Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Café- og event''minister'' søges til Ærø Bryggeri

Café- og eventminister søges til Ærø Bryggeri
Ny medarbejder til ny stilling på Ærø Bryggeri søges.
Ærø bryggeri ligger smukt i landsbyen Store Rise, midt på Ærø i Det Sydfynske Øhav. Ærø Bryggeri blev oprindeligt etableret i 1926 og blev frem til 1962 drevet som et familiebryggeri. I 2004 genåbnede bryggeriet i de nu historiske bygninger som aktieselskab og satte dermed Ærø tilbage på Danmarkskortet med sit gode velsmagende øl. Cafeen blev etableret i 2013 i den gamle bryggers bolig med tilhørende bryggerihave. Vi oplever en stigende interesse for besøg på bryggeriet da vi tilbyder en af Danmarks hyggeligste omgivelser til at nyde det gode øl og en velsmagende frokost bestående af lokale specialiteter.
Snart starter sæsonen 2020 for ankomst af busser, gæster, foreninger m.m. der gerne vil besøge Ærø Bryggeri
Vi ønsker derfor at finde en dedikeret person der kan være med til at udvikle et forretningskoncept omkring cafeen og butikken med tilhørende oplevelser og dermed være med til at sætte sig eget præg på sin egen stilling.
Der kan være mange indgange til sådan et job. Vores tanker er først og fremmest at du kan lave mad, har lidt økonomisk sans, har en masse kreative og gode ideer og som også kan føre dem ud i livet. Du skal være en person der er udadvendt, kontaktskabende, fleksibel i forhold til arbejdstider, styre et arbejdsteam, med på de sociale medier og i det hele taget kunne skabe synlighed. – Ja man skal være lidt af en blæksprutte
Så går du med en lille cafe/butiksejer drøm i maven og ikke lige har turde tage springet – så er muligheden der måske nu.
Vi forstiller os en stilling på 30 timer om ugen i gennemsnit over året med tiltrædelse 1. april.
Ring gerne for yderligere information til nedenstående.
Ansøgningsfrist senest 16. februar på mail risebryggeri@risebryggeri.dk

Med venlig Hilsen
Janni Bidstrup
Ærø Bryggeri A/S
Vandværksvej 5
5970 Ærøskøbing
tlf. 51357736
Risebryggeri.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.