Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektledere søges til Koncernsekretariatet for Udvikling i Direktoratet for Kriminalforsorgen

Har du lyst til at være en del af et sekretariat, hvor vi driver store udviklingsprojekter for at forbedre det danske fængselsvæsen? Vi skal blandt andet være med til at opføre Danmarks første kvindefængsel, strømline hvordan vi fører tilsyn med dømte og klienter i samfundstjeneste mv. og bidrage til udviklingen af et nyt, stort it-system i kriminalforsorgen.

Du bliver derfor en del af et meget udviklingsorienteret og dynamisk miljø, der har samarbejde med stort set alle landets fængsler og arresthuse, et hav af interne og eksterne interessenter og mange forskellige faggrupper.


Stillingen
Som projektleder i Koncernsekretariatet for Udvikling (KSU) får du ansvar for at lede ét eller flere af vores projekter i porteføljen. Projekterne veksler i mål, omfang og kompleksitet, men fælles for dem alle er, at de hver især bidrager til at udvikle kriminalforsorgen. Mange af vores projekter er politisk fastlagt i kriminalforsorgens flerårsaftale.

De vigtigste projekter, der p.t. mangler hver sin projektleder er:

  • Udvikling og implementering af et nyt klientsystem, som er det mest forretningskritiske it-system hos os. Der er brug for en forretningsprojektleder, der skal understøtte kerneforretningen i kriminalforsorgen. Det it-tekniske varetages af en it projektleder i Center for It og Digitalisering (CID). Der arbejdes efter agile udviklingsprincipper – forretningssporet skal varetages af en projektleder fra KSU, i tæt samarbejde med CID.
  • Implementering af Statens HR-system i hele kriminalforsorgen. Det er en meget stor opgave i en organisation med ca. 4300 ansatte fordelt på et centralt direktoratet, 4 områdekontorer og 21 institutioner (med flere forskelige enheder under sig).
Alt efter kompetencer og interesser vil projektlederne dog blive tildelt projekter fra den samlede portefølje. Det er dermed ikke sikkert, at man får tildelt et af de to nævnte projekter.

Dertil kan komme ansvaret for mindre projekter, alt afhængig af scope og tidsplan for ovenstående projekter.

Som projektleder er du ansvarlig for alle projektets faser. Du skal kunne tænke hele vejen rundt om projektet sammen med driftsorganisationen, og kunne rådgive koncernledelsen, styregrupper og projektejer om bl.a. projektets styring, implementering, risici og større beslutninger.

Som projektleder i kriminalforsorgen er vores ledere og medarbejdere i driften din vigtigste ressource. Du skal trives med at motivere og lede kollegaer med forskellige baggrunde, i forskellige funktioner og som arbejder forskellige steder i landet. Vores driftsorganisation er i perioder presset af et højt antal indsatte og mangel på medarbejdere. Du skal som projektleder kunne bidrage til at understøtte projektdeltagere i at balancere opgavebelastningen mellem drifts- og projektopgaver.

Som projektleder i KSU er du placeret tæt på topledelsen og nyder en stor legitimitet i organisationen. Vi forventer, at du aktivt vil tage del i at udvikle vores projektmodel og andre værktøjer samt være en del af et sekretariat, der leverer gode projekter, der skaber værdi for kriminalforsorgen.

Hvem er du?
Ud over en relevant akademisk baggrund, skal du have stærke analytiske kompetencer, være en stærk formidler samt mestre værktøjerne inden for projektledelse. Endvidere er det en fordel, hvis du har en projektlederuddannelse eller på anden vis kan demonstrere, at du behersker projektmetodik på et højt niveau. Det er vigtigt, at du trives i et miljø, som indimellem har korte deadlines, skiftende forudsætninger og er præget af forskellige hensyn.

Koncernsekretariatet for Udvikling
I vinteren 2017 blev der indgået en politisk flerårsaftale for perioden 2018-21, som blandt andet indebærer, at arbejdet med modernisering og udvikling af kriminalforsorgens ledelse og virksomhed fortsættes og intensiveres i de kommende år.

I den forbindelse har kriminalforsorgen lagt en ambitiøs udviklingsplan, som indeholder initiativer, der spænder fra mindre opgaver over store forandringsprojekter til effektiviseringsprojekter med betydeligt økonomisk potentiale.

Du bliver en del af et stærkt team af projektledere med et betydeligt drive og fokus på at lykkes med opgaven. Vi har det sjovt sammen, og du vil få mulighed for at præge både teamet og den måde, vi løser opgaverne på. Vi arbejder med høj grad af frihed under ansvar og gensidig fleksibilitet. Vi er i dag 10 i sekretariatet og mander nu op med 1-3.

Koncernsekretariatet for Udvikling er ledet af kriminalforsorgens udviklingschef, som indgår i koncernledelsen, og en enhedsleder.

Vi kan tilbyde

  • En spændende organisation, som gør en meningsfuld forskel for mennesker og samfund, og som er i rivende udvikling
  • Projekter af politisk og strategisk vigtighed og udfordrende opgaver
  • Kompetenceudvikling/efteruddannelse
  • Erfarne og dygtige kollegaer
  • Centralt beliggende institution
  • Høj grad af fleksibilitet i arbejdslivet
  • Et godt arbejdsmiljø.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til enhedsleder Maja Sass Nielsen på telefon 7255 4187 eller mail Maja.SassNielsen@krfo.dk, eller udviklingschef Jørgen Kamp Knudsen på telefon 2172 1275 eller mail JorgenKamp.Knudsen@krfo.dk.

Løn og ansættelse
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst, med mulighed for indplacering som speciel- eller chefkonsulent. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, beliggende Strandgade 100, 1401 København K.

Ansøgning
Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 17. februar 2020.

Vi forventer at afholde samtaler løbende, dog primært i uge 8 og eventuel starten af uge 9. Vi afholder en relativ kort 1. samtale. Til 2. samtalen vil der være en case.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.