Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG - Er du ingeniør og vil du uddanne fremtidens bygningskonstruktører?

På bygningskonstruktøruddannelsen ved UCN er vi ca. 470 studerende og 28 engagerede medarbejdere.

I tæt samspil med erhvervslivet og andre forsknings- og udviklingsinstitutioner arbejder vi sammen om at uddanne fremtidens bygningskonstruktører. Undervisningen foregår projektorienteret og er opbygget omkring et gruppeprojekt på hvert semester.

Desuden har vi løbende gang i en række spændende forsknings- og udviklingsprojekter, som har til formål at udvikle både vores og de studerendes viden.

Som led i den fortsatte udvikling af uddannelsen har vi brug for en kompetent underviser med en god faglig ballast og talent for at formilde viden og erfaring videre til de studerende.Din profil:

  • Du er uddannet ingeniør
  • Du har erfaring med projektering samt udførelse af bærende konstruktioner
  • Du har evt. kendskab til tekniske installationer


Underviser med teamånd

Som underviser tilrettelægger og gennemfører du egen undervisning og vejledning af de studerende i samarbejde med de øvrige undervisere. Der vil ligeledes kunne forventes deltagelse i efter- og videreuddannelsesaktiviteter samt udviklingsopgaver.

Du deltager selvfølgelig også i afdelingens løbende planlægning og udvikling via teammøder, personalemøder etc.

Uddannelsen har både en dansk og en international linje. Vores kollegaer vil efter introduktion skulle indgå i undervisningen af såvel de danske som internationale klasser.

Desuden er vi i gang med opbygning af en afdeling i Vietnam - Ho Chi Minh. Der er pt. 31 studerende på 1. semester.

På uddannelsen har vi stort fokus på anvendelsen af de nyeste digitale værktøjer, og vi forventer derfor, at du har erfaring i brugen af digitale værktøjer til understøttelse af byggeprocessen.Om vores kommende kollega:

  • Du har lyst til at indgå i de forandringsprocesser, som UCN er i gang med
  • Du er indstillet på at bidrage aktivt med idéer og viden indenfor dit faglige område samtidig med, at du har respekt for dine kollegaers faglighed
  • Du har forståelse for menneskers forskelligheder, og du ser muligheder fremfor begrænsninger i din tilgang til de studerende


Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er omfattet af Bekendtgørelse omstillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb. Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse i henhold til de fastsatte regler om lektorbedømmelse ved professionshøjskoler.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1.4.2020Yderligere oplysninger:

Alle ansøgere, der indkaldes til samtale, vil forud for samtalen skulle gennemføre en online engelsktest.

Du kan læse mere om UCN's Byggeriuddannelser på www.ucn.dk.

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte studieleder Bruno Larsen på tlf.: 72 69 15 00 eller på mail: BLA@ucn.dk.

Det forventes, at der afholdes ansættelsessamtaler i uge 9.Interne og eksterne ansøgere behandles samtidig.Professionshøjskolen UCN arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi.

Vi har ca. 9.500 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte.

UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.