Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en pædagog til en fast stilling på 35 timer

 

  • Det lille Børnehus Tryllefløjten

Vi er et lille privat børnehus som er beliggende i Nærum. Vores børnehus bærer præg af meget hjemlige rammer, hvor her er meget trygt og hyggeligt at være – både for børn og voksne.

Vi består af to grupper – hvor vi bestræber os på at være 24 børnehavebørn og 10 vuggestuebørn. Om morgenen, på legepladsen og om eftermiddagen er vi fælles, men om formiddagen og til frokost er vi opdelt, hvor stuerne også har hver deres dagligdag.  

Det er i vores børnehave, at vi søger en pædagog på 35 timer ??

Vi er beliggende således, at skoven nærmest ligger lige i baghaven, så skoven er et sted vi bruger meget. Om sommeren har vi et drivhus og 3 højbede, hvor vi planter vores egne grøntsager. Vi er ude hver dag, så du skal gide at hoppe i regntøjet. 

Derudover forventer vi, at du er stabil, nærværende, ansvarlig, kan arbejde selvstændigt og har en generel interesse for at arbejde med børn i alderen 0-6år. Udover det er vi meget åbne for nye idéer/tiltag, og her kan du virkelig få lov til at sætte dit eget præg på hverdagen.

Når alt det faglige og formelle nu er på plads, skal det også nævnes, at vi er en meget humoristisk personalegruppe, som elsker at lave sjov med hinanden. Vi er jo ikke et så stort sted, så vi er meget afhængige af hinanden, og at man kan lide sin arbejdsplads.

Yderligere bestræber vi os på at få en så alsidig personalegruppe som muligt, da vi synes forskelligheder er med til at gøre hverdagen lidt mere spændende. Et eksempel kunne være at der både skal være ”gamle” og ”unge” ansat ??.

Lyder alt dette som noget for dig, så skynd dig at få sendt en ansøgning – vi holder løbende samtaler. Stillingen er ledig pr. 1/4-2020. Derudover er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe, hvis der skulle være spørgsmål.

Du skal ringe på telefon: 45805653, og spørge efter Laila eller Nina.

Ansøgningen sendes til: lederen@bornehuset-trylleflojten.dk

VI SES!!!!

  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.