Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Signal Management & Risikominimering i sektionen for national lægemiddelovervågning - genopslag

Er du interesseret i ledelse i et fagligt stærkt og engageret miljø? Brænder du for at forbedre lægemiddelsikkerheden til gavn for borgerne? Så er du måske den nye teamleder for DK Signaler og Risikominimering i Lægemiddelstyrelsens sektion for national lægemiddelovervågning (PVDK).

Om os
Du bliver teamleder i en organisation, hvor vores visionen er at blive en af Europas førende lægemiddelstyrelser. Der er udarbejdet en perspektivrig og ambitiøs strategi, der skal bringe Lægemiddelstyrelsen i europæisk topklasse.

Sektionen for national lægemiddelovervågning overvåger og forbedrer sikkerheden ved brugen af markedsførte lægemidler i Danmark. Sektionen består af tre teams, hvoraf det ene er DK Signaler og Risikominimering og det er netop til dette team, at vi søger en teamleder.

Stillingen er nyoprettet, og du bliver en del af et nyt og ambitiøst ledelsesteam, der har ansvaret for at sikre høj faglighed, udvikling, effektiv driftsledelse og den bedst mulige arbejdsplads.

Om teamet DK Signaler & Risikominimering
Teamet varetager en lang række tværgående opgaver inden for lægemiddelovervågning med fokus på nationale data, projekter og samarbejder med andre fagområder i Lægemiddelstyrelsen, samt med andre myndigheder og samarbejdspartnere, hvor målet er at styrke patientsikkerheden.

Teamets primære opgave er vurdering af signaler og andre sikkerhedsproblemstillinger fra danske kilder, herunder bivirkningsindberetninger og henvendelser fra borgere og sundhedsfaglige. Ud over signaler er teamet også ansvarligt for at udarbejde og udgive dataanalyser og rapporter, på såvel faste som aktuelle områder. Vi har en række samarbejder og snitflader med lægemiddelindustrien, myndigheder og samarbejdspartnere i sundhedsvæsenet, som teamlederen vil være medansvarlig for at drive, ligesom teamet er repræsenteret i tværfaglige råd og samarbejder.

Om jobbet og ansvarsområder
Du vil med reference til sektionslederen få det faglige, personale- og driftsmæssige ledelsesansvar for en meget velfungerende gruppe, bestående af 5 engagerede medarbejdere. Du vil, som teamleder også selv varetage overordnede sikkerhedsopgaver og sikre tæt samarbejde med centrale samarbejdspartnere. Ligesom du vil være ansvarlig for at drive udvalgte fora. bl.a. vil du blive ansvarlig for at opbygge et samarbejde med og udarbejde analysebestillinger til Lægemiddelstyrelsens nye Dataanalysecenter (DAC).

Vi står over for en større udskiftning af systemerne i overvågningskomplekset og har en ambitiøs plan om, at implementere en endnu højere grad af automatisering af processer. Dette gælder både internt i egne systemer samt for borgere og sundhedsvæsen, i forhold til deres bivirkningsrapportering til Lægemiddelstyrelsen. Dette vil også påvirke vores signalsystem og signalprocesser og vi forventer, at du som teamleder vil være en central bidragsyder til dette udskiftningsprojekt.

Der er implementeret Lean i Lægemiddelstyrelsen, og Lean principperne ses som fundamentale i det løbende arbejde med at udvikle både interne og eksterne processer til gavn for lægemiddelovervågningen og patientsikkerheden.

Det er afgørende, at du holder fokus på drift og resultater, men samtidig sikrer faglig udvikling og bevarer et godt arbejdsmiljø. Med omdrejningspunkt i daglig og nærværende ledelse i teamet sikrer du en effektiv driftsledelse og bidrager aktivt til, at teamet, sektionen og enheden når de fastlagte mål. Ligesom du bidrager til Lægemiddelstyrelsens samlede udvikling, som medlem af teamleder- og sektionslederkredsen.

Din uddannelse og professionelle kvalifikationer
Du har en sundheds- eller naturvidenskabelig kandidatuddannelse med et betydeligt medicinsk indhold, som f.eks. humanbiolog, tandlæge, dyrlæge eller læge. Du har igennem din karriere opbygget faglige kompetencer inden for lægemiddelovervågningen og inden for ledelse.

Vi forventer, at du:

  • har dokumenteret ledelses- og projektleder erfaring
  • har stor erfaring som specialist inden for pharmacovigilance særligt inden for signal management, dataanalyser og risikominimering
  • har erfaring med at drive data og IT- udvikling på sundhedsdata- og pharmacovigilance området
  • har stor erfaring i at arbejde med udvikling af systemer og processer og har vist stort drive for nytænkning og afprøvning af nye processer og teknologier
kommunikerer ubesværet både på dansk og engelsk i skrift og tale og kan formidle budskaber klart.

Dertil vil det være en fordel, hvis du har pharmacoepidemiologisk erfaring.

Dine personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du er fleksibel, robust og trives i en travl og afvekslende hverdag, hvor prioritering af opgaver er en naturlig del af at levere en succesfuld drift. Du er kvalitetsbevidst og brænder for at lave løbende forbedringer. Du er en teamplayer med en positiv tilgang til tingene, har godt humør og et smil på læben selv under pres.

Derudover ønsker vi, at du:

  • er faglig engageret og målrettet
  • formår at sætte retning og skabe resultater gennem andre
  • stærke samarbejds- og kommunikationsevner
  • politisk tæft og et strategisk syn.
Vi tilbyder
Et meningsfuldt arbejde. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kollegaer får mulighed for, at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt. Arbejdsklimaet er uformelt og præget af engagement, humor og gensidig respekt.

Du vil i jobbet få en stor kontaktflade, samt mulighed for indflydelse på både internt og eksternt samarbejde med europæiske og internationale styrelser.

Om ansættelsen
Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller den til enhver tid gældende overenskomst for læger i staten mellem Finansministeriet og Yngre Læger, jf. bilag 3, Læger på Sundhedsministeriets område.

Du vil blive ansat som chefkonsulent.

Det er en forudsætning for ansættelse i Lægemiddelstyrelsen, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Ejer du i dag såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed, har du dog en vis periode til at afhænde disse aktier.

Der er tale om en fuldtidsstilling, med tiltrædelse snarest muligt.
Du kan læse mere om Lægemiddelstyrelsen på www.lmst.dk.

Kontakt os gerne
Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at kontakte Hanne Beirholm, Beirholm Search på tlf. 2944 0080, som assisterer med search og udvælgelse på denne ansættelse.

Som følge af, at Beirholm Search assisterer med search og udvælgelse på denne ansættelse, betyder det, at virksomheden får adgang til dine oplysninger, såfremt du vælger at søge stillingen.

Er du interesseret?
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.