Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæger til uklassificerede stillinger på Psykiatrisk Center København

Pr. 1 marts 2020 eller snarest derefter er et antal lægestillinger ledige til besættelse på Psykiatrisk Center København (PCK). Udgangspunktet er 1 års ansættelse i en uklassificeret Reservelægestilling på en sengeafdeling.

PCK´s sengeafsnit er beliggende på 4 matrikler: Bispebjerg Hospital (Afdeling BBH), Rigshospitalet (Afdeling RH), Frederiksberg Hospital (Afdeling FRH) samt Gentofte Hospital (Afdeling GeH). De læger som kommer i betragtning til stillingerne vil være forankret på en af disse 4 matrikler, samt indgå i forvagtslaget.

Den uklassificerede reservelægestilling er oplagt til dig som overvejer psykiatri som speciale, og ønsker at stifte bekendtskab med psykiatri inden evt. I-stilling eller til dig som er nyuddannet læge der ønsker at samle erfaring inden evt. KBU-start.

Vi tilbyder desuden. at læger i uklassificeret stilling på PCK kan blive tilknyttet et af centerets ambulatorier. Skriv gerne i ansøgningen hvis dette har interesse, eller kontakt Klinikchef Birte Smidt for mere information om en ansættelse i ambulant regi.

Kontaktinfo findes sidst i dette opslag.

Læger som allerede har færdiggjort I-stilling, men som fx venter på H-stilling, vil vi også meget gerne høre fra – og det gælder såvel psykiatri som andre specialer, fx almen medicin mv.

Vi tilbyder

Grundet PCK´s størrelse er der mulighed for, at få et bredt og indgående kendskab til specialet psykiatri. PCK er kendetegnet ved høj faglighed og dygtige speciallæger. Det er Danmarks største Psykiatriske Center med et højt patientflow, og der er mulighed for at få erfaring med alle diagnostiske grupper. Vi har et omfattende undervisningsprogram med professor masterclasses, klinikker, Journal Clubs, ratings og gennemgang af aktuelle forskningsprojekter. Der er således et intensivt læringsmiljø.

Forskning er en naturlig del af det at arbejde på PCK. Vi har stærke forskningsmiljøer indenfor affektiv sygdom, neuropsykiatri, skizofreni, sexologi og socialpsykiatri. Forskningsenhederne på PCK er blandt de førende i Danmark og gør sig bemærket internationalt. En ansættelse på PCK kan således skabe mulighed for deltagelse i forskningsprojekter, hvis det har interesse. Som universitetsafdeling varetager vi på PCK undervisning af medicinstuderende og læger i postgraduate lægelige uddannelsesstillinger på alle niveauer.

Om Psykiatrisk Center København

PCK’s optageområde udgøres af store dele af København. Centeret beskæftiger mere end 1300 medarbejdere inkl. forskningspersonale. Udover sengeafsnit, akutmodtagelse (inkl. akut psykiatrisk hjælp APH) placeret på 4 matrikler, har vi 4 distriktspsykiatriske centre, opsøgende og udgående teams, et affektivt ambulatorium og 2 psykoterapeutiske ambulatorier. De regions- og højt specialiserede funktioner PCK har, omfatter affektive lidelser, angst, OCD, somatiseringstilstande, sexologi, selvmordsforebyggelse, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi, ældrepsykiatri og militærpsykiatri.

Yderligere information om PCK kan findes på http://www.psykiatri-kobenhavn.dk

Ansøgning

Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle (autorisationsbeviser) og faglige kompetencer. Løn og ansættelsesforhold er i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til:

Klinikchef Jeanett Bauer (tlf: 22 93 15 13 / mail: jeanett.oesterby.bauer@regionh.dk)

eller Klinikchef Lone Baandrup (tlf. 91 16 59 03 / mail: Lone.Baandrup@regionh.dk)

eller Klinikchef Birte Smidt (tlf: 26 64 88 22 / mail: birte.smidt@regionh.dk)

Ansøgningsfrist er fredag d. 21 februar 2020 kl. 12.00, men vent ikke med at sende din ansøgning. Send din ansøgning allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler med kandidater til stillingerne.

Forud for eventuel ansættelse vil der blive indhentet referencer om tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.