Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingssygeplejerske til hjertemedicinsk sengeafsnit 115 - Hvidovre Hospital.

Vi søger en dynamisk og erfaren afdelingssygeplejerske, som vil være med til at sætte sygeplejen i fokus i den videre udvikling af vores nye hjertemedicinske sengeafsnit, som har udflytning i 2022 til det nye byggeri på Hvidovre Hospital.Vi søger en afdelingssygeplejerske, som har gennemslagskraft og som er klinisk velfunderet, med en stærk sygeplejefaglig profil. Du skal have lyst til at arbejde med personaleudvikling og du vægter et sundt arbejdsmiljø. Du er ambitiøs på personalets vegne og lægger vægt på trivsel og synlige mål for indsatsen.

Vi er pr. 01.februar 2020 en selvstændig hjertemedicinsk afdeling, som består af et sengeafsnit og ambulatorium på både Amager og Hvidovre matriklen.

Afsnit 115 er et hjertemedicinsk sengeafsnit med 29 hjertemedicinske- og 10 korttidsmedicinske sengepladser.

Til de hjertemedicinske sengepladser modtager vi akutte patienter med forskellige former for hjertesygdomme, f.eks. blodprop i hjerte og lunger, hjerterytmeforstyrrelser og hjertesvigt.

Til de korttidsmedicinske sengepladser modtager vi alment medicinske patienter, der kræver, indlæggelse under 48 timer. Afdelingssygeplejersken har ledelse for ca. 45 erfarne og nye sygeplejersker, 5 erfarne social og sundhedsassistenter, 1 serviceassistent samt en assisterende afdelingssygeplejerske og 1 udviklingssygeplejerske.

Der er til afdelingen tilknyttet en klinisk underviser, som har det overordnede ansvar for elever og studerende i tæt samarbejde med den daglige kliniske vejleder.

Afdelingssygeplejersken refererer og samarbejder med afdelingsledelsen, som består af en ledende oversygeplejerske og ledende overlæge.

Du vil som afdelingssygeplejerske have et tæt samarbejde og ledelsesmæssig sparring med de 2 andre afdelingssygeplejersker i den nye hjertemedicinske afdeling.

Derudover lægges der vægt på et godt samarbejder med de øvrige afdelingssygeplejersker i de andre medicinske afdelinger og akutmodtagelsen.For at understøtte ovenstående søger vi en engageret afdelingssygeplejerske der har følgende kompetencer:

  • Ledelseserfaring - gerne hjertemedicinsk erfaring
  • Samarbejde med den afsnitsansvarlige overlæge og sikre, at afdelingen når de fastlagte mål, samt have fokus på udviklingspotentialer
  • Sikre den daglige drift fungerer, så pleje og behandling er sikker og god
  • Er synlig og har et godt overblik
  • Profilere afsnittet og sikre den sygeplejefaglige udvikling
  • Lyst til at udvikle personalet og samarbejdet med øvrige faggrupper
  • Evne til at skabe et godt arbejdsmiljø
  • Relevant efteruddannelse
  • Indsigt i de patientadministrative systemer vil være en fordel samt modul Tjenestetid


Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med grundig introduktion til ledelsesarbejdet og gode uddannelses – og udviklingsmuligheder.

Hvidovre Hospital kan desuden tilbyde et formaliseret samarbejde med hospitalets øvrige afdelingssygeplejersker.

Ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ledere på Sundhedskartellets område indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Løn- og Takstnævn.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen:

Er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Jette Beck Mieritz på 21 31 19 83 eller via mail: Jette.beck.mieritz@regionh.dk eller ledelsessekretær Mia Mench Rasmussen på 38 62 25 78 for rekvirering af stillingsbeskrivelse.

Ansøgning:

Fremsendes online via linket sammen med dit CV og dokumentation for uddannelse senest 17. februar 2020

Ansættelsessamtaler holdes den 26. februar 2020.

Indkaldelse til samtale sker via mail.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.