Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannet SSA søges til dagvagt til Gundsø Omsorgscenter

Vi søger uddannede SSA´er til dagvagter 32-35 timer pr. uge med weekendvagt hver 2. weekend i ulige uger. Stillingerne er til besættelse den 1. april 2020, gerne med tidligere start.

Har du lyst til at arbejde med borgere der er ramt af demens, og har du kendskab eller interesse for Marte Meo, så er du måske vores nye kollega.  

Vi arbejder i hyggelige og hjemlige omgivelser. Omsorgscenteret har 29 borgere, hvor de fleste har en demenssygdom.  

Vi forventer derfor, at du har fokus på og "brænder" for arbejdet med borgerne, at du er humoristisk, pædagogisk og tålmodig, at du kan håndtere konflikter og kompleksitet samt at du er mødestabil og fleksibel.  

Hos os får du faglige og personlige udfordringer, tværfagligt samarbejde, kompetenceudvikling, herunder mulighed for at blive uddannet praktikvejleder, demensvejleder og eventuelt Marte Meo terapeut. Endvidere afvekslende arbejdsopgaver, fleksible og friske kollegaer samt synlig ledelse.  

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, eller har lyst til at se vores dejlige hus, er du velkommen til at kontakte centerleder Birgitte Schantz på 4631 7384 eller på mobil 4031 1292.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst, hertil et tillæg på kr. 8.000 årligt for arbejdet med demente borgere.

Der afholdes samtaler løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.