Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DPU søger faglig og analytisk stærk ekstern lektor inden for innovation, kompetenceudvikling og organisatorisk læring

Den eksterne lektor vil skulle varetage undervisning og vejledning på Master i Voksnes læring og kompetenceudvikling samt på bachelor- og kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab. Den eksterne lektor forventes at varetage master- og specialevejledning, anden vejledning, bedømmelse og eksamination samt at indgå i udvalgte undervisningsopgaver. Hertil kan komme relevant koordinationsansvar. Ansøgere med relevant ph.d.-grad og/eller erfaring med forskning og undervisning inden for innovation, voksnes læring, kompetenceudvikling og organisatorisk læring og med erfaring fra undervisning på kandidat- og masterniveau vil blive foretrukket.

Den eksterne lektor skal have:

  • et bredt og omfattende kendskab til det voksenpædagogiske felt og/eller uddannelsesvidenskab, gerne med fokus på innovation, organisationsudvikling og kompetenceudvikling.
  • solide erfaringer med gennemførelse af forsknings- og udviklingsopgaver inden for området og med kreativ og innovativ undervisning
  • grundigt kendskab til teori og –metoder inden for områderne.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende aftale om Eksterne lektorer ved universiteter m.fl. under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Timelønnen pr. arbejdstime udgør pr. 1. oktober 2019 kr. 304,01 inkl. feriepenge. Til hver forelæsning eller hertil svarende undervisning medregnes 2,5 time til forberedelse.

Der er tale om en stilling på op til 3 år.

Ansættelse som ekstern lektor forudsætter enten relevant praksiserfaring på højt niveau, der ikke er opnået gennem en universitær videnskabelig ansættelse, eller ansættelse i en videnskabelig hovedstilling på et andet universitet.

Arbejdssted
Tuborgvej 164, 2400 København NV og Jens Chr. Skous Vej 4, Bygning 1483, 8000 Aarhus C.

Yderligere information
Yderligere information om jobbet kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder for uddannelsesvidenskab, lektor Pia Bramming på bramming@edu.au.dk eller 21 84 41 64.

Ansøgningen
Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 15. februar 2020.

Kvalifikationskrav
Ansættelse som ekstern lektor forudsætter at vedkommende har kvalifikationer på kandidatniveau samt yderligere kvalifikationer på højt niveau, f.eks. særlige specialer, kundskaber eller praksiserfaring opnået gennem ansættelse inden for fagets praksisområde. Undervisningsmæssige kvalifikationer indgår i bedømmelsesgrundlaget.

FormaliaAlle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Faculty of Arts
Arts er et af fire hovedområder på Aarhus Universitet.
Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 500 videnskabelige medarbejdere, 260 ph.d.-studerende, 10.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.

Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund, Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.

Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på arts.au.dk

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
15. februar 2020

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.