Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretærer til Akutafdelingen i Randers og Grenå

Lægesekretærer til Akutafdelingen i Randers og Grenå

Du skal være uddannet lægesekretær, eller nuværende lægesekretærelev i sidste praktikperiode, for at komme i betragtning til stillingerne.

I øjeblikket har vi plads til 2 kolleger, og vi ønsker os ansøgninger fra alle der har lyst til at arbejde med korte intense patientforløb uden bunker.

I Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers arbejder vi både dag-, aften- og nat, 24/7-365. Vores mødetider er 7.00 – 15.00, 10.00 – 18.00, 15.00 – 23.00 og 23.00 – 07.00.
Det giver gode muligheder for at planlægge sig ud af de ting, som er vigtige for, at balancen mellem arbejds- og privatlivet fungerer. Vi arbejder hver 3. weekend, og du har selv indflydelse på din arbejdsplan via MinTid.

Du vil få kolleger og en ledelse, som alle er fleksible, hvilket er med til at styrke det gode sammenhold og give os det ekstra, der kan være brug for på en travl afdeling, som Akutafdelingen også er.

Akutafdelingen er hospitalets hoveddør for alle specialer, det betyder stort flow, travlhed og uforudsigelige arbejdsdage. Afbrydelser er et vilkår og alle henvendelser til afdelingen skal behandles professionelt og imødekommende. Sekretærerne er de første patienter og pårørende møder, derfor har vi en særlig opgave med at hjælpe alle godt på vej i deres kontakt med os.
Vores erklærede mål er altid at gøre det der er bedst for patienten.

Det er vigtigt at du har lyst til, og evner for, mødet med patienter og pårørende - både fysisk og telefonisk, samt at du er rigtig god til prioritering og koordinering af opgaver. Sekretærerne spiller også en rolle i forbindelse med traumer/akut medicinsk kald, så vi har brug for, at du kan omstille dig fra en opgave til en anden med meget kort varsel.

Hos os får du et bredt kendskab til alle specialer, idet vi skriver journaler for hele huset.
Ved akut patientbehandling er tidstro registrering og dokumentation ekstra vigtig, hvorfor vi skriver journaler hele døgnet.

Afdelingen lægger stor vægt på tværfagligt samarbejde, ansøgere forventes at bidrage positivt til at styrke og udvikle dette.
I sekretærgruppen er vi glade når vi kommer, og glade når vi går hjem. Vi arbejder aktivt med positiv tilgang til arbejdet, og den enkeltes ansvar for at bidrage til det gode daglige arbejdsmiljø. Det ønsker vi også af vores nye kolleger.

Vi ansætter kun sekretærer der har følgende kompetencer og karaktertræk:
- Uddannet lægesekretær/lægesekretærelev i sidste praktikperiode
- Nuværende daglig bruger af MidtEPJ
- Åbenhed for nye tiltag
- Effektive arbejdsgange
- Målrettet og fokuseret tilgang til alle opgaver
- Glad og med positivt livssyn
- Ønske om skiftende arbejdstider
- Lyst til varierende arbejdsopgaver
- Stolthed over at være ualmindeligt dygtig til det almindelige

Vores tilbud: 
- Mentorordning i starten af din ansættelse
- en afdeling med positiv energi og engagement
- imødekommende kolleger
- synlig og visionær ledelse
- en arbejdsplads med fokus på patienten
- et hospital med en stærk vision

Ansøgningsfrist 16.02.20
Samtaler afholdes i uge 8
Ansættelse per 01.04.20 eller efter aftale.
Timetal efter aftale.

Skulle du ønske yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Christine Thorup, tlf. 2684 8164, mail chrlaurs@rm.dk
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Ansøgere uden relevant uddannelse og erfaring vil ikke komme i betragtning.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.