Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsansvarlig / Controller til Nyrup Plast

Personale-match, søger for vores kunde Nyrup Plast, en talstærk regnskabsansvarlig / controller med holdånd.

Nyrup Plast er en sund, dansk rørgrossist med speciale i alt fra jordoverfladen og ned. Virksomheden forhandler og producerer miljørigtige løsninger på regn- og spildevandshåndtering. De er eksperter inden for kloakering, afvanding, regnvandshåndtering og spildevandsbehandling.

I dag består virksomheden af 12 kvalificerede og dygtige medarbejdere på Kannikevej 1 i Nyrup foruden tre chauffører. Nyrup Plast er – og har altid været – en lokal virksomhed med fokus på at skabe en god arbejdsplads for de ansatte.

Stillingen

I rollen som regnskabsansvarlig, tilbydes du et udfordrende og afvekslende job med stort ansvar. Du vil komme til at have ansvaret for regnskabet samt bogføring i virksomheden, hvor du vil drive dine opgaver selvstændigt og i samarbejde med Direktøren af Nyrup Plast. I tæt samarbejde med ledelsen, skal du bidrage til virksomhedens løbende udvikling af forretningsgange, systemer og processer. Du forventes derfor at byde ind med udviklingstiltag og samtidig være en del af den daglige drift.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Stå i front for at få implementeret det nye Navision i virksomheden
  • Kredit og debit bogføring
  • Cost controlling generelt
  • Udarbejdelse af årsregnskab, budgetter og forecasts

Den rette kandidat

Du besidder stærke analytiske evner og forretningsmæssig forståelse. Det er en fordel hvis du har erfaring fra revisionsbranchen, men det er ikke en forudsætning at du er uddannet indenfor revision. Det vigtigste for os er din motivation for arbejdsopgaverne. Som person er du analytisk skarp, initiativrig og løsningsorienteret. Din arbejdsform er struktureret med sans for detaljen samtidig med, at du er god til at bevare overblikket. Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at aflevere dine opgaver til tiden. Sidst men ikke mindst har du en forretningsorienteret tankegang, som du via beslutsomhed og handlekraft formår at bruge, til at skabe merværdi for virksomheden.

Derudover forestiller vi os, at:

  • Du har erfaring med Business Central 365 samt det nye Navision
  • Du har erfaring fra lignende stilling
  • Du har god IT-forståelse og benytter Excel på højt niveau

Nyrup Plast tilbyder

  • En spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver, i en sund virksomhed med fokus på både faglig og personlig udvikling
  • Et professionelt og forretningsdrevet miljø med en uformel og humoristisk tone
  • Dygtige og engagerede kolleger, der ved, at de kun bliver bedre gennem samarbejde og aktiv vidensdeling

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Rekrutteringskonsulent Charlotte Hvid på e-mail chh@personale-match.dk eller på tlf. 23311828.

Ansøg her

Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70 70 18 28 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

”Vores tilgang er ydmyg – vi har respekt for vores kunder og forsøger altid at yde den bedste service. Hos os får du kompetent rådgivning af et veluddannet personale, som ikke bare sælger og leverer – vi ‘nørder’ også med tingene og kender vores produkter indgående. Vi har ekspertisen i huset til at lave en lang række beregninger, også til brug for teknisk forvaltning, og vi kan svare i dybden på de fleste spørgsmål.”


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.