Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk trafikplanlægger med tværfaglig profil og evne til at involvere og kommunikere

Vil du være en  central spiller i FynBus’ trafik- og køreplanlægning? I Plan har vi brug for en ambitiøs kollega til at indgå i arbejdet med at analysere, optimere og udvikle den kollektive trafik på Fyn og Langeland og indgå i et tæt samarbejde med kommunerne og Region Syddanmark.

Du skal deltage i løsningen af de strategiske opgaver inden for kollektiv trafik, mobilitet og klimaindsatser, og i udarbejdelsen af det mere detaljerede planlægningsgrundlag for løbende tilpasning af Region Syddanmark og de enkelte kommuners ruter og køreplaner.  Du vil have  tæt kontakt til en række eksterne interessenter, eksempelvis kommuner/Region Syddanmark, uddannelsesinstitutioner og erhvervsvirksomheder. Opgaverne i FynBus løses ofte i et projektsamarbejde på tværs af afdelinger, så du vil også få berøring med markedsanalyse, kundeundersøgelser, kommunikation og kvantitative og kvalitative analyser. 

Køreplanlægning med fokus på kunder og optimering.

I Plan har vi ansvaret for, at busruterne på Fyn og Langeland har den bedst muligt rettidighed og korrespondance med tog og andre busser, samt skolernes og virksomhedernes mødetider. Vi arbejder med knappe ressourcer, som skal benyttes bedst muligt. Vi udarbejder derfor køreplanerne på baggrund af grundige analyser af elektroniske data fra busserne og af de trafikale forhold, som bestandigt ændrer sig. På den baggrund realiserer vi en rettidighed på omrkring 94%. Vi udarbejder 4-årige trafikplaner, som beskriver det samlede  trafiksystem på Fyn og Langeland. Trafikplanerne fastlægger de overordnede servicemål og ressourceprioritering.

Afdelingen består af en række planlæggere, der varetager planlægningsarbejdet i et tæt samspil med kommuner og region, der bestiller og betaler for buskørslen.

Det bliver en hovedopgave for dig at bistå Planchefen i udarbejdelse af analyser, beslutningsoplæg, notater, økonomiopfølgning, mv. samt  sikre indsamling af viden om eksempelvis alternative drivmidler. Du skal være analytisk med et udtalt generalist-gen, og du skal kunne arbejde med analyser og planlægning på tværs af FynBus’ organisation med økonomer, kommunikationskonsulenter og andre. Vi forventer, at du kan medvirke til, og i andre tilfælde have ansvaret for, at skrive en sag til den administrative og politiske beslutningsproces i FynBus og i kommunerne. Samtidig skal du kunne håndtere berøringsflader til de buschauffører, der kører ruterne til daglig med henblik på at inddrage deres erfaringer med rute og køreplan.

 Vi forestiller os, at du …

 • Har en trafik-, logistik- eller produktionsingeniør uddannelse eller en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse
 • Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
 • Kan arbejde selvstændigt og samarbejdsorienteret
 • Er vant til store datamængder og analyser
 • Har erfaring med projektledelse

 Vi forventer os, at du …

 • Kan skabe relationer på tværs af grænser
 • Er fokuseret og handlingsorienteret
 • Kan tage selvstændige initiativer
 • Kan håndtere stor kompleksitet og samtidig formidle denne i øjenhøjde
 • Kan inddrage eksterne interessenter i opgaveløsningen
 • Har et godt humør at stå imod med

FynBus har en række IT-tekniske systemer, der understøtter analyse- og planlægningsarbejdet, og vi forventer, at du har en god forståelse af disse. Vi giver dig en god introduktion til redskaberne.

Vi har et uhøjtideligt og dedikeret arbejdsmiljø i afdelingen og i FynBus som helhed med fleksible rammer for din arbejdstilrettelæggelse.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst imellem forhandlingsberettigede organisation og Kommunernes Landsforening, med mulighed for at du kan forhandle tillæg efter principperne i Ny Løn.

Ansøgningsfristen er den 10. februar 2020 og samtaler forventes afholdt i uge 9 med en eventuel 2. samtale i uge 10. Ansøgning sker via nedenstående link.

Yderligere oplysning om jobbet kan fås ved henvendelse til direktør Carsten Hyldborg, tlf. 6311 2201 eller på mail ch@fynbus.dk.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.