Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Herningsholmskolen

Afdelingsleder med faglig indsigt, gå-på-mod og et smittende humør søges til Herningsholmskolen, afdeling Sjællandsgade.

Mangler du nye udfordringer? Kan du lide at have travlt? Trives du i et foranderligt miljø? Og har du lyst til at være med til at sætte sejlene for vores dejlige elever i 0.-4. årgang? Så skal du skynde dig at læse videre.
Vi mangler nemlig en lederkollega, der ønsker at indgå i et åbent og ligeværdigt samarbejde sammen med os.

Vi tænker, at du har en læreruddannelse bag dig, og så sætter vi pris på, at du har en bred interesse inden for skoleledelse og har lyst til både administrative og pædagogiske opgaver. Om vores ledelsesteam kan vi sige, at det er præget af en åben og hjertelig dialog, hvor vi deler de opgaver og muligheder, der opstår i løbet af dagen. Vi arbejder professionelt og følger ting til dørs, og vi sørger generelt for at informere hinanden om det, vi hver især arbejder med. Vi er til humor og selvironi, og vi elsker cola, kage og kærlige børnJ. Sidstnævnte har vi masser af.

Vi forstiller os, at din opgavefordeling kan se således ud, men vi er selvfølgelig åbne for dialog

 • Pædagogiske opgaver
  • Afdelingsleder for 0.-4. årgang, afdeling Sjællandsgade
  • RCM (ResourceCenterMøder)
  • Samarbejde med skolens trivselsteam (AKT lærere og trivselspædagoger)
  • Samarbejde med skolens styrkecenter
  • PU (Pædagogisk Udvalg) i samarbejde med anden afdelingsleder
  • Førskole-samarbejde med dagtilbud i samarbejde med anden afdelingsleder
  • Skolevægringsprojekt 0.-4. årgang (kommunalt indsatsområde)
 • Administrative opgaver
  • På sigt modtage sygemeldinger og sørge for vikardækning
  • På sigt sørge for vikardækning af kendt fravær
  • Kontakt til vores ”vikar-bestand”

Herningsholmskolen er en stor byskole placeret i Herning midtby med ca. 650 elever. Vi har, ud over almenklasserne på Sjællandsgade, en specialklasserække for elever med generelle indlæringsvanskeligheder med ca. 60 elever samt en afdeling på Holtbjerg med ca. 60 elever fra 0.-3. årgang.
Ledelsesteamet på Herningsholmskolen består ud over skolelederen af en viceskoleleder, som også er afdelingsleder for 5.-9. årgang, en afdelingsleder for Holtbjerg som også er SFO leder på begge matrikler samt en afdelingsleder for specialafdelingen.
Personalegruppen består desuden af såvel lærere som pædagoger, og omgangsformen er præget af engagement og rummelighed.
Herningsholmskolen har et godt samarbejde med forældre, og vi har en engageret skolebestyrelse. Vi lægger stor vægt på et tæt skole/hjem samarbejde.
Pædagogisk er vi en skole, der bl.a. lægger vægt på elevernes trivsel, fællesskab og høj faglighed. Vi prioriterer at skabe plads til fælles aktiviteter på tværs af matrikler og skoletilbud.

Yderligere oplysninger
Ring gerne til skoleleder Lone Krog, tlf. 96 28 78 50 for at aftale et møde, så du kan se og høre mere om skolen, inden du sender din ansøgning.

Du kan desuden læse mere om Herning Kommunes forventninger til den kommende afdelingsleder i notat vedr. ansættelse af afdelingsleder på Herningsholmskolen her.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst med udgangspunkt i løntrin 46.

Tiltrædelse 1. marts 2020.

Ansættelsesprocedure
Ansøgning vedlagt cv og eksamensbevis samt øvrige relevante bilag sendes elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest 12. januar 2020 til midnat.

Der holdes ansættelsessamtaler den 16. januar 2020. Der holdes evt. 2. samtale den 28. januar 2020.

I forbindelse med rekruttering til lederstillinger i Herning Kommune indhentes en personprofil, som supplerer samtalen.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Region Syddanmark søger en afdelingschef til Regnskab og Finans

Regnskab og Finans

Vejle
Vil du stå i spidsen for Regnskab og Finans i Region Syddanmark, og herigennem sikre en stabil og serviceorienteret drift samtidigt med, at du skaber rammerne for, at Region Syddanmark er frontløber på nye metoder og teknikker inden for regnskabs- o...
Indrykket:12. marts 2020

Teamleder til Videnscenteret

Holstebro Kommune

Holstebro
Er du klar på nye udfordringer med masser af muligheder? Kan du stå i spidsen for et team af fagligt kompetente, engagerede og dedikerede ressourcepædagoger og inklusionsvejledere i en tværprofessionel kontekst tæt på praksis?Så læs videre her. Om j...
Indrykket:28. marts 2020

Senior Manager Supply Chain Innovation, Billund or London

LEGO SYSTEM A/S

Billund
Do you want to play a meaningful role in our agile global Supply Chain team generating transformational ideas and solutions? Combine your strong experience with end-to-end (E2E) Supply Chain and Change Management and help craft the way LEGO will dri...
Indrykket:25. marts 2020

LUFTHAVNSCHEF - ESBJERG LUFTHAVN

Genitor ApS - på vegne af Esbjerg Kommune

Esbjerg Ø
Vil du være med til at løfte Esbjerg Lufthavn til næste niveau?En lufthavn med store ambitionerSom lufthavnschef skal du stå i spidsen for den fremtidige udvikling af Esbjerg Lufthavn og være med til at indfri de målsætninger, der ligger i lufthavne...
Indrykket:13. marts 2020