Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger kok/kantineassistent til kunde i Ringkøbing

Har du lyst til at arbejde med madlavning og service i et dejligt køkken med søde og hjælpsomme kolleger? Så er dette måske en stilling for dig.

Din hverdag og arbejdsopgaver:
Som kok/kantineassistent vil du få til opgave at hjælpe til i køkkenet med varme og kolde retter, en stor salatbar samt mødeforplejning. I køkkenet er der altid god stemning, højt humør og en afslappet omgangstone, hvor vi alle hjælper hinanden, når der er brug for det.

Du bliver en del af et stærkt, men lille team på tre medarbejdere i en kantine, der dagligt tilbereder mad til virksomhedens ca. 250 medarbejdere, hvor der hersker en familiær og venlig stemning. Her vil du få en spændende og dynamisk hverdag, som starter kl. 07.00 og slutter kl. 15.00. I køkkenet bliver der sat stor ære i at levere veltilsmagte retter lavet fra bunden, og med varierende arbejdsopgaver får du rig mulighed for at være kreativ og udforske dine kulinariske kompetencer. Du kommer dermed til at sætte dit præg med netop dine ideer, ligesom du er med til at planlægge ugens menu, og så vil der også være nogle få administrative opgaver. Der kan desuden være få arrangementer i løbet af året, som foregår udenfor den almindelige arbejdstid.

Du bliver vigtig for ISS:
I ISS er mennesket i fokus. Du bliver, sammen med dine kollegaer, nøglen i vores forretning, og vi arbejder derfor ud fra devisen om, at ”du er vigtig for ISS”. Det er centralt for os, at du er glad for at gå på arbejde, at du har empowerment, og at arbejdsmiljøet er i orden. Vores teams er mangfoldige, og vi arbejder sammen med respekt for hinandens forskelligheder. Vi tror på, at alle rummer et potentiale. Et potentiale, som vi ønsker at understøtte gennem gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye jobs på tværs af organisationen.

Vi forstiller os at du:

  • Har erfaring fra kantine og kan lide at tage ansvar
  • Er udadvendt med højt humør
  • Er fleksibel i forhold til forskellige arbejdsopgaver
  • Er fagligt stærk og nytænkende
  • Både skriver og taler dansk
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise anmærkningsfri straffeattest, ligesom du skal kunne sikkerhedsgodkendes.

Ansøgning:
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Fristen for ansøgning er d. 17. februar 2020.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Miriam Wolff på Miriam.wolff@dk.issworld.com. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.