Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske søges ved Sterilcentralen, Aarhus Universitetshospital

Vi søger pr. 1. maj 2020 eller efter aftale sygeplejerske til fastansættelse i blandede dag-, aften- og nattevagter, med en overvægt af aften- eller nattevagter 32-37 timer/uge.

Stillingen vil være placeret i vores sterilproduktion, hvor såvel oplæring som efterfølgende specialisering vil foregå. Fra juni 2018 blev Sterilcentralen (STC) døgnbemandet 365 dage om året. Det betyder, at der i stillingen ligeledes vil være nattevagter på helligdage samt i weekender.

Hvem er vi, hvad kan vi tilbyde – og hvorfor skal du vælge os?
Sterilcentralen er en vigtig del af Aarhus Universitetshospitals samlede patientforløb. Vi er i dag godt 100 medarbejdere fordelt på produktion og stab. Vi varetager opgaver med genbehandling af instrumenter primært til operationsafsnittene på Aarhus Universitetshospital (AUH).

Fagligt har vi fokus på levering af genbehandlede instrumenter af høj kvalitet for at sikre det bedst mulige forløb for operationspatienterne. Som arbejdsplads er vi præget af et godt socialt arbejdsmiljø med øje for sociale tiltag på og uden for arbejdspladsen.

Du vil blive en del af en personalegruppe med engagement og høj faglighed og med en åben og afslappet omgangstone med god mulighed for kollegial og ledelsesmæssig sparring.  

Opgaverne 
Kerneopgaverne i sterilproduktionen er genbehandling af kirurgiske flergangsinstrumenter, opgaverne er både varierende og mangeartede. Overordnet kræver opgaverne en god fysik, koncentration og overblik – alt sammen for at sikre kvaliteten.

Du skal bland andet være med til at

 • dokumentere alle processer i det elektroniske kvalitetssikringssystem RM-Steril
 • manuel forbehandling af kirurgiske instrumenter
 • sortering af instrumenter, klargøring af vaskeindsatser til maskinvask
 • håndtere vogne/containere til instrumenter
 • udføre funktioner, der kræver finmotorik; håndopvask og visuel inspektion af instrumenter samt funktionsafprøvning
 • pakke instrumenter i papir eller containere

Din profil
 • du er uddannet sygeplejerske, og har erfaring som sygeplejerske (operation)
 • erfaring med at genbehandle instrumenter vil være en fordel
 • du har gode evner i at arbejde fokuseret og målrettet
 • du kan bevare roen og fokus på opgaven og har et godt overblik
 • du vægter faglighed og faglig udvikling højt
 • du er god til at tilegne dig nye kompetencer inden for et nyt og teknisk område, og er indstillet på at arbejde efter den bedste kvalitet og service med fokus på patientsikkerhed
 • du kan kommunikere positivt med kolleger og alle samarbejdspartnere og har en god organisatorisk forståelse for den organisation, vi hører under
 • du kan håndtere at arbejde i en organisation præget af travlhed, uforudsigelighed og kontinuerlige forandringer – og med din positive indstilling bidrage til et godt arbejdsmiljø

Løn- ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Vil du vide mere? Kom til Åbent Hus!
Du er meget velkommen til at besøge vores arbejdsplads for en rundvisning fredag den 7. februar kl. 08.00-08.45 eller samme dag kl. 15.15-16.00 – tilmelding på anhjel@rm.dk.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Rikke Handlos Olesen på 2462 1561 eller på rikole@rm.dk. Du kan læse mere her om AUH og Sterilcentralen.
  
Ansøgningsfrist søndag den 16. februar 2020. Samtaler afholdes uge 10, 2020 (tirsdag, torsdag og fredag).Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.