Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ergoterapeut til psykiatrisk ambulatorie F-ACT Frederikssund

Brænder du for psykiatri og er du ambitiøs og engageret? Så er det dig vi søger. Vi har nu en sjælden udbudt stilling, da vores kollega går på velfortjent pension, og vi derfor søger en ny ergoterapeut.

Psykiatrisk ambulatorium i Frederikssund består af 2 FACT-teams som leverer fleksibel udgående og opsøgende behandling til ca. 400 patienter, der har behov for et tværfagligt behandlingstilbud. Metoden FACT (Fleksible Assertiv Community Treatment) er adopteret og tilpasset fra en Hollandsk model, hvor afsnittet i Frederikssund har været med til at bane vejen for FACT-implementeringen i resten af Region Hovedstadens Psykiatri.

Dette har bl.a. kunne gøres med succes, idet personalegruppen i FACT er kendetegnet ved høj faglighed og mange års erfaring med behandlingen i den ambulante psykiatri, og hvor en systematisk forbedringskultur understøtter forandringer. Vi ser pårørende og netværk som en naturlig samarbejdspartner i behandlingen, men også i den videre udvikling af vores afsnit. Af samme grund, så arbejder FACT målrettet med en recovery-orienteret tilgang og har ansat 1 recovery-medarbejder i hvert team. Recovery-mentorerne varetager også visse gruppeaktiviteter på tværs af de 2 teams.

Målgruppen for behandlingen er ambulante patienter med lavt funktionsniveau, der har behov for specialiseret tværfaglig indsats. Det drejer sig hovedsageligt om patienter med diagnoser inden for psykose-spektret, affektive lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Der samarbejdes både tværfagligt og tværsektorielt, og der lægges stor vægt på at skabe, fastholde og udvikle kontakten og samarbejdet med patienter, pårørende og samarbejdspartnere i og udenfor organisationen. Vi arbejder recovery-orienteret, og arbejder dermed målrettet med patienternes ønsker, drømme og håb for livet.

Vi er en tværfaglig personalegruppe på 26 medarbejdere. Vores hverdag af præget af samarbejde, dynamik og arbejdsglæde. Der er i afsnittet en afslappet og uformel omgangstone i det daglige og så kommer man ganske enkelt ingen steder som ansat i F-ACT – hvis man ikke har god sans for humor og oprigtig interesse for sine kollegaer.


Dine arbejdsopgaver:

Du indgår i et af afsnittets 2 tværfaglige teams, hvor en stor del af behandlingen foregår som hjemmebesøg.

Du skal kunne varetage monofaglige udredninger ift. funktionsevne og arbejdsmarkedsafklaringer. Du skal på egne og afsnittets andre patienter ved behov udrede ift. aktivitetsproblemer og funktionsniveau ved hjælp af relevante screenings- og undersøgelsesmetoder. Du skal bistå dine kollegaer med viden og vejledning omkring sansemodulation, herunder tyngdeprodukter.

I et tæt samarbejde med den enkelte patient skal du understøtte meningsfulde aktiviteter ud fra en recovery-orienteret tilgang, bl.a. individuelle forløb med fokus på ADL-træning. Du bliver kontaktperson for en gruppe patienter og vil indgå i tværfaglige teams sammen med sygeplejersker, specialpsykolog, aut. psykolog, overlæge, reservelæge, recovery-mentorer, socialrådgiver og sekretærer. Det forventes, at du indgår på lige fod med andre faggrupper, som underviser i afsnittets gruppetilbud.

Du referer til afsnitsledelsen og bliver tilknyttet den øvrige ergoterapeutgruppe på centeret, som består af ca. 20 ergoterapeuter, en udviklingsergoterapeut, samt en klinisk underviser. Du vil deltage i månedlige monofaglige møder i Hillerød, samt have individuel kontakt med udviklingsterapeuten. Du skal tage imod ergoterapeutstuderende i forbindelse med deres kliniske periode én-to gange om året.


Vi forventer, at du har gode samarbejdsevner og lyst til at samarbejde om egne og andres patienter, tværfagligt og tværsektorielt. Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og foretage prioriteringer samt byde ind med monofaglige vurderinger. Du er fleksibel, kreativ og har vilje til at bidrage til den samlede opgaveløsning. Derudover har vi forventninger om, at du

  • Har erfaring med det psykiatriske speciale og en recovery-orienteret tilgang
  • Har interesse i kvalitetsudvikling og ser mulighederne i forandringer
  • Er orienteret i de ergoterapeutiske begrebsmodeller og har erfaring med at anvende ergoterapeutiske undersøgelser
Det vil være en fordel, hvis du er AMPS-kalibreret.


Vi tilbyder:

Vi vil gerne understøtte vigtigheden af at komme godt fra start. Derfor tilbyder vi et individuelt tilrettelagt introforløb med grundig struktureret introduktion og oplæring. Introduktionen vil være både centralt i Region Hovedstadens Psykiatri og lokalt på centret samt afsnittet. Derudover tilbyder vi:

  • Mulighed for at opnå viden, indsigt og erfaringer i at arbejde efter F-ACT metoden
  • Et spændende selvstændigt arbejde i et velfungerende fleksibelt team
  • Et team af gode kolleger, hvor faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø vægtes højt
  • Stor indflydelse på tilrettelæggelsen og udførelsen af egne arbejdsopgaver
  • Undervisning, kurser samt kognitiv team-supervision
Psykiatrisk Center Nordsjælland arbejder struktureret med forbedringskultur ud fra Lean-metoden, som bl.a. giver medarbejderne indflydelse på forbedringer af afsnittets arbejdsgange med fokus på at skabe værdi for patienten. Patientbehandlingen foregår ud fra den kognitive referenceramme.

Har noget af ovenstående vakt din interesse eller bare givet dig en spirende lyst til at høre og se mere til os, så tøv ikke med at kontakte os.


Ansættelsesvilkår:

Stillingen er på 37 timer. Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2020 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Ergoterapeutforeningen og Regionernes Lønnings-og Takstnævn.

Region Hovedstadens Psykiatri er fra den 1. januar 2020 en ”røgfri arbejdsplads”, da vi gerne vil støtte op om din og dine kollegaers sundhed.


Ansøgningsprocedure:

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Henriette Vedel Nielsen på telefon 21680832 eller sende en mail til Henriette.vedel.Nielsen@regionh.dk

Ansøgningsfrist: Den 20. februar 2020

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 27. februar 2020

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og relevante dokumenter sendes online via linket herunder

Læse mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.