobbet Som pædagog i Børnehuset Pilegården bliver du en del af et team og er medansvarlig for at sikre børnegruppens trivsel, læring, udvikling og dannelse. Alle teams har en teamleder som sikrer god koordinering og medindflydelse. Vi har en ledi...
Indrykket:27. april 2020

Ambitiøs pædagog med fokus på høj faglighed og udvikling søges til barselsvikariat

Rudersdal Kommune

Holte
Kom og vær med til at gøre vores børnehus endnu bedre! Sammen med os skal du udfordre den traditionelle måde at tænke dagtilbud på ved bl.a. ikke at være stueopdelt, men at være sammen i 2 større teams med mindre grupper. Du skal arbejde med pædagog...
Indrykket:1. maj 2020

Nyuddannet pædagog til vuggestuen i Gøngehuset

Rudersdal Kommune

Holte
Om jobbet Er du færdiguddannet eller ved at være færdig med pædagoguddannelsen så er det lige dig vi mangler til vores team i Gøngehuset. Gøngehuset er et 0-6 års børnehus med en børnehavegruppe på 25 børn i børnehaven og 14 børn i vuggestuen. Med u...
Indrykket:20. maj 2020

PÆDAGOG MED TEAMLEDERFUNKTION TIL BØRNEHUSET FREDERIK CLAUSENSVÆNGE - BØRNEHAVETEAMET (genopslag)

Rudersdal Kommune

Holte
Ambitiøs Teamleder med viden om pædagogik og hvordan børn bedst lærer søges til ledelsesteam. Vi søger en teamleder i Børnehaven der sammen med den daglige leder, teamlederen i vuggestuen, personalet og forældregruppen kan fastholde den høje tilfred...
Indrykket:14. maj 2020

Specialpædagog

Rudersdal Kommune

Holte
Specialpædagog søges til Skovlyskolens E-spor. Om jobbet Vi søger en pædagog til vores udskoling. Din rolle bliver bl.a. at understøtte lærernes undervisning. Vores elever har brug for en høj grad af struktur, visualisering og gentagelser for at kun...
Indrykket:18. maj 2020